Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(lukasta @ 2006 10 20, 17:12)
nežinau kur čia pigiau? g.gif  ką tik grįžau iš Akropolio MAXIMOS, tai specialai apžiūrėjau -karoliuose tik 9 tokie siūlais apsukti karoliukai ir daugiau nieko kainuoja 9,99 lt.  gal buvo  kitokių ir išpirko, bet šiandien ten nieko gero nėra.

g.gif kartais labai gerai reikia paskaičiuoti,nes perkant jau padarytus karolius gerokai brangiau gaunasi doh.gif
Atsakyti
senas naujai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 21, 13:29)
senas naujai biggrin.gif

nu labai faini tie dryžiukai drinks_cheers.gif
Atsakyti
"Juoda vaivorykštė"
kadangi ir pati buvau sugalvojusi tokį variantą tai neatsisakiau šios minties ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 23, 10:34)
"Juoda vaivorykštė"
kadangi ir pati buvau sugalvojusi tokį variantą tai neatsisakiau šios minties ax.gif
user posted image
user posted image

Labai jau gražus variantas, toks neįprastas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 23, 10:34)
"Juoda vaivorykštė"
user posted image[

Nu,geras! Aš taip pat iš pradžių mąsčiau skirtingų dydžių spalvotuosius dėt,bet paskui nutariau,kad tegul dominuoja visos spalvos vienodai.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argutiene: 23 spalio 2006 - 21:19
QUOTE(argutiene @ 2006 10 23, 22:15)
Nu,geras! Aš taip pat iš pradžių mąsčiau skirtingų dydžių spalvotuosius dėt,bet paskui nutariau,kad tegul dominuoja visos spalvos vienodai.

*MONAMI*, argutiene, abeji gražūs, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif žaismingi ir panašūs drinks_cheers.gif
peržiūrėjau savo atsargas, na kokių 30 įvairių spalvų ir dydžių užsilikusių nuo karolių ir apyrankių yra. gal prisijungt į kompaniją? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 10 23, 22:42)
*MONAMI*, argutiene, abeji gražūs, thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  žaismingi ir panašūs drinks_cheers.gif
peržiūrėjau savo atsargas, na kokių 30 įvairių spalvų ir dydžių užsilikusių nuo karolių ir apyrankių yra. gal prisijungt į kompaniją? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
peržiūrėjau savo atsargas, na kokių 30 įvairių spalvų ir dydžių užsilikusių nuo karolių ir apyrankių yra. gal prisijungt į kompaniją? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Junkis,junkis! Būsim trise user posted image Kas dar prie mūsų??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 10 23, 23:09)
Junkis,junkis! Būsim trise user posted image  Kas dar prie mūsų???  lotuliukas.gif

Monami , Argutiene - labai gražu wub.gif
Aš tik idėją dar pasilaikysiu , nes mezginių eilė išrikiuota ( kalėdom ruošiuosi) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 10 23, 22:15)

thumbup.gif thumbup.gif tavo irgi labai gražu,jau rašiau tavo temoj,kad ir aš turėjau tokią mintį,bet pamačius tavo sakiau keisiu,bet nelabai ką čia ir pakeisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
abi vienodai galvojam mirksiukas.gif

*MONAMI*, argutiene, abeji gražūs, thumbup.gif  žaismingi ir panašūs drinks_cheers.gif
peržiūrėjau savo atsargas, na kokių 30 įvairių spalvų ir dydžių užsilikusių nuo karolių ir apyrankių yra. gal prisijungt į kompaniją? lotuliukas.gif 

thumbup.gif thumbup.gif junkis,vistiek tavo bus kitaip mirksiukas.gif nes ir mūsų vienodi,bet skirtingi mirksiukas.gif

QUOTE(argutiene @ 2006 10 23, 23:09)
Junkis,junkis! Būsim trise user posted image  Kas dar prie mūsų???  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(bazuka @ 2006 10 24, 08:36)
Monami , Argutiene - labai gražu  wub.gif
Aš tik idėją dar pasilaikysiu , nes mezginių eilė išrikiuota ( kalėdom ruošiuosi)  4u.gif

oi kaip smagu,kai taip visi giria 4u.gif

aš tokio pačio tipo tik dviejų spalvų tuoj suversiu ax.gif
Atsakyti
na štai ir kitas variantas,tik negaliu pabaigti,nes laukiu siuntinuko su užsegimais bigsmile.gif
"Rudas raudonumas" ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
tik nepykit už foto kokybę blush2.gif
Atsakyti