QUOTE (migluze @ 2004 09 09, 15:20) |
Diavuliau Kur tu tokį kiekį radai? Aš net savasias pasiėmiau pasitikrinti. Kaip rašiau, pakanka ir 0,4 mg per dieną (su kitais vitaminais). O vien tik folio r. pas mane yra 1 mg tabletėje ir gerti ją reikia tik vieną |
nu tai tu cia manes negasdink. kiek as perku tai tokie ir buna buteliukai, tokiu teduoda, parasyta 5 mg instrukcijoj apie nesciasias nieko nera vobscie, tik parasyta jei truksta folio r, suaugusiems gert po 1-3 per diena
QUOTE (Agnus Dei @ 2004 09 09, 15:23) | ||
nu tai tu cia manes negasdink. kiek as perku tai tokie ir buna buteliukai, tokiu teduoda, parasyta 5 mg instrukcijoj apie nesciasias nieko nera vobscie, tik parasyta jei truksta folio r, suaugusiems gert po 1-3 per diena |
O kokios firmos vitaminai?
Tu nesigąsdink, nuo folio r. hipervitaminozės nieko nebūna, ji nėra kenksminga.
QUOTE (migluze @ 2004 09 09, 15:30) | ||||
O kokios firmos vitaminai? Tu nesigąsdink, nuo folio r. hipervitaminozės nieko nebūna, ji nėra kenksminga. |
fiu nu biski nuraminai, o tai galvoju, vobsie, gal pakenkiau jau sau
firma tai "Bakteriniai preparatai":
kiek esu vaistinej prasius folio rugsties, toki ir tepasiulo
tai kazi butu per daug jei kasdien viena tokia isgerciau 5 mg?
siaip esu skaicius, kad toms, kurias kamuoja pienlige, skiria kaip nesciosioms ta folio rugsti, tai man kaip ir aktualu
Aš tai Jamieson firmos geriu. Pati susiradau vaistinės lentynoje
Per daug tai nebus, tik ar yra naudos tiek gerti? Nors jei jau tokių turi tai ir pabaik gal padės
Per daug tai nebus, tik ar yra naudos tiek gerti? Nors jei jau tokių turi tai ir pabaik gal padės
Ir ką tu ten priplanuosi, kai mano ciklas po KT nutraukimo niekaip neatsistato, vis laukiu ir nieko nesulaukiu Bet šiaip geriu vitaminus Pregnacare
nu siaip aisku, kam gert, jei nereikia tiek, tuo labiau kad dabar radau inete: "Nuolat viršijant rekomenduojamą folio rūgšties paros normą gali kamuoti nemiga, pablogėti savijauta. Labai didelė folio rūgšties dozė gali maskuoti vitamino B12 trūkumą."
o reikalingas kiekis yra: "Suagusiems rekomenduojama folio rūgšties paros norma yra 300 mikrogramų. Nėščioms, žindančioms bei kontraceptinius preparatus vartojančioms moterims šios rūgšties reikia daugiau: nėščioms - 400 mikrogramų per dieną, žindyvėms - 480 mikrogramų."
o reikalingas kiekis yra: "Suagusiems rekomenduojama folio rūgšties paros norma yra 300 mikrogramų. Nėščioms, žindančioms bei kontraceptinius preparatus vartojančioms moterims šios rūgšties reikia daugiau: nėščioms - 400 mikrogramų per dieną, žindyvėms - 480 mikrogramų."
QUOTE (Agnus Dei @ 2004 09 09, 16:03) |
nu siaip aisku, kam gert, jei nereikia tiek, tuo labiau kad dabar radau inete: "Nuolat viršijant rekomenduojamą folio rūgšties paros normą gali kamuoti nemiga, pablogėti savijauta. Labai didelė folio rūgšties dozė gali maskuoti vitamino B12 trūkumą." o reikalingas kiekis yra: "Suagusiems rekomenduojama folio rūgšties paros norma yra 300 mikrogramų. Nėščioms, žindančioms bei kontraceptinius preparatus vartojančioms moterims šios rūgšties reikia daugiau: nėščioms - 400 mikrogramų per dieną, žindyvėms - 480 mikrogramų." |
folio rugsties as geriu 1 tablete, tu paciu 5mg, kurias tu turi kas antra diena, man taip gydytoja liepe, 3 men pries planuota pastojima ir pirmais nestumo menesiais
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 09 09, 16:42) | ||
folio rugsties as geriu 1 tablete, tu paciu 5mg, kurias tu turi kas antra diena, man taip gydytoja liepe, 3 men pries planuota pastojima ir pirmais nestumo menesiais |
aciu uz patarima, as irgi taip tada darysiu, kol ta suvartosiu, paskui reix pirkt mazesne doze
As geriu foline rugsti (1mg), kartu su vyru - zuvu taukus.Rrukyt nerukau, isgeriam retai ir tai tik vyno. Tiesa, vyras rukyt mete Tai taip ir planuojam
sveikutes, as irgi noriu prisijungti prie jusu
mes su vyu rugpjucio men susituokem, tai nuo dabar planuosim vaikuti, vakar nusipirkau folio rugsties su kalciu ir vitaminu D, tai pradejau gerti vakar.
siaip pati nerukau, tik mano vyras ruko, o isgeriam mazai, kartais buna, kad visai negeriam ilga laika. zinau, kad kenkia, kai vyras ruko, bet nemanau, kad jam iseis mesti, tai jau geriau nesikankina, o tai stresas dabar dar labiau pakenktu manau kaip jus galvojat?
mes su vyu rugpjucio men susituokem, tai nuo dabar planuosim vaikuti, vakar nusipirkau folio rugsties su kalciu ir vitaminu D, tai pradejau gerti vakar.
siaip pati nerukau, tik mano vyras ruko, o isgeriam mazai, kartais buna, kad visai negeriam ilga laika. zinau, kad kenkia, kai vyras ruko, bet nemanau, kad jam iseis mesti, tai jau geriau nesikankina, o tai stresas dabar dar labiau pakenktu manau kaip jus galvojat?
O mano folio rugshtis irgi 5mg Taip pat tik tokia tepasiule vaistineje. Planuoti pradedam spali, tai tris menesius gert folio neisheis (aishku, jei pavyks ish pirmo karto, kas skamba utopishkai), nes geriu tik menesi. Dar geriu zhuvu taukus. Daugiau nieko. Nerukau ir taip, tai ner ko mesti. O ishgeriu tik ko nors lengvo ir tai retai.
kadangi ir mes planuojame tai galiu pasakyti, kad tikrai vengiam visokiu rizikos veiksniu... Folio rugstis, kas be ko Vitaminai - taip pat kadangi pavykus pasigauti jis bus pilvelyje per visa ziema, stiprinu imuniteta ir planuoju pasiskiepyti nuo gripo Pasidariau toksoplazmoes tyrima ir nestumo planavimas, zinoma, bus palaimintas ginekologu O vyro didziausias indelis tas, kad jis man padeda igyvendinti anksciau isvardintus punktus, palaiko psichologiskas ir METE RUKYTI!!!!!!