Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(*MONAMI* @ 2006 11 13, 08:42)
bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif mintis,aš esu sugalvojusi tokį vieną pakabuką,tik dar nežinau kaip padarius atrodytų g.gif ,bet mintyse neblogai matau tongue.gif ,kai padarysiu parodysiu mirksiukas.gif

QUOTE(gude @ 2006 11 13, 09:43)
Lukasta,  o tu karoliukais pasiuvinėji ar iš karto benerdama juos įmezgi?
Labai gražus darbelis, ir auskarai gražūs būtų.  rolleyes.gif

ačiū ax.gif
mintis ne mano, buvo toks užsakymas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
būtinai parodyk smile.gif

karoliukus prisiuvu po to su l.plona zilka
o auskarams reiktų mažesnių burbulų, šitie perdideli schmoll.gif .
Atsakyti
Viską peržiūrėjau ir sakau, kad jamam šitą reikalą lotuliukas.gif Nusipirkau visų reikalingų priemonių, bandysiu narpliot ir Jums rodyt mirksiukas.gif

Jūsų darbeliai tai fantastiški wub.gif
Atsakyti
Merginos jei kam reik karoliukų, šiandien rimi mačiau yra girliandų ( ale kalėdinių) pirkt. 100 karoliukų ( plastmasiniai, ružavi) - kaina 19,99 lt. thumbup.gif Aš nusipirkau thumbup.gif
Atsakyti
Aš mačiau tą girliandą, bet man jie pasirodė tokie sunkūs mastau.gif, nu reiks dar apžiūrėt.

Lukasta l;abai įdomūs darbukai wub.gif, o tas kilputes prisegimui pati darai, ar perki kur?

nu va, vakarykštis darbelis rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Neglaite, labai faini karoliai thumbup.gif . O ten tie kiti ne nerti, tai gal iš Fimo modelino? g.gif . Papasakok kur pirkai, kiek mokėjai, ar sunku su juo dirbti ? Nes galvoju, gal ir man reikia lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 11 14, 10:06)
Aš mačiau tą girliandą, bet man jie pasirodė tokie sunkūs mastau.gif, nu reiks dar apžiūrėt.

Tikrai nesunkūs, tik taip atrodo mirksiukas.gif

Labai gražūs karoliukai Neglaite thumbup.gif , iš kokių siūlų neri? šilkinių?
Atsakyti
Ačiū ačiū wub.gif, tie kiti tai nežinau iš ko, pirkau juos gariūnuose, gal nebrangu, vienas nuo 30 cnt iki lt. O siūlai 80 proc. viskozė ir 20 Met. Poly. (ką reiškia nežinau mastau.gif).
Atsakyti
Neglaite thumbup.gif karoliai thumbup.gif
O čia mano dar vieni ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
jasia, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xIngax @ 2006 11 14, 22:54)
jasia, labai gražu  thumbup.gif

Ačiū blush2.gif ,natūroje daug gražesni,tik vis neišmokstu gerai nufotografuoti,bet taip baisiai dar nebuvo gavesi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2006 11 15, 00:20)
Ačiū blush2.gif ,natūroje daug gražesni,tik vis neišmokstu gerai nufotografuoti,bet taip baisiai dar nebuvo gavesi doh.gif  blush2.gif

Taigi mes ne fotografės bigsmile.gif. Jei gražiai fotografuotumėme, tai darbeliai būtų š... verti lotuliukas.gif .
Šaunuolės ir jasia, ir Neglaitė, ir Lukasta wub.gif thumbup.gif . Neužmikite ir toliau savo gražiais darbeliais žavėkite 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Ašarėle už gražius linkėjimus mirksiukas.gif
Dar vieni ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti