Įkraunama...
Įkraunama...

Ar "tobulai" planuojate nėštumą?

QUOTE(frezija @ 2005 03 10, 21:02)
Vaila >>>  4u.gif . As galvoju, kad mes puikiai zinome, kad JOKIU medikamentu geriau nevartoti bent jau pirmus nestumo menesius. Ir tiesiog jeigu taip nutinka - tai visos bijosi: o jeigu? Bet nederetu saves kankinti tomis baimemis. Va, kaip protingai parasiau  ax.gif , o pati esu toookia bailiuke  blush2.gif . Nepergyvenk taip labai, juk yra ir tokiu mamyciu, kurios per nezinojima padaro neatsargiu veiksmu, tai joms tavo apmastymai bus i nauda  smile.gif  4u.gif .
Lambada >>> tikrai viskas bus OK, nes nieko tu cia baisaus negerei  mirksiukas.gif  smile.gif . Buk geros nuotaikos - tai svarbiausia tavo vaikeliui ir tau, nes geriausiai apsaugo nuo visu negalavimu  smile.gif . Lengo tau nesiojimo, gimdymo ir svarbiausia nuostabaus sveiko leliuko  wub.gif .

Aciu Frezija uz paguoda.Tu palengvinai mano kaltes nasta.Tiesiog kita karta busiu atsargesne,kad nesukelciau bereikalingu pergyvenimu.Tikrai nenoriu baugint,bet turejau omenyje ne suvalgytas tabletes,o pati viruso poveiki.Taip kad jeigu jauciat ,jog galit but nescia,venkite bent jau gripo epidemijos metu prekybos centru,masiniu susiburimu ar net sveciavimusi pas "virusuotus" draugus.Manau,kad tai nesunku bent 3 pirmus menesius.
Atsakyti
Dabar perskaičiau apie tai, kad geriausia pastoti vasarą, nes virusai puola mažiausiai. Bet tada vienu metu užsikimštų gimdymo skyriai, o tada jau būtų... biggrin.gif Manau, jog nuo mamyčių mažai kas priklauso, bet aišku reikia elgtis taip, kad nepakenktum savo kūdikiui - pvz. sveikai maitintis, nevartoti psichotropinių medžiagų, stengtis neperšalti, kad nereikėtų vartoti vaistų...
Atsakyti
Frezija, Vaila
aciu uz palaikyma, man jo dabar tikrai labai reikia... 4u.gif Iki siol buvau stipresne, bet...
prisipazinsiu Vaila, kad nuo tada kai perskaiciau tavo zinute apie virusu pasekmes, labai ishsigandau... (Nors viska zinojau, bet kai niekas neakcentavo to, o tik skatino kuo greiciau pasveikti, saugotis dar labiau... Galvojau tik apie geriausia varijanta...) Nuo vakar mano mintyse tik ir sukosi zodis "apsigimimai", puoliau inirtingai Internete ieskoti info apie apsigimimus... Apsiverkiau, prisigalvojau, dar susapnavau... Praradau pasitikejima savimi, savo kunu, pradejau abejoti, baimintis... Labai bijau, tikrai labai bijau...

Tiesiog dar karta pasikartosiu - daznai mes viska puikiai zinome, ka galima daryti, ko nepatartina, o ko is viso negalima... Bet kartais susiklosto tokia situacija, kad neimanoma rinktis... Ypatingai, kai uzpuola kokios nors ligos sad.gif

NESIRKIT doh.gif

Atsakyti
Lambada, mazas patarimas, nestumo metu blogu istoriju neskaityk nono.gif
daug visko buna ir pasitaiko, bet tai nereiskia, kad tau bus. O jei jau butu, tai nieko nepakeisi, tad nekankink saves ir ramiau augink 2.gif pilvely.
As Vailos zinutes net neskaiciau, pamacius komentarus po jos, vengiu ir tikrai vengsiu visa nestuma blogu minciu ir emociju. O kam?
Atsakyti
QUOTE(Lambada @ 2005 03 11, 15:44)
Frezija, Vaila
aciu uz palaikyma, man jo dabar tikrai labai reikia... 4u.gif  Iki siol buvau stipresne, bet...
prisipazinsiu Vaila, kad nuo tada kai perskaiciau tavo zinute apie virusu pasekmes, labai ishsigandau... (Nors viska zinojau, bet kai niekas neakcentavo to, o tik skatino kuo greiciau pasveikti, saugotis dar labiau... Galvojau tik apie geriausia varijanta...) Nuo vakar mano mintyse tik ir sukosi zodis "apsigimimai", puoliau inirtingai Internete ieskoti info apie apsigimimus... Apsiverkiau, prisigalvojau, dar susapnavau... Praradau pasitikejima savimi, savo kunu, pradejau abejoti, baimintis... Labai bijau, tikrai labai bijau...

