Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(Ašarėlė @ 2006 11 27, 22:39)
Lukasta, argutiene na jūsų tobulumui nėr ribų  wub.gif . Fantastiški karoliai ir spalvytės  wub.gif parinktos  thumbup.gif .

Ačiū,stengiamės įtikt mirksiukas.gif

QUOTE(Kentaure @ 2006 11 28, 09:59)
Toms, kurios veriate ant virveles - ant kokios butent?  blush2.gif

Siuvimo priedų parduotuvėse dabar yra iš ko pasirinkt: ir pagal storį, ir spalvą, bei struktūrą. O reikalui esant neriame arba susivejame pačios iš tų pačių siūliukų,kokiais apnerinėjame... sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2006 11 28, 10:59)
Zali ir melyni paskutiniai thumbup.gif  tik galvoju labai ekstravagantiskai rengtis reiksi norint toki dalyka priderinti  g.gif

O siaip nebandet priderint akmenuku is Jurates akmeneliu? as buvau sestadieni tai prisiziurejau grozybiu, tik idejo tuscia.. sad.gif o ir apnerti karoliuku nemoku sad.gif
Toms, kurios veriate ant virveles - ant kokios butent?  blush2.gif

ačiū 4u.gif
na jei pridėsiu akmenukų iš Jūratės akmenėlių supermamytės nelabai pirks g.gif , nes kainos tek kosminės mega_shok.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 11 27, 22:39)
Originalūs auskariukai  thumbup.gif . O ir spalvytė irgi čiki  mirksiukas.gif . Nelipk iš jos  lotuliukas.gif , svarbu derint prie ko turi. Man rudi apnertukai irgi   good.gif labai patinka, bet bėda  verysad.gif , kad netinka man ruda spalva ir teturiu tik vieną megztuką, o prie kiekvieno nėr  doh.gif kada prisineria, nors būtų visai nieko flirt.gif  laugh.gif .

Ačiū smile.gif
O vat pas mane visur dera ruda lotuliukas.gif noriu ir kitos spalvytės, bet nelimpa nors tu ką wacko.gif nu nebent kokia blandzynka patapt reik biggrin.gif
vat ir vėl padariau komplektuką, bet kaip matot link rudos neša ir neša doh.gif biggrin.gif wub.gif
user posted image

O kokia spalvyte prie violetines dera g.gif raudona???? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doma_: 29 lapkričio 2006 - 11:22
QUOTE(doma_ @ 2006 11 29, 11:21)

O vat pas mane visur dera ruda  lotuliukas.gif noriu ir kitos spalvytės, bet nelimpa nors tu ką  wacko.gif nu nebent kokia blandzynka patapt reik  biggrin.gif
vat ir vėl padariau komplektuką, bet kaip matot link rudos neša ir neša  doh.gif  biggrin.gif  wub.gif

O kokia spalvyte prie violetines dera  g.gif raudona????  rolleyes.gif

Labai gražu, labai kruopštu clap_1.gif O kitos spalvos tik "blanzynkom" limpa? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Žiūrint kokio atspalvio ta violetinė g.gif Nes ji būna šiltesnė (į raudonumą labiau) ir šaltesnė (į mėlynumą) Tai jei į mėlynumą linksta, tuomet raudona nelabai schmoll.gif Na, nepamačius negalėčiau patart verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argutiene: 29 lapkričio 2006 - 11:47
QUOTE(argutiene @ 2006 11 29, 11:48)
Žiūrint kokio atspalvio ta violetinė  g.gif 

Tokia tamsi į mėlynuma rolleyes.gif pagal mane tai jokia nedera, o gal aš nemoku derint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2006 11 29, 14:36)
Tokia tamsi į mėlynuma  rolleyes.gif pagal mane tai jokia nedera, o gal aš nemoku derint  biggrin.gif

Pagal spalvų deramumo taisykles: topsecret.gif
mėlynai violetinė su oranžiniai geltona;
geltona- mėlynai violetinė- raudonai violetinė. Bet čia jau labai didelio kantrasto blink.gif
Gal dar su elektric, melsva, pilka g.gif Bet idealiausiai,tai turbūt su keliais tonais šviesesnėm. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argutiene: 29 lapkričio 2006 - 23:42
Čia violetinė priderinta prie kelių atspalvių
user posted image

man visai nieko ax.gif, o ir karolių nešiotojai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 29 lapkričio 2006 - 23:52
QUOTE(Neglaite @ 2006 11 29, 23:47)
Čia violetinė priderinta prie kelių atspalvių
user posted image

man visai nieko ax.gif, o ir karolių nešiotojai patinka biggrin.gif

Labai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi mergaites, kaip sparciai jus tobulejat !!!! Darbeliai vis grazyn !!!!
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai thumbup.gif
Kažkada ir aš bandžiau apnėrinėti, bet nelabai kaip gavosi verysad.gif .... tai dabar tik ateinu čia pasigrožėti jūsų darbeliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gude: 30 lapkričio 2006 - 10:42
O as kol kas tik kaupiu atsargas blush2.gif pirkineju visokius karoliukus... Vakar maximoj nusipirkau eglutes papuosimui skirtu zaisliuku ( sia savaite jiems nuolaida su maxima kortele 25%), ten raso 2cm, bet man jie mazesni atrodo - dabar reikia siuliukais pasirupinti ir gal kaip nors pradesiu ka nors gaminti, o ne tik grozetis jusu darbais ax.gif
Atsakyti
čia vienas iš naujesnių mano ax.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti