Sveiko mergaites, noriu Jusu paklausti gal kuri zinot kur Kaune gauti to vadinamo biserio ar kokiu karoliuku. Problema tame, kad is forumo uzsisakiau apnertus karolius ir jie man nutruko, issibarste nemazai biserio, negaliu atgal suvert
Sveiko mergaites,
noriu Jusu paklausti gal kuri zinot kur Kaune gauti to vadinamo biserio ar kokiu karoliuku. Problema tame, kad is forumo uzsisakiau apnertus karolius ir jie man nutruko, issibarste nemazai biserio, negaliu atgal suvert
bazej(daugumoj sandeliu yra (ten kur ne muges o kokie nors papuosalai ,siulai arba net prie uzuolaidu maciau) ,laisvej mickeviciaus gvej pries avona. Kokios spalvos tau reikia ?
Ko jūs bijot tų skylučių ? Man tai dar gražiau kai šviečiasi karoliukas . Pabandyk kai neri kabint tik už pirmosios kilputės dalies , o ne per apačią abiejų, tada kai liks antroji dalis (nu velnias, nežinau kaip paaiškint ) ne taip matysis skylutė. Na ir aiškiai paaiškinau .
Ko jūs bijot tų skylučių ? Man tai dar gražiau kai šviečiasi karoliukas . Pabandyk kai neri kabint tik už pirmosios kilputės dalies , o ne per apačią abiejų, tada kai liks antroji dalis (nu velnias, nežinau kaip paaiškint ) ne taip matysis skylutė. Na ir aiškiai paaiškinau .