Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

Mano darbeliai:
oranžinis trasformatorius smile.gif

dar nebaigti auskarai

Atsakyti
Oi,koks štilis čia pas mus!! Kur gi visos dingo??? user posted image
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 10 17, 07:19)
Oi,koks štilis čia pas mus!!    Kur gi visos dingo??? user posted image

matyt visos kūrybos procese user posted image biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Funte: 17 spalio 2006 - 21:31
QUOTE(Funte @ 2006 10 17, 22:31)
matyt visos kūrybos procese  user posted image    biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

4u.gif gal greičiau rudeninė depresija ar nesezonas verysad.gif
detalių turiu nusinėrus, prisisukus, prisipirkus gal kokie 7 karoliam, bet niekaip neprisiruošiu suvert blush2.gif išsidėlioju, pažiūriu, bet neapsipenddžiu kaip g.gif ir vėl į dėžutes sukraunu.
bet susitvarkiau nuotraukytes. galima pasižiūrėt mano paraše. ne visi karoliai buvo šitam skyrely parodyti.
Atsakyti
Lukasta , labai gražu , kai taip visi vienoj krūvoj 4u.gif , net akys raibsta nuo spalvų wub.gif tik įdomus pastebėjimas , tokį alyvinį derinuką ir aš dariau ( dovanojau sesei) thumbup.gif , tik aišku , suvėrimas kitoks.
Atsakyti
Kukasta, labai dekoju tau uz pamokeles, jauciu kad ivaldziau jau ta technika, butinai parodysiu galutini darbeli ax.gif
Papildyta:
soriukas, ne taip parasiau nika blush2.gif
lukastai aciuks uz pamokeles, vat, dabar gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2006 10 18, 08:31)
Lukasta , labai gražu , kai taip visi vienoj krūvoj  4u.gif , net akys raibsta nuo spalvų  wub.gif tik įdomus pastebėjimas , tokį alyvinį derinuką ir aš dariau ( dovanojau sesei) thumbup.gif , tik aišku , suvėrimas kitoks.

ačiū smile.gif
o alyvinė tai labai graži spalvytė thumbup.gif , jeigu yra prie ko priderinti.

Papildyta:
QUOTE(fainute25 @ 2006 10 18, 18:01)
lukastai aciuks uz pamokeles, vat, dabar gerai blush2.gif

cool.gif turi puikiai gautis, nes labai gabi mokinė pasitaikė good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 18 spalio 2006 - 18:35
Aš irgi noriu pasirodyt biggrin.gif . tik persiprašau, kad nuotraukos mažos tokios ir kokybė baisi blush2.gif
user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(kiddo @ 2006 10 18, 21:31)
Aš irgi noriu pasirodyt biggrin.gif . tik persiprašau, kad nuotraukos mažos tokios ir kokybė baisi blush2.gif

Neatsiprašinėk, mes čia visos su fotografavimu turim problemų laugh.gif. Bet karoliukai, tai thumb_yello.gif thumbup.gif thumb_yello.gif .
Pagaliau nors vienas darbelis, po ilgos tylos 4u.gif . Na greit visos čiumpam vąšelius į rankas, siūliukus ir narpliojam biggrin.gif .

Kažkas g.gif žadėjo nuorodėlę į rusišką su grožybėmis tinklapėlį įkelt, bet verysad.gif kaip tai tylu. AŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ bigsmile.gif
Atsakyti
mano darbeliai tai mano paraše ax.gif nebepajėgiu čia sukelti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiddo @ 2006 10 18, 21:31)

darbeliai gražūs 4u.gif , kas norės tas įžiūrės, o gera nėrėja ir gera fotografė -deje retai mūsuose pasitaikantis duetas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 10 18, 21:38)
Na greit visos čiumpam vąšelius į rankas, siūliukus ir narpliojam  biggrin.gif .
Kažkas  g.gif žadėjo nuorodėlę į rusišką su grožybėmis tinklapėlį įkelt, bet  verysad.gif kaip tai tylu. AŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ bigsmile.gif

vąšeliai rankose, karoliukų apnerta daugybė, o įkvėpimo suvert ką nors gražaus nėr schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 18, 21:51)
mano darbeliai tai mano paraše ax.gif nebepajėgiu čia sukelti blush2.gif

mačiau, NUOSTABU thumbup.gif baigiu išmokt mintinai lotuliukas.gif , kai užpuola rudeninė nenuotaika, vis perverčiu forumiečių albumus, pasigrožiu, linksmiau pasidaro ir toliau tingiu blush2.gif
Atsakyti
Dėkui dėkui 4u.gif
Man irgi būna panašiai kaip lukastai- apneriu karoliukus, o tada jau galvoju, ką čia iš jų konstruot biggrin.gif
Atsakyti