Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(P@nter@ @ 2006 10 27, 22:44)
Kaip visada, be žodžių  bigsmile.gif

QUOTE(RRita @ 2006 10 28, 12:13)
nugi tikrai labai puošnūs thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū, ačiū smile.gif man irgi jie patinka, bet pati nešioju kiek paprastesnius ax.gif .
Atsakyti
Lukasta, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai žalio spalva graži mirksiukas.gif
bandžiau ir aš daryti tuos suktinukus,bet labai jau sunku kol pradžią susuki doh.gif
Atsakyti
lukasta, tie rudi labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 28, 17:31)
Lukasta, thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai žalio spalva graži mirksiukas.gif
bandžiau ir aš daryti tuos suktinukus,bet labai jau sunku kol pradžią susuki doh.gif

ačiū biggrin.gif
suktinukų pradžia ir man sunkiausia , bet aš susikarpau ir suku visus iš eilės, tai sukant kokį ketvirtą ranka pripranta ir toliau greičiau gaunasi. smile.gif
QUOTE(kiddo @ 2006 10 28, 18:32)
lukasta, tie rudi labai gražūs thumbup.gif

aš pati irgi rudais pasipuošt daugiau progų rasčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 10 28, 20:15)
ačiū biggrin.gif
suktinukų pradžia ir man sunkiausia , bet aš susikarpau ir suku visus iš eilės, tai sukant kokį ketvirtą ranka pripranta ir toliau greičiau gaunasi. smile.gif

drinks_cheers.gif jau dabar ir man lengviau,prisisukau dabar eisiu tvirtint kažkaip g.gif
Atsakyti
Darbeliai nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .

Lukasta o vien iš suktinukų g.gif ar nesi dariusi karolių? Turėtų irgi nuostabiai atrodyti wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 10 28, 22:42)
Darbeliai nuostabūs  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .

Lukasta o vien iš suktinukų  g.gif ar nesi dariusi karolių? Turėtų irgi nuostabiai atrodyti  wub.gif .

jau prisisukau 60 turkio sp. suktinukų, dalį jau ir susiuvau, bet niekaip laiku nesusitvarkau su užsakymais, tai kažkaip negražu būtų pavesti mamytes ax.gif
bet gal reiks pasinaudoti valanda ilgesne naktimi g.gif ,ar išvis nustot valgyt gamint doh.gif ir pabaigti. labai jau ir pačiai knieti pamatyt rezultatą tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 28, 20:51)
drinks_cheers.gif jau dabar ir man lengviau,prisisukau dabar eisiu tvirtint kažkaip g.gif

sėkmės 4u.gif , nes apnerinėt daug smagiau nei susiuvinėt ir prisiuvinėt karoliukus smile.gif .
Atsakyti
Lukastos karoliai thumbup.gif wub.gif O aš vėl SAVO karolius ''praradau'' , palikau be nieko ,nespėjau net čia pasirodyt cry.gif bet negaila , geram žmogui padovanojau , nes žinau , kad mielai nešios wub.gif
Atsakyti
Lukasta labai laukiam rezultato kuo greičiausiai biggrin.gif mirksiukas.gif .

Rodausi savo paskutinį darbelį ax.gif :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai gražu... 4u.gif

Šiandien apnėriau pirmą karoliuką.. tai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerli @ 2006 10 29, 13:01)
Labai gražu...  4u.gif

Šiandien apnėriau pirmą karoliuką.. tai...  schmoll.gif

Šį pirmąjį pasilik, o kai apnersi kokį dešimtą ar šimtąjį biggrin.gif galėsi palygint 4u.gif . Galvoji mums pirmas apnertas karoliukas buvo thumbup.gif , ne ne ne ne - tikrai schmoll.gif ne. Ir nėrėsi ilgai, o dabar einasi kaip sviestu patenta lotuliukas.gif . Sėkmės ir nenukabink nosies mirksiukas.gif . Labai laukiam rezultato.

clap.gif clap.gif mūsų būrys didėja yahoo.gif flirt.gif .
Atsakyti
Ašarėle> ačiū už palaikymą... blush2.gif tikiuosi, kad viskas tik gerės ir po kurio laiko jau galėsiu kam nors parodyti savo darbus..
Atsakyti