Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(Jumi @ 2006 10 02, 16:01)
As tai va klausimuka specems turiu  ax.gif Kaip jus graziai sujungiat eilute. Man kartais gaunas toks kaip randelis per visa kamuoliuka  lotuliukas.gif O kartais ne  g.gif Kazka negerai matyt darau o ka nezinau nes dazniausiai nerdama dar ka nors veikiu  lotuliukas.gif (pvz tv ziuriu arba vaikus ganau kad nesusiplaktu biggrin.gif )

Aš tai mezgu aplink ratu ir eilučių nebūna blush2.gif
Atsakyti
Ačiū,merginos,visoms už komplimentus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Tie "pagaliukai",tai tokios kriauklių plokštelės:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 10 02, 16:37)
Aš tai mezgu aplink ratu ir eilučių nebūna  blush2.gif

thumbup.gif suuupratau,man kazkodel visaad atrode kad butinai reik eilutes daryt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 10 02, 18:29)
thumbup.gif suuupratau,man kazkodel visaad atrode kad butinai reik eilutes daryt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif  blush2.gif

bigsmile.gif dabar ir man dašilo kaip tu ten tas eilutes gauni mirksiukas.gif aš irgi ratu neriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 10 02, 17:53)
Ačiū,merginos,visoms už komplimentus  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Tie "pagaliukai",tai tokios kriauklių plokštelės:
user posted image

O kur tokius perki ir kiek maždaug kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 10 03, 08:07)
O kur tokius perki ir kiek maždaug kainuoja g.gif

Radau pirkt vieną tokią apyrankę. Bet panašių mačiau "Droge" apie 11 lt. kainuojančių.
Atsakyti
[quote=Jumi,2006 10 02, 16:01]

As tai va klausimuka specems turiu ax.gif Kaip jus graziai sujungiat eilute. Man kartais gaunas toks kaip randelis per visa kamuoliuka lotuliukas.gif O kartais ne g.gif Kazka negerai matyt darau o ka nezinau nes dazniausiai nerdama dar ka nors veikiu lotuliukas.gif (pvz tv ziuriu arba vaikus ganau kad nesusiplaktu biggrin.gif )

Aš tai nejungiu eilutės , varau aplinkui ir viskas tongue.gif pirmą eilutę apneriu , tada ''užšoku'' ant antros ir aplinkui aplinkui ax.gif pas mane nėra eilučių perėjimų bigsmile.gif , tai ir nesimato sujungimų
Papildyta:
Ups, P@nter@ jau buvo atsakiusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 10 02, 16:37)
Aš tai mezgu aplink ratu ir eilučių nebūna  blush2.gif

Suprantu, kad galima ratu, bet neriant ratu, juk labai sunku tada prinert vienodo dydzio karoliuku, jei ne koki karoliuka plastmasini apnerineji, o neri kamuoliuka ir prikemsi sintepono (taip darau as) g.gif Nu man tai sujungimas toks nestipriai matosi ax.gif
Papildyta:
O as turiu klausima: ant ko suveriat karolius: siulo kokio, zilkos, ar plonos gumutes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2006 10 03, 16:07)
Suprantu, kad galima ratu, bet neriant ratu, juk labai sunku tada prinert vienodo dydzio karoliuku, jei ne koki karoliuka plastmasini apnerineji, o neri kamuoliuka ir prikemsi sintepono (taip darau as) g.gif Nu man tai sujungimas toks nestipriai matosi ax.gif
Papildyta:
O as turiu klausima: ant ko suveriat karolius: siulo kokio, zilkos, ar plonos gumutes? g.gif

as veriu ant storesnes zylkos.
Atsakyti

ANT JUOSTELĖS,ARBA STIPRAUS SIŪLO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 10 02, 09:08)
Vakar va ką baigiau...

thumbup.gif
Atsakyti

Pagal reikalą: ir ant žilkos,ir ant plonos gumytės,ir ant virvelės nunertos tais pačiais siūlais,kokiais apneriu karoliukus (kad spalva derėtų).

QUOTE(Žydraakė @ 2006 10 03, 17:16)

aciuks.gif
Atsakyti