Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

Ir man jie patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2006 09 17, 11:47)
Ačiū rolleyes.gif
Tavo paskutiniai labai faini thumbup.gif ,labai patinka spalva wub.gif

man irgi ta spalva thumbup.gif galiu išduot kur Vilniuj šituos siūlus pirkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Gabimik @ 2006 09 17, 16:44)
Ir man jie patiko. smile.gif

ačiū 4u.gif

o čia rudi -bordo su balintos kakavos suktinukais
user posted image

user posted image

Atsakyti
thumbup.gif karolių grožis thumbup.gif

ką tik stiliaus vedėja su tais Mildažytės karoliais buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Visų karoliai labai faini, gundausi ir aš ką nors panašaus tik kad karolių neturiu atliekamu, bet mačiau Maximoj ir Jysk tokius stiklinius karoliukus apnert manau išeitu bet kaip juos sujungti skylės tai jau faktas kan nepradursi tokiuose?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 09 17, 18:53)
thumbup.gif  karolių grožis thumbup.gif

AČIŪ rolleyes.gif
O pas mane vienas telikas krepšinį rodo, o kitas CARTOON NETWORK doh.gif
Rytoj 20 30 kartojimą žiūrėsiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(evid @ 2006 09 17, 19:00)
Visų karoliai labai faini, gundausi ir aš ką nors panašaus tik kad karolių neturiu atliekamu, bet mačiau Maximoj ir Jysk tokius stiklinius karoliukus apnert manau išeitu bet kaip juos sujungti skylės tai jau faktas kan nepradursi tokiuose?

manau bus sudėtinga g.gif
geriau MAXIMOJ kokią apyrankę, ar karolius nebrangius nusipirkti. kartais būna medinių karolių po 4,99 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 17 rugsėjo 2006 - 18:19
Noriu patarimo. O jūs kai neriat ar pradžioj nusineriat visą tą ratuką ar kaip čia jį pavadinti ar iškarto ant karoliuko iškarto darot.
Atsakyti
QUOTE(raganiukshte @ 2006 09 17, 21:15)
Noriu patarimo. O jūs kai neriat ar pradžioj nusineriat visą tą ratuką ar kaip čia jį pavadinti ar iškarto ant karoliuko iškarto darot.

pakartosiu
aš darau taip: nuneriu 6 kilpų pynutę, sujungiu į ratuką, tada 9 -12 (priklausomai nuo būsimo karoliuko dydžio) žemų stulpelių apneriu pirmą eilutę, neriant antrą eilutę į kiekvieną žemą stulpelį neriu po 2 žemus stulpelius, nuo 3 eilutės neriu nedidinant iki kol lieka 2 eilutės iki galo. tada įdedu į "kepurytę" karoliuką ir neriu į kas antrą stulpelį kol pasislepia karoliukas. tada užtaisau ir paslepiu siūlo galą.
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 17, 21:37)
pakartosiu
aš darau taip: nuneriu 6 kilpų pynutę, sujungiu į ratuką, tada 9 -12 (priklausomai nuo būsimo karoliuko dydžio) žemų stulpelių apneriu pirmą eilutę, neriant antrą eilutę į kiekvieną žemą stulpelį neriu po 2 žemus stulpelius, nuo 3 eilutės neriu nedidinant iki kol lieka 2 eilutės iki galo. tada įdedu į "kepurytę" karoliuką ir neriu į kas antrą stulpelį kol pasislepia karoliukas. tada užtaisau ir paslepiu siūlo galą.

mirksiukas.gif Ačiū. Eisiu po darbo nerti karolius. Dabar gal kas ir išeis.
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 16, 19:08)
Aš kažkada kai ieškojau juostelių suverti karoliams tai siuvimo reikmenų parduotuvėj man pasiūlė tokio tipo guminio siūlo  blink.gif , jis špulėse kaip siūlas, bet aš tuo metu pagalvojau kad jis labai plonas ir nutruks, o po to kai pradėjau visokius medijinius karolius ar apyrankes ardyti tai žiūriu kad jos ant tokių pačių gumyčių suvertos tik kad jos keturgubos arba net storesnės  bigsmile.gif

aga aš ir tokiį siūlą esu pirkusi ( metras 10 cnt kainavo ) , iš pirmo tai pasitikėjimo man jis nekėlė g.gif , bet namie pabandžiau tempti kiek man jėgos leidžia, ir visai jis nenutrūko thumbup.gif , tai gi išvados- verti ant jo patikima drinks_cheers.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2006 09 17, 18:53)
thumbup.gif  karolių grožis thumbup.gif

jaučiu db tie karoliai per visų LRT vedėjų rankas pereis lotuliukas.gif , reikia joms kaip nors padėti su asortimentu mirksiukas.gif
Atsakyti
nu bet ir gabios visos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 17, 16:51)
man irgi ta spalva thumbup.gif  galiu išduot  kur Vilniuj šituos siūlus pirkau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Išduok kur pirkai tuos turkio spalvos siūlus ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2006 09 18, 14:37)
Išduok kur pirkai tuos turkio spalvos siūlus  ax.gif .

DANESOJ, Geležinio vilko g. 2b.
čia labai tvirti siūlai, skirti odai siūti. 1000m kainuoja 6 lt. jie atrodo kaip šilkiniai, aš neriu iš dvigubo.
Atsakyti