Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(argutiene @ 2006 10 02, 09:08)
aciuks.gif stengiuosi...
Rodyk,rodyk saviškius 4u.gif

Vakar va ką baigiau...

user posted image

Nu koks nerealus grožis thumbup.gif wub.gif , ir originaliai kaip sugalvojai thumbup.gif .
Atsakyti
Vakar va ką baigiau...

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti

Vakar va ką baigiau...

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif KAŽKAS NAUJO IR GRAŽAUS mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif stengiuosi...

Vakar va ką baigiau...

net nesugalvoju kokiais žodžiais išreikšti susižavajimą.
NUOSTABU clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 02 spalio 2006 - 11:56
Sveikos, mergaites!
visos cia taip giriates, giriates, saunuoles, sitiek grozybiu pridariusios, tai ir man kilo noras truputi pasirodyti blush2.gif
nusineriau neseniai tokius auskariukus, tik nezinau, ar kada juos uzsidesiu, xe xe.. rolleyes.gif tikiuosi, kad pavyks ikelti nuotraukyte ir parodyti:

user posted image
Atsakyti
aciuks.gif stengiuosi...

Vakar va ką baigiau...

user posted image

Šakiukai, kookie jėgiški thumbup.gif. O ką tu ten suvėrus, pagaliukai kažkoki? Atleiskit nenusimanėlei blush2.gif

Chuliganka, labai dailus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Mano tverinys:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renren: 02 spalio 2006 - 13:49
Aciu, Naglaite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2006 10 02, 14:58)
Aciu, Naglaite blush2.gif

g.gif o tai mum visom įdomu ax.gif
Atsakyti
sveikos gyvos, na 6iaip a6 irgi vis daraus daraus, tik fotiko neturiu, tai ir nesigiriu. Man šiaip kilo klausimas, o jūs tarp karolių tik karoliukus dedat?Nes aš norėčiau, kad būtų geriau virvelė, o su virvele tai susivelia ir vsio.. Ką jūs darot?
Atsakyti
Na va manieji. Nieko naujo sad.gif Senokai ir nunerti tik buvo paskolinti tai ir liko nefotografuoti biggrin.gif
user posted image

As tai va klausimuka specems turiu ax.gif Kaip jus graziai sujungiat eilute. Man kartais gaunas toks kaip randelis per visa kamuoliuka lotuliukas.gif O kartais ne g.gif Kazka negerai matyt darau o ka nezinau nes dazniausiai nerdama dar ka nors veikiu lotuliukas.gif (pvz tv ziuriu arba vaikus ganau kad nesusiplaktu biggrin.gif )

Paskutiniai darbeliai super. Kiek suprantu su kriauklem tie rudieji ? Argutiene ar taip ?????
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 10 02, 16:01)
As tai va klausimuka specems turiu  ax.gif Kaip jus graziai sujungiat eilute. Man kartais gaunas toks kaip randelis per visa kamuoliuka  lotuliukas.gif O kartais ne  g.gif Kazka negerai matyt darau o ka nezinau nes dazniausiai nerdama dar ka nors veikiu  lotuliukas.gif (pvz tv ziuriu arba vaikus ganau kad nesusiplaktu biggrin.gif )

g.gif nelabai supratau kokią eilutę tu sujunginėji g.gif
Atsakyti