Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(Ašarėlė @ 2006 11 25, 20:48)
Kad mūsų skyrelis neatsidurtų kažkur toli..... rodausi šiandieninį darbelį  4u.gif :

Labai gražuuuuuu, Ašarėle !!! user posted image

Gal jau matėt mano temoj, dar parodysiu ir čia dvejus saviškius:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argutiene: 26 lapkričio 2006 - 13:44
thumbup.gif thumbup.gif labai visų gražu wub.gif
o aš saviškių iki čia nadanešu blush2.gif visi mano temoj lieka arba paraše ax.gif
Atsakyti
Ašarėle thumbup.gif jau kaip gražu man ruda spalva... pas amne ir dabar tik rudi, svesiai rusvi, nu negaliu kaip patinka

Argutiene wub.gif ant ko verei karoliukus? ant siulų ar ant "zylkos"?
Atsakyti
labai gražūs visų darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o čia mano žali su akmenukais.

user posted image

[/quote]
o čia Mėlyni "Kreizi".

user posted image
[/quote]

Atsakyti
Va jetau, kokios spalvikes grazios!!!As greit savo parodysiu, tiesiog manasis darbelis dalyvavo konkurse, nelabai norejau rodyti, dabar manau jau galiu, vis tiek negavo ne vieno balo, o man jis toks mielas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2006 11 26, 15:18)
Argutiene  wub.gif ant ko verei karoliukus? ant siulų ar ant "zylkos"?[/color]

Šiuos ant plonos virvelės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 11 26, 21:34)
o čia mano žali su akmenukais.
o čia Mėlyni "Kreizi".

Jooo nepriekaištingas darbas iš karto matosi dirba profesionalas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 11 27, 13:20)
Jooo nepriekaištingas darbas iš karto matosi dirba profesionalas  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū 4u.gif
P@nter@ tavo karoliai irgi thumbup.gif , o kai prinersi tiek, kiek aš per ši pusmetį, manau bus dar geriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lukasta tie su akmenukais man thumbup.gif

čia mano auskariukai user posted image

nu niekaip negaliu iš rudos spalvos išlipt doh.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 11 27, 20:06)
ačiū 4u.gif
P@nter@ tavo karoliai irgi thumbup.gif , o kai prinersi tiek, kiek aš per ši pusmetį, manau bus dar  geriau  lotuliukas.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Prinert tai prinerčiau, nu bet turiu problem kažkas kažkur nukišo ( o gal pati nusikišau topsecret.gif ) mano gerajį mielajį vašiuką user posted image Baigiu visus namus aukštyn kojom apversti ir šeimyna visa ieško doh.gif doh.gif
Ir dar pasakyk man nes aš jaučiu būsiu praleidus kokiais siųlais apneri jie taip fainai blizga blush2.gif

QUOTE(doma_ @ 2006 11 27, 21:19)
čia mano auskariukai
nu niekaip negaliu iš rudos spalvos išlipt  doh.gif  umn.gif

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Lukasta, argutiene na jūsų tobulumui nėr ribų wub.gif . Fantastiški karoliai ir spalvytės wub.gif parinktos thumbup.gif .

QUOTE(doma_ @ 2006 11 27, 22:19)
čia mano auskariukai
nu niekaip negaliu iš rudos spalvos išlipt  doh.gif  umn.gif [/color]

Originalūs auskariukai thumbup.gif . O ir spalvytė irgi čiki mirksiukas.gif . Nelipk iš jos lotuliukas.gif , svarbu derint prie ko turi. Man rudi apnertukai irgi good.gif labai patinka, bet bėda verysad.gif , kad netinka man ruda spalva ir teturiu tik vieną megztuką, o prie kiekvieno nėr doh.gif kada prisineria, nors būtų visai nieko flirt.gif laugh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 27 lapkričio 2006 - 22:44
Zali ir melyni paskutiniai thumbup.gif tik galvoju labai ekstravagantiskai rengtis reiksi norint toki dalyka priderinti g.gif

O siaip nebandet priderint akmenuku is Jurates akmeneliu? as buvau sestadieni tai prisiziurejau grozybiu, tik idejo tuscia.. sad.gif o ir apnerti karoliuku nemoku sad.gif
Toms, kurios veriate ant virveles - ant kokios butent? blush2.gif
Atsakyti