QUOTE (Masako @ 2004 09 21, 20:05) |
Sveikos visos nezinau, ar cia tureciau sitam skyrely rasyt, bet tiek to, gal kas zinos ka nors tai va gal kas zino ka nors ar turi patirties su pienliges gydymu pries nestuma as tai pvz geriau mycosyst tablete ir mycogal zvakutes naudojau, kazi jei po keliu dienu pastociau, ar tai kaip nors pakenktu vaikuciui? gal kas ka nors zinot ar girdejot, butu labai idomu |
man nestumo metu buvo rekomendave vartoti Gyno-pevaryl zvakutes, kurios tikrai nepakenks vaikeliui. O jei yra sutrikimai ir su kita mikroflora (taip daznai buna esant grybeliniam susirgimui), rekomenduoja plauti maksti tantum rosa tirpalu.
Bent jau man buvo efektyvu Nors, jei liga labai umi, tokio gydymo gali ir nepakenkti.
QUOTE (stebukliuke @ 2004 09 21, 20:13) | ||
man nestumo metu buvo rekomendave vartoti Gyno-pevaryl zvakutes, kurios tikrai nepakenks vaikeliui. O jei yra sutrikimai ir su kita mikroflora (taip daznai buna esant grybeliniam susirgimui), rekomenduoja plauti maksti tantum rosa tirpalu. Bent jau man buvo efektyvu Nors, jei liga labai umi, tokio gydymo gali ir nepakenkti. |
aciu, stebukliuke, bet matai, as dar ne nescia, tik labai noreciua tokia buti ir labai bijau ka nors ne taip padaryt..
tai va..kazi ar pienliges gydymas flukonozoliu pries pat nestuma kelios dienos negali kaip nors pakenkt?
Kelios dienos pries pat nestuma geriau elgtis taip kaip nestumo metu... Bet reikia atsizvelgti i ligos sunkuma, todel geriausiai tau pades tavo pacios ginekologe...
Ne, tai nereiskia, kad reikia nukelti planavima iki kito menesio. Sunku ka nors sakyti kai nezinai konkrecios situacijos ir konkreciu doziu, pasiotark su savo ginekologe, tau paciai bus ramiau. Reikia ziureti daug dalyku, pvz., per kiek laiko tas vaistas is organizmo pasalinamas. Jei isgerei tik viena tablete (kartais skiriamas butent toks gydymas, kurio gali pakakti), o pastosi po savaites, to vaisto tavo organizme jau gali ir nebuti. Supranti, reikia ziureti konkrecia situacija.
QUOTE (stebukliuke @ 2004 09 21, 21:42) |
Ne, tai nereiskia, kad reikia nukelti planavima iki kito menesio. Sunku ka nors sakyti kai nezinai konkrecios situacijos ir konkreciu doziu, pasiotark su savo ginekologe, tau paciai bus ramiau. Reikia ziureti daug dalyku, pvz., per kiek laiko tas vaistas is organizmo pasalinamas. Jei isgerei tik viena tablete (kartais skiriamas butent toks gydymas, kurio gali pakakti), o pastosi po savaites, to vaisto tavo organizme jau gali ir nebuti. Supranti, reikia ziureti konkrecia situacija. |
stebukliuke, aciu uz patarimus
tu gal susijusi su medicina? matai, as nelabia ka nusimanau
o kaip manai, o gal zinai, kaip gali paknekti tox dalykas, jei isliktu vaisto organizme? ar tai apsigimimam turi itakos ar isnesiojimui (matai, as visai zalia sioj vietoj
As vartoju vaistus VENASTON dukart per diena nuo venu pletimosi. Juos is tikruju turiu vartoti nenutrukstamai, nes kojos labai linke atrodyti, kaip zemelapiai. Gavau sia dovanele is abieju savo mociuciu ir mamos...
Gal kas zinot, ar gali pakenkti vartojimas, jei planuojamas mazylis? Aciu.
Gal kas zinot, ar gali pakenkti vartojimas, jei planuojamas mazylis? Aciu.
QUOTE (Saulytele @ 2004 09 20, 12:54) |
Labai rekomenduoju (jei skaitote rusiskai) - http://www.kid.ru/pregnancy/index36.php3. Ten kaip tik apie tai, kaip tobulai suplanuoti nestuma. Gaila tik, neparasyta, ka daryti vyrui. Bet apie moteri - labai issamiai ir aiskiai. Taigi, mielosios, rasoma, kad nestumui ruostis reikia pradeti jau pries 3-4 menesius. |
Teoriškai gražiai skamba - išsitirti viską iš anksto, bet praktiškai... Kai nueini pas gydytoją ir sakai "Gerai jaučiuosi, bet noriu pasitikrinti profilaktiškai", tai dažniausiai būna labai piktos, kad gaišti jų brangų laiką ir nieko per daug netiria ir neieško
QUOTE (murzinyte @ 2004 09 19, 15:27) |
sveikutes, as irgi susimasciau apie metu laika.Mano sunelis gime rugpjucio 26, antro noreciau pavasari, ar bent vasaros pradzioje - taipogi del siltu oru. |
o as esu baisiai neatspari ziemos salciams- butinai turiu susirgti nors ir vitaminus geriu, ir darzoves valgau, ir siaip rupinuosi savimi del to sumasciau, kad man reiketu pastoti ziemos pabaigoj, koki vasari, gal kova. vasaros karsciai man pats malonumas, tik kad su leliuku perziemoti liudna matyt bus
Ash tai jau, bet pasakysiu, ka man kazhkada vienas ginekologas sake: geriausia planuoti vaikeli rudeni, nes organizmas buna pailsejes po vasaros, vasara ir rudeni gauna daug vitaminu, o butent ta pradzhia ir yra svarbiausia. Taip kad, mamytes - pirmyn!
O as pastojau biski nelabai plnuotai, bet manau labai geru laiku. Tik va apturejau viena grandiozini baliuka ir isgeriau viena tablete nuo spaudimo, kazkokia nezinau dave anyta, nes labai galva skaudejo. Kaip manot ar labai man bijoti? Juk buna moteriskes dar ne to privartoja kol nezino?
Aisku as uz tai kad reiktu paplanuot, kad po to kaip man nereiktu sukt galvos. Tik kartais buna taip, kad planuoji planuoji ir po to ziuri kad nieko nesigauna...
Aisku as uz tai kad reiktu paplanuot, kad po to kaip man nereiktu sukt galvos. Tik kartais buna taip, kad planuoji planuoji ir po to ziuri kad nieko nesigauna...