Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

jasia, tu saunuole, tas raudonas rinkinukas laaabai grazus ir mielai tokiu pasipuosciau nors ir nesu vaikas. Šiandie per viena muilo opera maciau aktore pasipuosusia nertais burbulu karoliais taip nustebau blink.gif matote esu tamsuole blush2.gif ir toliau kaip iki maximos niekur nosies nekisu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 28, 19:46)
Prisidedu prie pagyrimų tikrai labai gražu
Papildyta:
O aš apnėriau macheriniu siūlu, suvėriau, bet jie man kažkaip nesižiūri ryt įkelsiu jūsų teismui

Aha iki rytdienos blink.gif ir iš smalsumo galima numirt lotuliukas.gif .

jasia thumbup.gif wub.gif rinkinukas.

sigita o tu nosį pakaišiok dažniau čia pas mus bigsmile.gif tongue.gif , mes tave išgelbėsim nuo tamsumo thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 09 28, 22:30)
Aha iki rytdienos  blink.gif ir iš smalsumo galima numirt  lotuliukas.gif .

jasia  thumbup.gif  wub.gif rinkinukas.

sigita o tu nosį pakaišiok dažniau čia pas mus  bigsmile.gif  tongue.gif , mes tave išgelbėsim nuo tamsumo  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Nu ačiū blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 28, 19:46)
Prisidedu prie pagyrimų tikrai labai gražu
Papildyta:
O aš apnėriau macheriniu siūlu, suvėriau, bet jie man kažkaip nesižiūri ryt įkelsiu jūsų teismui

Lauksim rytojaus ax.gif

jasia  thumbup.gif  wub.gif rinkinukas.

sigita o tu nosį pakaišiok dažniau čia pas mus  bigsmile.gif  tongue.gif , mes tave išgelbėsim nuo tamsumo  thumbup.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ačiū visoms už pagyras bigsmile.gif
Kas nori puoštis,mielai galiu padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha iki rytdienos  blink.gif ir iš smalsumo galima numirt  lotuliukas.gif .

QUOTE(jasia @ 2006 09 28, 22:55)
Lauksim rytojaus ax.gif

Štai ir išaušo rytojus ax.gif
Nėriausi juos būtent prie šitos palaidinės atseit sau ax.gif user posted image įkeliu ir kitą nuotrauką kur karoliukai kitaip išdėstyti user posted image bet man kažkaip jie vistiek nesižiūri, gal sakau į tarpus vietoj nertos juostelės biserio karoliukus suverti mastau.gif ir nuotraukoj nesimato kad machera apnerta doh.gif
Papildyta:
LAuksiu jūsų įvertinimų ir patarimų 4u.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu, įdomiai atrodo tavo darbelis. Visai geri tie tarpeliai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 09 29, 10:27)
Nu, įdomiai atrodo tavo darbelis. Visai geri tie tarpeliai. smile.gif

Tai va kad tik įdomiai biggrin.gif o turi būti laaaaabai geeeerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gi sau vis dėl to dariausi žinau kad gali geriau blush2.gif tik va nesugalvoju kaip mastau.gif g.gif
Atsakyti
apyrankė
plotis 4 cm.

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Lukasta,labai tavo tos plačios apyrankės wub.gif ,vis gundausi kažką panašaus pasidaryti blush2.gif
O čia mano dar vienas rinkinukas,tik šleivai padėjau fotkint blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jasia: 29 rugsėjo 2006 - 16:48
QUOTE(jasia @ 2006 09 29, 17:49)
Lukasta,labai tavo tos plačios apyrankės wub.gif ,vis gundausi kažką panašaus pasidaryti blush2.gif
O čia mano dar vienas rinkinukas,tik šleivai padėjau fotkint blush2.gif

ačiū, man jos irgi labai wub.gif . dabar Droge yra 4 cm plastmasinių apyrankių, kainuoja 3,99 lt., tai ji ten viduje pasislėpus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o tu, žiūriu, ant "raudona -juoda" pasinešei. man gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 29, 18:09)
ačiū, man jos irgi labai wub.gif . dabar Droge yra 4 cm plastmasinių apyrankių, kainuoja 3,99 lt., tai ji ten viduje pasislėpus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o tu, žiūriu, ant "raudona -juoda" pasinešei. man gražu 4u.gif

Reiks nulėkti rytoj pažiūrėti,bet abejoju,kad mūsų kaime bus schmoll.gif .O dėl spalvos tai padarai vieną variantą ir pasipila užsakymai,tik truputį pakeisti tongue.gif .Dabar jau darau kitokius,tik nesulaukiu karoliukų kur užsisakiau ax.gif
Atsakyti
Maniskiai:
karoliai
sage
karoliai
sage1
Atsakyti