Tiesiog dar karta pasikartosiu - daznai mes viska puikiai zinome, ka galima daryti, ko nepatartina, o ko is viso negalima... Bet kartais susiklosto tokia situacija, kad neimanoma rinktis... Ypatingai, kai uzpuola kokios nors ligos sad.gif

NESIRKIT doh.gif

Lambada.brangioji,dabar jau as panikoje,kad priverciau Tave taip sunerimti.Istikruju juk tai buvo tik paprasta tema tuo klausimu.Jauciuossi,kaip kazkam atemusi gyvybe.Kaip paskutine baisuokle.Gyvenime tikrai stengiuosi nei kenkti,nei suteikti gyvenime kam nors blogo.Net ir zinodama kazkokia tiesa ,kuri nemaloni pasnekovui-patyledavau.O dabar ....dar taip slyksciai nesijauciau.DIEVE,KAS MANE TEMPE UZ LIEZUVIO.Lambada .....as tikrai nenorejau skaudinti Taves.Taciau kartais matyt gyvenime neapgalvoji visu niuansu ir iskreti sau nebudinga kiaulyste.Kita vertus,juk Tu negali pasakyti ar Tau buvo virusas.Persalimai tai nebutinai juk virusines kilmes.Ko gero kad ir kaip taisyciau padeti ...neatleisiu to sau niekada.Tai buvo man didele pamoka.....
Atsakyti
QUOTE(Vaila @ 2005 03 11, 16:14)
Lambada.brangioji,dabar jau as panikoje,kad priverciau Tave taip sunerimti.Istikruju juk tai buvo tik paprasta tema tuo klausimu.Jauciuossi,kaip kazkam atemusi gyvybe.Kaip paskutine baisuokle.Gyvenime tikrai stengiuosi nei kenkti,nei suteikti gyvenime kam nors blogo.Net ir zinodama kazkokia tiesa ,kuri nemaloni pasnekovui-patyledavau.O dabar ....dar taip slyksciai nesijauciau.DIEVE,KAS MANE TEMPE UZ LIEZUVIO.Lambada .....as tikrai nenorejau skaudinti Taves.Taciau kartais matyt gyvenime neapgalvoji visu niuansu ir iskreti sau nebudinga kiaulyste.Kita vertus,juk Tu negali pasakyti ar Tau buvo virusas.Persalimai tai nebutinai juk virusines kilmes.Ko gero kad ir kaip taisyciau padeti ...neatleisiu to sau niekada.Tai buvo man didele pamoka.....

Nesigrauzk, Vaila schmoll.gif

Tu norejai tik patarti, ispeti, nieko blogo negalvojai...

As kaip nors dar pakilsiu... 4u.gif

Palinkekit man sekmes ir laikykit kumscius uz mano leliuka!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lambada @ 2005 03 11, 16:24)
Nesigrauzk, Vaila  schmoll.gif

Tu norejai tik patarti, ispeti, nieko blogo negalvojai...

