Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(~sauluze~ @ 2006 11 18, 20:18)
4u.gif norejau paklaust kaip jus karoliukus neriat???? ar anr kokiu karoliuku??? biggrin.gif  g.gif  g.gif  jai ne tai ko i vidu prikemšat???

Išradingumo mums netrūksta biggrin.gif . Apnėrinėjam viską kas tik pasirodo tinkama lotuliukas.gif : ir karoliukus, ir sinteponą (ar kitką) kemšam, ir veltinukus, ir eglutės papuošimui skirtus plastmasinius žaisliukus, ir.......t.t. Na manau, kad mane dar kitos karolininkės papildys mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~sauluze~ @ 2006 11 18, 19:18)
4u.gif norejau paklaust kaip jus karoliukus neriat???? ar anr kokiu karoliuku??? biggrin.gif  g.gif  g.gif  jai ne tai ko i vidu prikemšat???

QUOTE(Ašarėlė @ 2006 11 18, 20:51)
Išradingumo mums netrūksta  biggrin.gif . Apnėrinėjam viską kas tik pasirodo tinkama  lotuliukas.gif : ir karoliukus, ir sinteponą (ar kitką) kemšam, ir veltinukus, ir eglutės papuošimui skirtus plastmasinius žaisliukus, ir.......t.t. Na manau, kad mane dar kitos karolininkės papildys  mirksiukas.gif  4u.gif

Ir vaikiškus barškučius išardom blush2.gif ir automobilio sėdynės užvalkalą iš medinių burbuliukų, dar radau pas savo vyresnėlį tokį stalo žaidimą biliardą stalo jau nėra o kamuoliukai mėtosi irgi labai tinka apmegzti, jei reik didesnių dar teniso kamuoliukas labai tinka doh.gif ir ko tik neapmezgam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, prisiziurejau as cia pas jus grozybiu, ir pati uzsimaniau. smile.gif Tik kad va nereadau kaip juos apnerti. Perskaiciau ir sia tema, ir senesne, bet neradau blush2.gif blush2.gif Pas mus yra jau apnertu pirkti, bet kazkaip norisi labaiu paciai smile.gif Prasau, gal galetu man kas paaiskinti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Schneewitchen @ 2006 11 20, 10:35)
Sveikutes, prisiziurejau as cia pas jus grozybiu, ir pati uzsimaniau. smile.gif  Tik kad va nereadau kaip juos apnerti. Perskaiciau ir sia tema, ir senesne, bet neradau blush2.gif  blush2.gif Pas mus yra jau apnertu pirkti, bet kazkaip norisi labaiu paciai smile.gif  Prasau, gal galetu man kas paaiskinti blush2.gif  4u.gif

Esu išsisaugojus kažkurios mezgėjos patarimą kaip apnerti iš pradžių nerdavau taip:
Pynutę dariau iš 5 akių, pirma eilė - 7 akys, antroje eilėje kas antrą akį pridėdavau po 1 akį, trečioje eilėje pridėdavau po 1 akį kas ketvirtą, tada 3 elės nepridedant akių, tada dėjau karolį ir atitinkamai siaurinau.

Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 11 20, 12:18)
Esu išsisaugojus kažkurios mezgėjos patarimą kaip apnerti iš pradžių nerdavau taip:
Pynutę dariau iš 5 akių, pirma eilė - 7 akys, antroje eilėje kas antrą akį pridėdavau po 1 akį, trečioje eilėje pridėdavau po 1 akį kas ketvirtą, tada 3 elės nepridedant akių, tada dėjau karolį ir atitinkamai siaurinau.

O kokiu rastu? blush2.gif Nelabai suprantu as blush2.gif naujoke dar toj srity blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Schneewitchen @ 2006 11 20, 11:17)
O kokiu rastu? blush2.gif Nelabai suprantu as blush2.gif naujoke dar toj srity blush2.gif

Gaunasi paprasti stulpeliai be jokių užmetimų, an karoliko nelbai išgausi kokį tai raštą ax.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Arqutiene, su gimtadieniu !!!!!!!!!!!

Linkiu daug meiles, laimes, kurybiniu ideju, sveikateles ir pinigeliu happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolina @ 2006 11 21, 09:43)
Arqutiene, su gimtadieniu !!!!!!!!!!!

Linkiu daug meiles, laimes, kurybiniu ideju, sveikateles ir pinigeliu  happybday.gif  happybday.gif

Labai labai dėkoju!!! Kaip smagu!!! Tad vaišinu tave,Nolina ir visas visas koleges!user posted imageuser posted image
Atsakyti
argutiene su gimtadieniu drinks_cheers.gif user posted image Būk laiminga !!!!!

Atsakyti
Ir as prisidedu prie sveikinimu!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2006 11 21, 18:22)
argutiene  su gimtadieniu drinks_cheers.gif  Būk laiminga !!!!!

QUOTE(fainute25 @ 2006 11 21, 18:30)
Ir as prisidedu prie sveikinimu!!!! drinks_cheers.gif

Ačiū,kolegės!user posted image
Atsakyti