Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

oi, mergytes darbstuolytes, jusu darbeliai fantastiski.. kiekviena karta paziurejusi uzsimanau ir as pasimokinti kurti toki grazu (na, bent kokia smulkmenele ax.gif ) ale vis to laiko, atrodo, pritruksta..o gal per mazai noro?? blush2.gif
Atsakyti
[quote=Vilniete,2006 09 29, 23:40]
Maniskiai:
Nezinau kodel nerodo g.gif
Jei netingit -pasmalsaukit Nr. 8,9, 18,19 smile.gif
pasipuosti
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 30, 22:07)
tavo karoliai irgi puikūs, net nežinau kuris variantas geresnis.

Ačiū,man pačiai antrasis variantas labiau thumbup.gif tai prie jo ir pasiliksiu mirksiukas.gif

QUOTE(Vilniete @ 2006 10 01, 00:30)
Jei netingit -pasmalsaukit Nr. 8,9, 18,19 smile.gif
pasipuosti

ir pasmalsavom rolleyes.gif ir labai wub.gif o labiausiai tai tie Karoliai-viskas is karoliuku.smile.gif ta spalva žalia jėginė thumbup.gif
Atsakyti
Lukasta ar tik ne veltinukus tavo karoliuose uzmaciau ??? Senokai uzsukus buvau ne viska perskaiciau tongue.gif
Beje apyranke fantastiska !!!!!
P@nter@ ,nerei is mocheriniu siuliuku ?? O vaizdeli kamuoliuko is arciau galima ????
Vakar vienoj galerijoj apnertus karolius ziurinejau. Nu jejau kokis skrupulingas ir smulkus darbelis ir laaabai kokybiskas !!!! Prisipazinkit kurios karolius naujojo galerijoj galejau matyt ?
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 10 01, 09:34)
P@nter@ ,nerei is mocheriniu siuliuku ?? O vaizdeli kamuoliuko is arciau galima ????

Taip nėriau iš mocherinių.................pagalvojau, kad artėja žiema, o ir rudenį norisi ko nors šilto, bus rudeniniai-žieminiai šilti karoliai lotuliukas.gif Pradžiai nėriau iš trumpaplaukės mocheros, bet galvoju reiks pabandyti ir iš ilgaplaukės mastau.gif user posted image
Atsakyti
Lukasta ar tik ne veltinukus tavo karoliuose uzmaciau ??? Senokai uzsukus buvau ne viska perskaiciau tongue.gif
Beje apyranke fantastiska !!!!!
Vakar vienoj galerijoj apnertus karolius ziurinejau. Nu jejau kokis skrupulingas ir smulkus darbelis ir laaabai kokybiskas !!!! Prisipazinkit kurios karolius naujojo galerijoj galejau matyt ?
ačiū, ačiū biggrin.gif
matei, matei veltinukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif . progresuoju, išmokau rutuliukus šlapiai nusivelt, ir pabandžiau su adata pažaisti, tai "tabletę" pasidariau.
mano dukrai labai kamuoliukus velt patiko, pasidarė karoliukus, prašo kad nuotrauką į SM įdėčiau. tikriausiai į veltinukų temą g.gif
į galeriją nieko nedariau, tikrai ne mano schmoll.gif
Atsakyti
Prisipazinkit kurios karolius naujojo galerijoj galejau matyt ?

ax.gif aš kelis daviau 4u.gif
mano parašiuke galėtum pažiūrėti ar maniškius žiūrinėjai bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti

Ir maniškių keletas yra... ax.gif Pavyzdžiui tokie čia
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 10 01, 14:19)
Ir maniškių keletas yra...  ax.gif  Pavyzdžiui tokie čia

tai tada ten tavo apžiurinėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 01, 19:58)
tai tada ten tavo apžiurinėjo mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Monami tavo man rodos iskart pazinau wink.gif
argutiene jeigu darei tokius ivairespalvius tai tikrai taviskius maciau ...nu bet ot smulkumas nerimo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lenkiu galva tongue.gif

As irgi sau dar vienus pasidariau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 10 01, 20:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

parodyk ir mums ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 10 01, 20:12)
argutiene jeigu darei tokius ivairespalvius tai tikrai taviskius maciau ...nu bet ot smulkumas nerimo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Lenkiu galva tongue.gif

aciuks.gif stengiuosi...
Rodyk,rodyk saviškius 4u.gif

Vakar va ką baigiau...

user posted image
Atsakyti