As kaip nors dar pakilsiu... 4u.gif

Palinkekit man sekmes ir laikykit kumscius uz mano leliuka!!!! wub.gif

Zinai,Lambada,tikrai taip nesigrausciau jeigu nebuciau skaiciusi Tavo pastojimo istorijos,Tavo laukimo ,nerimo,begalinio troskimo,laukimo ir netgi to netiketo dziaugsmo,isvydus tuos stebuklingus mums visoms ,norincioms tapti mamytemis,2bruksniukus.
Ta mano zinute gink Dieve nebutu pasirodziusi nestukiu pasnekesiuose.Na ,bet jau taip ivyko,tiesiog norejau gal apsaugoti planuojancias(nors tikrai cia nieko naujo nepasakiau).
LAMBADA.Tau turi buti viskas gerai,bent del vienos priezasties:nuo siol tu turi zmogu,kuris tikrai KASDIEN bent jau mintyse linkes Tau ir Tavo vaikuciui DIDELES stiprybes.Ir ne todel ,kad nores ispirkt ta stipru sazines grauzati,bet kaskokia prasme,jog Tu buvai zmogus,kuris man davei gera pamoka gyvenime(nors ko gero as ir vyresne uz Tave).Manau tau Dievas ir taip daug dave isbandymu.Ir tu juos islaikei,savo mintyse,svajonese,kasmenesiniuose nusivylimuose ir t.t.
Noreciau dabar ta suteikta nerima pasiimti is Taves,deje....Manau,kad dar tik nestumo pradzia,o laikui begant Tu istikruju isgirsi,PERSKAITYSI dar daug kitu TEORINIU nemaloniu dalyku.Mes visos linke baimintis ir nerimauti.Tam mes ir esam MAMOS.Taciau nerimaukim del to kas jau yra netaip,o ne kas gali dar mums gyvenime nutikti.Mes negalim susirinkt i mintis visas teorines medicinos versijas.SEKMES TAU.Manau nesupyksi ,jei karts nuo karto paklausiu Taves kaip Tau sekas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaila: 11 kovo 2005 - 16:50
Lambada >>> O kur galima butu paskaityti tavo laukimo ir pastojimo istorija mirksiukas.gif ? Noriu pasidziaugti su tavimi. Ziurek, neskaitinek visokiu blogu dalyku - negalima. Tiesiog is visu jegu stenkis to nedaryti. Nors patys esame tik planuojantys, bet vyras jau dabar neleidzia skaityti nei ziureti per TV visokiu nelaimingu istoriju. Ir zinai - padeda thumbup.gif .
Vaila >>> Na, nusiramink 4u.gif , juk ir taip aisku, kad nenorejai musu gasdinti, o norejai tik informuoti smile.gif . Manau, kad geriausiai mums pataisytum nuotaika, jeigu papasakotum kokia laiminga grazia istorija apie nestuke.gif ir 2.gif .
Kazkaip mielos pasirodet man cia sitam skyrelyje SuperMamos wub.gif . Jus visos.
Atsakyti
Visada atsiras nenumatytu aplinkybiu, kurios visus planavimus numes suniui ant uodegos doh.gif
Pries pirmaji pastojima ligoninej padovanojo sunkia infekcine liga, kurios padariniai ko gero islys senatvej sad.gif Gulejau ligoninej, o viena savaitgali paleido namo wub.gif Isgirdusi apie mano nestuma, infekcinio kabineto (buvau iskaitoje) gydytoja liepe daryt valyma, nes garantuotai pagimdysiu issigimeli blink.gif cry.gif Ginekologe ramino ir israse siuntima i Genetikos centra, kol atejo paskirta diena, praverkiau ir Kaledas ir Naujuosius verysad.gif Ten mane istyre, viskas buvo tiesiog thumbup.gif ir pirma karta pamaciau savo zioga echoskopo ekrane wub.gif Dabar mano treciokelis beveik lygus su manim doh.gif ir bedu nuo kudikystes dideliu neturejom mirksiukas.gif
Su dukra irgi neteko kaip kiausiniui vaiksciot ax.gif Mokiausi, darba pasigyniau 10d. pries gimdyma doh.gif dirbau, dar seima cool.gif Labai bijojau, kad bus neramus vaikutis, bet dar gimdymo namuose sesute paklause, ar as nesilankiau kokioj mokyklelej, kur su negimusiais kudikiais uzsiima blink.gif Sako, paziurekit ji kudikiskai sypsosi, isvis mergaite thumbup.gif
Taigi, manau, kad svarbiausia, kaip jus busit nusiteike, vaikutis jaucia, kada yra laukiamas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frezija @ 2005 03 11, 22:06)
Lambada >>> O kur galima butu paskaityti tavo laukimo ir pastojimo istorija  mirksiukas.gif ? Noriu pasidziaugti su tavimi. Ziurek, neskaitinek visokiu blogu dalyku - negalima. Tiesiog is visu jegu stenkis to nedaryti. Nors patys esame tik planuojantys, bet vyras jau dabar neleidzia skaityti nei ziureti per TV visokiu nelaimingu istoriju. Ir zinai - padeda  thumbup.gif .
Vaila >>> Na, nusiramink  4u.gif , juk ir taip aisku, kad nenorejai musu gasdinti, o norejai tik informuoti  smile.gif . Manau, kad geriausiai mums pataisytum nuotaika, jeigu papasakotum kokia laiminga grazia istorija apie  nestuke.gif  ir  2.gif .
Kazkaip mielos pasirodet man cia sitam skyrelyje SuperMamos  wub.gif . Jus visos.

