Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

Sveiko mergaites,
noriu Jusu paklausti gal kuri zinot kur Kaune gauti to vadinamo biserio ar kokiu karoliuku. Problema tame, kad is forumo uzsisakiau apnertus karolius ir jie man nutruko, issibarste nemazai biserio, negaliu atgal suvert doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2006 09 19, 14:17)
Sveiko mergaites,
noriu Jusu paklausti gal kuri zinot kur Kaune gauti to vadinamo biserio ar kokiu karoliuku. Problema tame, kad is forumo uzsisakiau apnertus karolius ir jie man nutruko, issibarste nemazai biserio, negaliu atgal suvert doh.gif

bazej(daugumoj sandeliu yra (ten kur ne muges o kokie nors papuosalai ,siulai arba net prie uzuolaidu maciau) ,laisvej mickeviciaus gvej pries avona. Kokios spalvos tau reikia ?
Atsakyti
juodos. Aciu, nuleksiu pries Avona paziuret ax.gif
Atsakyti
o jus karoli paliekt??? ax.gif g.gif listen.gif
Atsakyti
ale geriau tokiu grozybiu nerodykit, nes dar uzpavydesiu ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievaa;] @ 2006 09 19, 17:15)
o jus karoli paliekt??? ax.gif  g.gif  listen.gif

nesupratau klausimėlio g.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 19, 19:08)
nesupratau klausimėlio g.gif

nesvarbu... gi karoliukas veliau ir lieka ten viduj? g.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievaa;] @ 2006 09 19, 19:16)
nesvarbu... gi karoliukas veliau ir lieka ten viduj? g.gif  doh.gif  biggrin.gif

aš karoliuką įdedu prieš pradedant siaurinti, ir jau "uždarau" ten visam laikui rolleyes.gif
Atsakyti
Cia mano tverinys biggrin.gif Bet kaip benerciau, man visuomet matosi skylutes doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(renren @ 2006 09 20, 12:33)
Cia mano tverinys biggrin.gif Bet kaip benerciau, man visuomet matosi skylutes doh.gif
user posted image

Ko jūs bijot tų skylučių g.gif ? Man tai dar gražiau kai šviečiasi karoliukas 4u.gif . Pabandyk kai neri kabint tik už pirmosios kilputės dalies doh.gif , o ne per apačią abiejų, tada kai liks antroji dalis (nu velnias, nežinau kaip paaiškint blush2.gif doh.gif ) ne taip matysis skylutė.
lotuliukas.gif Na ir aiškiai paaiškinau doh.gif .

Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 09 20, 14:20)
Ko jūs bijot tų skylučių  g.gif ? Man tai dar gražiau kai šviečiasi karoliukas  4u.gif . Pabandyk kai neri kabint tik už pirmosios kilputės dalies  doh.gif , o ne per apačią abiejų, tada kai liks antroji dalis (nu velnias, nežinau kaip paaiškint  blush2.gif  doh.gif ) ne taip matysis skylutė.
lotuliukas.gif Na ir aiškiai paaiškinau  doh.gif .

Aiškiai aiškiai aš irgi taip darau drinks_cheers.gif
Papildyta:
renren labai gražūs karoliai
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 19, 20:02)
aš karoliuką įdedu prieš pradedant siaurinti, ir jau "uždarau" ten visam laikui rolleyes.gif

nu nu....
taip ir galvojau... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(renren @ 2006 09 20, 12:33)
user posted image

grazu... thumbup.gif
man irgi kartais net graziau kai matosi skilutes... sunglasses2.gif thumbup.gif
Atsakyti