Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(belkaa @ 2006 09 15, 22:11)
o kaip jums gaunasi taip dailiai, kai pradedat nerti i kas antra kilpele, nes as kai pradedu mazint stulpeliu skaiciu - siek tiek matosi skylutes, nes retenis nerinys gaunasi.

O aš mažinu kitaip, t.y. ne į kas antrą kilpelę, o neriu į kievieną, bet neriu į vieną - ištraukiu ir nesunėrus dar neriu į kitą, o tada abi suimu doh.gif blush2.gif . Na lengviau parodyt, nei paaiškint karsta.gif . Nežinau ar supratot ką čia parašiau mastau.gif ? Na jei plonas siūliukas, tai vistiek šiek tiek šviečiasi. Bet tai dar ir gražiau kai šviečiasi rolleyes.gif . Aš kai kuriuos karoliukus apnėrinėju, kad kuo daugiau matytųsi, t.y. neriu stulpeliu su užmetimu taip: stulpelis su užmetimu, kilputė ir vėl į antrą stulpelis su užmetimu, na gaunasi tokie kvadratukai doh.gif tušti.
Atsakyti
Papuošalai daryti pagal užsakymą, bet parodysiu ir čia
turkio spalvos su turkio akmenukais.
user posted image

user posted image

user posted image user posted image

Atsakyti
thumbup.gif labai gražu,lukasta! O ant ko suvėrusi apyrankes?
Atsakyti
Dar vieni karoliai mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 09 16, 11:33)
thumbup.gif  labai gražu,lukasta! O ant ko suvėrusi apyrankes?

ant gumyčių ir sujungiau (norint galima atskirti). bandžiau daryti ilgą 2 kart apsisukančią, bet kažkaip nepatogiai "maskatavo". triguba, gražiai sukrenta, o dviguba pasirodė nelabai, tai atskyriau į 2.
Papildyta:
QUOTE(jasia @ 2006 09 16, 11:34)
Dar vieni karoliai mirksiukas.gif

labai gražūs, rudeniniai.
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 16, 11:40)
ant gumyčių ir sujungiau (norint galima atskirti). bandžiau daryti ilgą 2 kart apsisukančią, bet kažkaip nepatogiai "maskatavo". triguba, gražiai sukrenta, o dviguba pasirodė nelabai, tai atskyriau į 2.

O kas per gumytė,kad tokius mažus karoliukus suveri?
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 09 16, 14:03)

nežinau, jos tokios tamprios ir neapvilktos audiniu, liko iš išardytų karolių, mačiau tikias MAXIMOS smulkių perliukų apyrankėse. veriu 2 ir dvigubas, taip kad gaunasi keturguba, stiprumo užtenka ir neišsitampo.
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 09 16, 14:03)

Aš kažkada kai ieškojau juostelių suverti karoliams tai siuvimo reikmenų parduotuvėj man pasiūlė tokio tipo guminio siūlo blink.gif , jis špulėse kaip siūlas, bet aš tuo metu pagalvojau kad jis labai plonas ir nutruks, o po to kai pradėjau visokius medijinius karolius ar apyrankes ardyti tai žiūriu kad jos ant tokių pačių gumyčių suvertos tik kad jos keturgubos arba net storesnės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 16, 14:45)
nežinau, jos tokios tamprios ir neapvilktos audiniu, liko iš išardytų karolių, mačiau tikias MAXIMOS smulkių perliukų apyrankėse. veriu 2 ir dvigubas, taip kad gaunasi keturguba, stiprumo užtenka ir neišsitampo.

aciuks.gif Pas mane irgi yra likusių tokių nuo išardytų apyrankių,bet kad mūsų vaikų rankos storesnės,nei suaugusių kiniečių,tai jos man per trumpos. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 16, 19:08)
Aš kažkada kai ieškojau juostelių suverti karoliams tai siuvimo reikmenų parduotuvėj man pasiūlė tokio tipo guminio siūlo  blink.gif , jis špulėse kaip siūlas, bet aš tuo metu pagalvojau kad jis labai plonas ir nutruks, o po to kai pradėjau visokius medijinius karolius ar apyrankes ardyti tai žiūriu kad jos ant tokių pačių gumyčių suvertos tik kad jos keturgubos arba net storesnės  bigsmile.gif

aciuks.gif reiks pasižvalgyt tokiose parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 09 16, 20:50)
aciuks.gif Pas mane irgi yra likusių tokių nuo išardytų apyrankių,bet kad mūsų vaikų rankos storesnės,nei suaugusių kiniečių,tai jos man per trumpos.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

na aš tik parašiau kad tokios kaip apyrankėse, bet panaudojau tai ilgesnes, iš kažkokių karolių, nebeatsimenu kokių doh.gif
o išardžius apyrankę, nebent žiedas gautųsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 15, 17:50)
man pasirodė, kad jie tik iš suktinukų, trimis eilėmis.  patiko, gal reiks pabandyt ką nors panašaus g.gif

drinks_cheers.gif būtent taip jie ir atrodė mirksiukas.gif padaryti iš tokių pat suktinukų,bet manau ir kaina turėtų būti nebloga,nes ten jų labai daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 16, 11:40)

labai gražūs, rudeniniai.

Ačiū rolleyes.gif
Tavo paskutiniai labai faini thumbup.gif ,labai patinka spalva wub.gif
Atsakyti