Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

Sveikos Merginos!!!
O jau grozybiu prikurusios, gal ir man trumpai galetumet papasakot kaip jus cia padarot tuos karolius? Suprantu, kad jie nerti, bet kaip taip lygiai gaunasi rutuliukai, ar jo vidu ko nors idedat.? labai noriu ismokt. 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 08 30, 19:04)
Giriuosi dar vienu savo darbu  blush2.gif
Čia mokytoja viena pasipuoš rugsėjo 1d 

user posted image

Bus pati pačiausia bigsmile.gif , pati gražiausia wub.gif mokytoja toj mokykloj thumbup.gif .

QUOTE(vasaryte @ 2006 08 30, 19:30)
Sveikos Merginos!!!
O jau grozybiu prikurusios, gal ir man  trumpai galetumet papasakot kaip jus cia padarot tuos karolius? Suprantu, kad jie nerti, bet kaip taip lygiai gaunasi rutuliukai, ar jo vidu ko nors idedat.? labai noriu ismokt. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Dauguma apnėrinėja karoliukus, o kai pristinga biggrin.gif , tai ko tik neprisigalvoja apnert lotuliukas.gif Jei skaitinėjai seną temą, tai turėjai perskaityti mirksiukas.gif . Be to verta pasiskaitinėti, nes ten daug paslapčių topsecret.gif yra išdavusios 4u.gif
Atsakyti
Graziai atrodys mokytoja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 08 30, 20:12)
na ir sekasi tom mokytojom 4u.gif

QUOTE(Ašarėlė @ 2006 08 30, 21:37)
Bus pati pačiausia  bigsmile.gif , pati gražiausia  wub.gif mokytoja toj mokykloj  thumbup.gif .

Stengiuosi ax.gif

QUOTE(vasaryte @ 2006 08 30, 21:37)
Sveikos Merginos!!!
O jau grozybiu prikurusios, gal ir man trumpai galetumet papasakot kaip jus cia padarot tuos karolius? Suprantu, kad jie nerti, bet kaip taip lygiai gaunasi rutuliukai, ar jo vidu ko nors idedat.? labai noriu ismokt.   

QUOTE(Ašarėlė @ 2006 08 30, 21:37)
Dauguma apnėrinėja karoliukus, o kai pristinga  biggrin.gif , tai ko tik neprisigalvoja apnert lotuliukas.gif Jei skaitinėjai seną temą, tai turėjai perskaityti  mirksiukas.gif . Be to verta pasiskaitinėti, nes ten daug paslapčių  topsecret.gif yra išdavusios  4u.gif

Tikrai taip senąsias temas būtina paskaityti drinks_cheers.gif
O kad apsineria gražiai tai tas gaunasi su patirtim kai apneri jau nemažai karoliukų tada ir pradeda gautis tiesiai tvarkingai ir gražiai mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikutės. Pamaciau - susižavėjau - ir praradau laiko pojūtį. Tiek daug grožybių, kad visų apžiūrėti nera kada, tad ir sėdžiu naktimis kol šeimyna miega. Pabandysiu ir aš, gal kas pavyks, nes vašelį laikiau labai seniai. Jūsų darbai nuostabūs thumbup.gif
Atsakyti
Taip, jeigu nori visas zinutes perskaityti ir
visas nuotraukytes perziureti, tai
vienos valandos neuztenka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2006 08 30, 18:20)
Sveikos, perskaičiau seną temą ir radau, kad Kauno urme 4 ir 10 sandelyje pardavinėja karolius. Gal kas buvo ten ir galėtų pasakyt kokie ten jie (mediniai, plastmasiniai) ir kiek kainuoja? Aš ne kaunietė, o šeštadienį iki urmo vaziuosim. 4u.gif

yra ir dideliu ir mazu smile.gif visokiu tongue.gif Kainu visu neisvardinti .....bet apnerimui karoliu geriau pasiieskoti maksimose droge ,merginos jau pasakojo slaptas vietels kur dideliu randa biggrin.gif

QUOTE(Gabimik @ 2006 08 31, 08:24)
Taip, jeigu nori visas zinutes perskaityti ir
visas nuotraukytes perziureti, tai
vienos valandos neuztenka. biggrin.gif

bet jeigu rasyti ir aiskinti ta pati tai ta kuri pasiryz skaityti istisas temas labai nusivils radus kruva tu paciu paaiskinimu tongue.gif
Atsakyti
Ačiū, Jumi 4u.gif Bandysiu ieškot...
Atsakyti
Taip taip galima rasti karoliu ir prekybos centruose. biggrin.gif
Atsakyti
porą naujų apyrankių ax.gif
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Oi kokie ivairiaspalviai. biggrin.gif
Atsakyti
vat as dar norejau paklausti blush2.gif kaip jus ten apdirbat tuos kaspineliu krastus,kad jie neirtu? g.gif unsure.gif
Atsakyti