Vat tame ir saknys,Frezija jog dirbau patologinio nestumo ir gimdymo skyriuose.O ten l.graziu istoriju neparinksi.Taciau visdelto gimdymu,po 6-7 persileidimu esu maciusi ir kartu verkusi is dziaugsmo del geros pabaigos.Nors dirbau 8metus,taciau nesilioviau graudintis del kiekvieno laimingai pasibaigusio gimdymo.Mus juk viskas baugina.Prisimenu,kai pradejau dirbt pries 12m,gulejo skyriuje moteris,turejusi 2 persileidimus.Treciam nestumui grese tas pats.Kaip dabar matau ant jos istorijos didelem raudonom raidem uzrasytaDIRBA SU KOMPIUTERIU.Kazkas buvo panasaus i SERGA AIDS.Tada kompiuteris buvo pripiestas ,kaip reali jos persileidimu priezastis.Kaip juokinga.Dabar tokius uzrasus pripiestumem kiekvienai,o tada kompiuteris buvo retenybe.Taip,kad kas cia gali zinot,kur laukia mus pavojai g.gif
Todel visos istorijos idomios,net negaleciau isskirt-asaros maisosi su laime ir atvirksciai.Kaip bebutu keista ar ziauru,taciau labiausia istrigusios istorijos moteru,kurias ruosem abortui,t.y.kurios pacios paraso prasyma ir sumoka pinigelius uz vaikucio "negimima".Tai ir to norincios, ir kazkieno verciamos,ir 14-15m,svaiciojancios apie kita sestdieni vyksiancius sokius.....,uz tvirtu vyruku beziaumojanciu guma ,bailiai stovincios(o jie beje saltakraujiskai"reikala" tvarko-kai atrodo issispjaut mergaite atveze)oi....Jau gal ne i tema pribumbejau...Prisiminimai uzpludo.....
Taip kad dziaukimes savo lemtim buti mamomis,savo vyrais,kad ir kai mes ant ju pakrizenam.Zodziu,mergaites,kiek suprantu is musu zinuciu....po galais mes juk [COLOR=red]LAIMINGOS. mirksiukas.gif biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaila: 12 kovo 2005 - 14:21
QUOTE(frezija @ 2005 03 11, 22:06)
Lambada >>> O kur galima butu paskaityti tavo laukimo ir pastojimo istorija  mirksiukas.gif ? Noriu pasidziaugti su tavimi. Ziurek, neskaitinek visokiu blogu dalyku - negalima. Tiesiog is visu jegu stenkis to nedaryti. Nors patys esame tik planuojantys, bet vyras jau dabar neleidzia skaityti nei ziureti per TV visokiu nelaimingu istoriju. Ir zinai - padeda  thumbup.gif .
Vaila >>> Na, nusiramink  4u.gif , juk ir taip aisku, kad nenorejai musu gasdinti, o norejai tik informuoti  smile.gif . Manau, kad geriausiai mums pataisytum nuotaika, jeigu papasakotum kokia laiminga grazia istorija apie  nestuke.gif  ir  2.gif .
Kazkaip mielos pasirodet man cia sitam skyrelyje SuperMamos  wub.gif . Jus visos.

Frezija, na, mano laukimo ir pastojimo istorija turbut nera uzrasyta vienoje vietoje kazkur, bet ilga laika lankiausi tik "Nesulaukiancioms gandro" ir "Planuojancioms pastoti" skyreliuose... Ten ir rasiau visus savo isgyvenimus. Negalejau pastoti metus laiko, jau turejau talona pas gydytoja tirtis, bet jo neprireike, nes 12-aji men. pastojau thumbup.gif Be jokiu gydymu apsiejau... Bet nervu kainavo daug blink.gif
Atsakyti
Folio rugštį rekomenduoja gerti 3 mėn., o jei per tą laiką taip ir nepavyko pastoti, gerti ją toliau ar padaryti tarpą tam tikram laikotarpiui? g.gif
Atsakyti