Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

Monami , tavo albumėlį visada praverčiu smile.gif , pasigrožiu ir pasižiūriu kas naujo thumbup.gif
Esu ir aš nusinėrusi SAU tongue.gif , tik niekas man nenufotografuoja unsure.gif nu , bet gal ryt ar poryt pasirodysiu pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 18, 21:51)
mano darbeliai tai mano paraše ax.gif nebepajėgiu čia sukelti blush2.gif

Kas čia per tinginystės g.gif nono.gif nono.gif nono.gif ? Greit tinginius varot kur toliau nuo savęs tongue.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 18, 21:51)
mano darbeliai tai mano paraše ax.gif nebepajėgiu čia sukelti blush2.gif

QUOTE(bazuka @ 2006 10 19, 08:34)
Monami , tavo albumėlį visada praverčiu  smile.gif , pasigrožiu ir pasižiūriu kas naujo  thumbup.gif
Esu ir aš nusinėrusi SAU  tongue.gif , tik niekas man nenufotografuoja  unsure.gif nu , bet gal ryt ar poryt pasirodysiu  pioneer.gif

O as nebuvau pastebejus dabar jau visa perziurejau tongue.gif Man asmeniskai biserio voooras ir skorpionas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sorry cia biski ne i tema atsakymas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 10 18, 22:11)
mačiau, NUOSTABU  thumbup.gif baigiu išmokt mintinai lotuliukas.gif , kai užpuola rudeninė nenuotaika, vis perverčiu forumiečių albumus, pasigrožiu, linksmiau pasidaro ir toliau tingiu blush2.gif

QUOTE(bazuka @ 2006 10 19, 08:34)
Monami , tavo albumėlį visada praverčiu  smile.gif , pasigrožiu ir pasižiūriu kas naujo 

QUOTE(Ašarėlė @ 2006 10 19, 09:19)
Kas čia per tinginystės  g.gif  nono.gif  ? Greit tinginius varot kur toliau nuo savęs  tongue.gif  mirksiukas.gif .

QUOTE(Jumi @ 2006 10 19, 09:46)
O as nebuvau pastebejus dabar jau visa perziurejau tongue.gif Man asmeniskai  biserio voooras ir skorpionas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Sorry cia biski ne i tema atsakymas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o kaip smagu,prisiprašiau pagyrų ax.gif
o čia naujas ax.gif kad visos pultumėt girtis ir rodytis ką naujo darot,nes vėl smegenys pradeda užšalt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
MONAMI kokie čia pas tave įdomūs mėlyni burbuliai mirksiukas.gif ? čia jau pirkti tokie ar pati apverdinėjai siūliukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 10 19, 10:49)
MONAMI kokie čia pas tave įdomūs mėlyni burbuliai  mirksiukas.gif  ? čia jau pirkti tokie ar pati apverdinėjai siūliukais  g.gif

jau pirkti tokie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 10 19, 10:49)
MONAMI kokie čia pas tave įdomūs mėlyni burbuliai  mirksiukas.gif  ? čia jau pirkti tokie ar pati apverdinėjai siūliukais  g.gif

Aš MAXIMOJ mačiau karolius su tokiais burbulais smile.gif tik juodus ir bordinius , tai manau , kad MONAMI juos iš ten ir traukia mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2006 10 20, 08:43)
Aš MAXIMOJ mačiau karolius su tokiais burbulais  smile.gif tik juodus ir bordinius , tai manau , kad MONAMI juos iš ten ir traukia  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

schmoll.gif schmoll.gif pas mus atvežė visokių spalvų karoliukų ala šilku apvyniotų g.gif mažesni 8vnt maišelį,didesni 5vnt ir po 5lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 20, 09:40)
schmoll.gif  schmoll.gif pas mus atvežė visokių spalvų karoliukų ala šilku apvyniotų g.gif mažesni 8vnt maišelį,didesni 5vnt ir po 5lt mirksiukas.gif

O kur čia yra pas jus aš irgi noriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 20, 09:40)
schmoll.gif  schmoll.gif pas mus atvežė visokių spalvų karoliukų ala šilku apvyniotų g.gif mažesni 8vnt maišelį,didesni 5vnt ir po 5lt mirksiukas.gif

Tai tada rimtai apsimoka labiau pirkti vėrinį iš Maximos,žinok mačiau pas mus trijų spalvų po 9,99,bet tų karolių daug daugiau ir dar tokie stikliniai gražūs mirksiukas.gif
Marinčik,atsakysiu už Monami,pas mus-Šiauliuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2006 10 20, 10:13)
Tai tada rimtai apsimoka labiau pirkti vėrinį iš Maximos,žinok mačiau pas mus trijų spalvų po 9,99,bet tų karolių daug daugiau ir dar tokie stikliniai gražūs mirksiukas.gif
Marinčik,atsakysiu už Monami,pas mus-Šiauliuose mirksiukas.gif

bigsmile.gif tai tada reiks apsilankyti maximoj,man kažkaip nepakeliui tai ir nežinau nieko doh.gif bus proga nuvažiuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 20, 11:02)
bigsmile.gif tai tada reiks apsilankyti maximoj,man kažkaip nepakeliui tai ir nežinau nieko doh.gif bus proga nuvažiuoti ax.gif

nežinau kur čia pigiau? g.gif ką tik grįžau iš Akropolio MAXIMOS, tai specialai apžiūrėjau -karoliuose tik 9 tokie siūlais apsukti karoliukai ir daugiau nieko kainuoja 9,99 lt. gal buvo kitokių ir išpirko, bet šiandien ten nieko gero nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 20 spalio 2006 - 16:13