Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

Manieji karoliai ax.gif :
user posted image
Atsakyti
jasia renren thumbup.gif šaunuolės

aš ir truputy pasidarbavau biggrin.gif

user posted imageuser posted image

Neglaite o tu tvirtini karoliukus ar jie slankioja pa stave?
Atsakyti
Na ir šaunuolės bigsmile.gif thumbup.gif .
O aš tai karolius šiek tiek į šalį nustūmiau blush2.gif , nes dar ligoninėj gulėdama su mažyle pradėjau megztis megztinį, tai noriu baigt, nes liko viena rankovė ir kitos pusę dakalt bigsmile.gif . Bet jau galvoj rolleyes.gif kirba mintis kokius papuošaliukus prie jo pasidarysiu, o tada ir aš jau pasimaivysiu flirt.gif nail.gif sokiai.gif assa.gif

Aš tai karolius tvirtinu, t.y. jei veriu ant nertos virvutės, tai rišu mazgiukus. Esu dariusi ir slankiojančius, bet jei karoliukų, kuriuos dedi į vidų, skylutė didesnė, tai sunku nutaikyti, kad sunkiau slankiotų, o ne bėgiotų lengvai ( blink.gif ar aiškiai čia aš parašiau g.gif ?) 4u.gif
Atsakyti
Gražu, moterytės wub.gif

Karoliukų netvirtinu, nerti laikosi gerai, o tie spalvoti kai kurie laikosi, o kiti slankioja. Iš pradžių galvojau prisiūt, bet paskui pažiūrėjau, kad ir taip gražu biggrin.gif
Atsakyti
Jasia, renren, doma šaunuolės thumbup.gif thumbup.gif
Neglaite,
pamiršau atrašyt, tie metaliniai ratukai ant raktų pakabukų buvo ant apyrankės, kurią pirkau ardymui.
o čia pakutinis rinkinukas ir auskarų kolekcija, kurią per savaitgalį išdalinsiu užsakovėms.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai gražu, turiu klausymą 4u.gif kaipo jus veriate karoliukus, mano sesuo veria rankomis(bet man kantrybės truksta) negi nenaudojate jokiu adatų? Papasakokit prašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2006 11 17, 00:29)
Labai gražu, turiu klausymą 4u.gif kaipo jus veriate karoliukus, mano sesuo veria rankomis(bet man kantrybės truksta) negi nenaudojate jokiu adatų? Papasakokit prašau blush2.gif

Aš veriu su adata 4u.gif . Biseriui (smulkiems karoliukams) verti esu nusipirkusi labai plonytes adatas, štai tokias:

user posted image

O gėdytis nėra ko, juk mes ir tam čia visos susirinkusios, kad galėtume pasišnekučiuoti, patirtim ir gudrybėmis pasidalinti mirksiukas.gif . Sėkmės tau 4u.gif . Ir nepamiršk parodyti savo darbelių, nes mes dar ir smalsios blush2.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2006 11 16, 23:29)

O jeigu paprastas apmegstas karoliukas tai aš per skylutė perkišu vašiuką užkabinu juostelę ir ištraukiu 4u.gif
Atsakyti
Vaikiški margučiai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2006 11 17, 13:28)

thumbup.gif thumbup.gif kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif

mes jau šiandien baigiam remontus,tai kibsiu į darbus ir aš pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 11 17, 18:56)
mes jau šiandien baigiam remontus,tai kibsiu į darbus ir aš pasirodysiu 4u.gif

Pagaliau!! O,tai labai pasigedom taves! mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jasia @ 2006 11 17, 13:28)

Labai šaunučiai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argutiene: 17 lapkričio 2006 - 20:44
4u.gif norejau paklaust kaip jus karoliukus neriat???? ar anr kokiu karoliuku??? biggrin.gif g.gif g.gif jai ne tai ko i vidu prikemšat???
Atsakyti