Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(lukasta @ 2006 09 12, 17:39)
jau kažkur rašiau, bet galiu pakartoti. galą palenkiu ir prisiuvu su plonyte žilka (valu), nžn. kaip čia teisingai pavadinti, paskui prisiuvant biserį dar kelis kartus persiuvu per visą "suktinuką" kiaurai. biserį aš siuvu tik su žilka, tada nesimato.
žinau kad galima suktinukus klijuoti lipalu ar "momentu", bet pati nebandžiau, nes man lengviau adata nei klijais.

MONAMI, rodos klausei kiek juostelės reikia "suktinukui", tai įvairiai, nuo 65 cm iki 90 cm, priklauso nuo to , kokio dydžio noriu.

gal pabandysiu ka susisukti ir as, bet... doh.gif Dar karteli komplimentai, Lukasta 4u.gif
Atsakyti
Dar vieni mano karoliai user posted image
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 13, 09:18)
Dar vieni mano karoliai

nagi labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 13, 09:18)

labai gražūs wub.gif 4u.gif
ir labai gražūs su gėlytėm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 13, 10:18)

labai gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2006 09 13, 22:28)
labai gražūs wub.gif  4u.gif
ir labai gražūs su gėlytėm wub.gif

QUOTE(Miara @ 2006 09 14, 19:11)
labai gražūs  wub.gif

aciu
Atsakyti
dar vien ax.gif user posted image
Atsakyti
MONAMI
atsakymas į klausimą, kuris prapuolė:
visą savaitę laukiau "bėdų turgaus" pakartojimo, darbe priverčiau kolegą nusivalyti dulkes nuo televizoriaus. pamačiau Mildažytės karolius. kad jie ne mano daryti, tai žinojau, bet buvo įdomu juos pamatyti. man pasirodė, kad jie tik iš suktinukų, trimis eilėmis. patiko, gal reiks pabandyt ką nors panašaus g.gif
Atsakyti
as tai niekaip nesuprantu kaip cia nerti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievaa;] @ 2006 09 15, 19:53)
as tai niekaip nesuprantu kaip cia nerti... doh.gif

g.gif
aš darau taip: nuneriu 6 kilpų pynutę, sujungiu į ratuką, tada 9 -12 (priklausomai nuo būsimo karoliuko dydžio) žemų stulpelių apneriu pirmą eilutę, neriant antrą eilutę į kiekvieną žemą stulpelį neriu po 2 žemus stulpelius, nuo 3 eilutės neriu nedidinant iki kol lieka 2 eilutės iki galo. tada įdedu į "kepurytę" karoliuką ir neriu į kas antrą stulpelį kol pasislepia karoliukas. tada užtaisau ir paslepiu siūlo galą.
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 15, 23:15)
g.gif
aš darau taip: nuneriu 6 kilpų pynutę, sujungiu į ratuką, tada 9 -12 (priklausomai nuo būsimo karoliuko dydžio) žemų stulpelių apneriu pirmą eilutę, neriant antrą eilutę į kiekvieną žemą stulpelį neriu po 2 žemus stulpelius, nuo 3 eilutės neriu nedidinant iki kol lieka 2 eilutės iki galo. tada įdedu į "kepurytę" karoliuką ir neriu į kas antrą stulpelį kol pasislepia karoliukas. tada užtaisau ir paslepiu siūlo galą.

o kaip jums gaunasi taip dailiai, kai pradedat nerti i kas antra kilpele, nes as kai pradedu mazint stulpeliu skaiciu - siek tiek matosi skylutes, nes retenis nerinys gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2006 09 15, 22:11)
o kaip jums gaunasi taip dailiai, kai pradedat nerti i kas antra kilpele, nes as kai pradedu mazint stulpeliu skaiciu - siek tiek matosi skylutes, nes retenis nerinys gaunasi.

gal jau ranka įpratus g.gif visgi karolių jau nemažai prigaminta. šiek tie ir man skylutės gaunasi todėl į vidų dedu tokios pat ar panašios spalvos karoliuką, jei neturiu tokių, tai prieš tai nusidažau akrilo dažais (jie išdžiūvę vandens nebijo), ir tada nesimato skylučių.
dar neriu plonu vąšeliu. na, man atrodo truputi patirties ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti