Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

Koks grožis. thumbup.gif Labai mieli papuošaliukai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2006 11 09, 14:32)
Ašarėle labai thumbup.gif ,aš dabar tokios spalvos karolius darau lotuliukas.gif
O čia mano dar vienas vaikiškas ax.gif

Labai mielas tavo vaikiškas komplektukas wub.gif wub.gif wub.gif .
hihihi.gif , o aš kaip tik irgi vaikišką komplektuką dakalinėju karsta.gif
Atsakyti
Ašarėle, įdomiai atrodo, ką ten įdėjai vidun ? tokia forma "minkšta" atrodo, tikrai ne karolius vidun dėjai g.gif

jasia thumbup.gif labai gražu, o ar patogu ta juostele užsirišinėt karolius? rolleyes.gif
Atsakyti
sweikutes, nepykite ant manes, nelabai laiko yra wiska skaityti. Noriu paklausti, as apneriau weltus rutuliukus, jei kuri nors irghi juos apneriate, pasidalinkite info, kaip juos sewerti? Ar durti per wisa kamuoliuka? Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aagnyte @ 2006 11 09, 22:11)
sweikutes, nepykite ant manes, nelabai laiko yra wiska skaityti. Noriu paklausti, as apneriau weltus rutuliukus, jei kuri nors irghi juos apneriate, pasidalinkite info, kaip juos sewerti? Ar durti per wisa kamuoliuka? Dekui  smile.gif

Manau g.gif , kad per visą 4u.gif .

Vaikiškas komplektukas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2006 11 09, 20:39)
[jasia  thumbup.gif  labai gražu, o ar patogu ta juostele užsirišinėt karolius?  rolleyes.gif [/color]

Ačiū 4u.gif
Man tai patogu,gi užriši kaip paprastą kaspina rolleyes.gif
Ašarėle, thumbup.gif ,toks spalvingas,bet tikrai kažką kitą dedi į vidų g.gif
Jau seniai audžiau mintį padaryti kažką į plaukus,ir va šast ir tu pirma padarei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2006 11 10, 00:47)

Būna toki užtiesalai automobilių sėdynems iš medinių burbuliukų, man atrodo, kad Ašarėlė juos apmezga mirksiukas.gif

Visų darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2006 11 10, 01:47)
Ačiū 4u.gif
Man tai patogu,gi užriši kaip paprastą kaspina rolleyes.gif
Jau seniai audžiau mintį padaryti kažką į plaukus,ir va šast ir tu pirma padarei lotuliukas.gif

P@nter@ visiškai teisi, vaikiškam komplektukui apnėrinėjau medinius bumbulus iš užtiesalo automobilio sėdynei ax.gif . O į plaukus, tai čia ne pirmos mano gumutės, dariau ir daugiau tik kaip tai nefotografavau blush2.gif . Dar lankelį turiu apnert, tik neprisiruošiu, nes reikia kitas mintis įgyvendinti bigsmile.gif .
Atsakyti
Darbštuolės jūs visos thumbup.gif, labai gražu wub.gif

Na ir aš saviškius įmesiu, žiauriai jais džiaugiuosi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 11 10, 19:56)
Darbštuolės jūs visos thumbup.gif, labai gražu wub.gif

Na ir aš saviškius įmesiu, žiauriai jais džiaugiuosi blush2.gif

na visos kaip APSIKAROLIAVO lotuliukas.gif , LABAI GRAŽU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
aš tai visą savaitę popieriais apsivertus sėdžiu, ne tik kad kažką parodyt, bet ir pagirt laiko nebesurandu. vienus tokius "kreizi' padariau, bet prie lempų labai nesimato, tai ryt dieną įkelsiu ax.gif
Neglaite, tavus jau pagyrų puode pagyriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
skaičiau skaičiau, labai ačiū, tik ten man kažkodėl nebeleidžia rašyti doh.gif, matyt limitą viršijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 11 10, 20:07)
skaičiau skaičiau, labai ačiū, tik ten man kažkodėl nebeleidžia rašyti doh.gif, matyt limitą viršijau lotuliukas.gif

tikriausiai greitį viršijai, o ne limitą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti