Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 04, 20:53)
blush2.gif aha ar matei tuos nuvogtus ax.gif

Mačiau,mačiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 04, 18:52)
bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tirai įdomu mirksiukas.gif
reiks vėl vogt įdėją blush2.gif

Prasom mirksiukas.gif O ideja kilo visai netiketai, galvoju reik kazka susijusi su saulegraza padaryti, saulegrazu myletojai, tai prisineriau gelsvu, rudu ir zaliu karoliuku. Bet truko karoliams, tai is tingejimo nerti daugiau karoliu-gavosi saulegraza lotuliukas.gif
Atsakyti
Kartais geras dalykas tas tingejimas lotuliukas.gif
tinginiai genialiai paprastus dalykus sumasto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2006 10 05, 00:13)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2006 10 04, 23:13)

Aha, is tingejimo daryti naktim misinuka-vaika matinau iki 9,5 menesio blush2.gif lotuliukas.gif Ai, bet cia ne i tema tongue.gif
Atsakyti
thumbup.gif sveikos,senai jau cia nebuvai,vis tie mokslai doh.gif kiek jus cia grozybiu pridaret bigsmile.gif saunuoles 4u.gif va o man koks atsitikimas buvo su karoliais pacios darytais.... blush2.gif na pasidariau naujus tokiu, fainus,suveriau ant valo.....na va cia ir buvo visa esme.atrodo surisau tvirtai,gerai....na zodziu pasipuosiu jau, isejau i paskaitas,sedziu,aisku nuobodu,suku karolius po biski,tik staiga jauciu atsilaisvino viskas ir davai visi karoliukai kus smulkus buvo visur ant zemes, ant suolo.... as griebiau gaudyti... destytoja ziuri tik i mane ziuriu ( nes musu magistru mazai yra,tai visus mato...).nu zodziu pagavau ten didziaja dali,susirinkau,bet jau kaip geda buvo.... blush2.gif nu kazkaip nebenoriu daugiau su valu verti....
Atsakyti
Na ir atsitikimas. smile.gif Bet užtat visi atkreipė dėmesį į tavo sutrūkusius karolius. biggrin.gif Nepyk, juokauju. smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 04, 19:52)
bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tirai įdomu mirksiukas.gif
reiks vėl vogt įdėją blush2.gif

Ale kur mūsų policija žiūri g.gif . Pilnas skyrelis „vagilkų“ lotuliukas.gif . Ir svarbiausia, kad iš karto išsiduoda, ką vogs laugh.gif .

Juokauju, nesupykit 4u.gif .

O va mane, tai reikia blush2.gif biškuliuką pabart, nes baisinis blink.gif tinginys užvaldė doh.gif ir niekaip nepavyksta su juo susitart, kad paliktų mane.
Atsakyti
vat bandau savo karplius ir apyranke ikelt blush2.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
karolius norejau pasakyt, o isejo "karplius" lotuliukas.gif
neisbrokysit tikiuosi ax.gif
Atsakyti
nuvandaa, zaniatja -gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ašarėle,- tingėti negražu nono.gif , nors žinau kaip patogu, pati labai sunkiai su tinginiu kariauju. blush2.gif

samaninė apyrankė
plotis 3 cm. gavosi gana masyvi g.gif , nes viduj storesnė apyrankė.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 07 spalio 2006 - 15:26
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 10 07, 12:24)
O va mane, tai reikia  blush2.gif biškuliuką pabart, nes baisinis  blink.gif tinginys užvaldė  doh.gif ir niekaip nepavyksta su juo susitart, kad paliktų mane.

doh.gif aš irgi labai tingiu,bet reikia į vonią spintelės lotuliukas.gif

QUOTE(zaniatja @ 2006 10 07, 12:55)
vat bandau savo karplius ir apyranke ikelt  blush2.gif

gražu,jei gerai suprantu,tai čia jie kimšti,o ne karoliukai apnerti g.gif

QUOTE(lukasta @ 2006 10 07, 16:27)
samaninė apyrankė

thumbup.gif
aš pard jas žiūrinėjau,bet kad man jos neapnertos sunkiai užsideda,tai sakau apnėrus visai neužmausiu doh.gif g.gif
Atsakyti