Įkraunama...
Įkraunama...

Ar "tobulai" planuojate nėštumą?

Sveikos,mes su vyru kita met planuojam rimtai dirbti nestuke.gif bandyti pirma kart galvojam vasari,folio rugsti pradeti gerti dabar? Ir jeigu nepavyks ar galeciu gerti toliau? Ir kiek laiko ja galiu gerti? Nepastojus ir pastojus? Nes jei pavyktu einant 3men tik grysciau I Lietuva . Nes be apsaugu meile darom 6m. O snipstas;( bet su tyciuku tikiuosi is pirmo karto...wink.gif skaiciau visa foruma tukstanti kartu, bet kai priejom isvados kad reikia dirbti.....sokineju is laimes ir gelytes galvoi ir mazi angeliukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2013 12 07, 01:15)
Sveikos,mes su vyru kita met planuojam rimtai dirbti nestuke.gif  bandyti pirma kart galvojam vasari,folio rugsti pradeti gerti dabar? Ir jeigu nepavyks ar galeciu  gerti toliau? Ir kiek laiko ja galiu gerti? Nepastojus ir pastojus? Nes jei pavyktu einant 3men tik grysciau I Lietuva . Nes be apsaugu meile darom 6m. O snipstas;( bet su tyciuku tikiuosi is pirmo karto...wink.gif skaiciau visa foruma tukstanti kartu, bet kai priejom isvados kad reikia dirbti.....sokineju is laimes ir gelytes galvoi ir mazi angeliukai blush2.gif

Be apsaugos mylites 6 men ar 6 metus ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 12 07, 12:50)
Be apsaugos mylites  6 men ar 6 metus ?

Metus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2013 12 07, 13:10)

Oho, tiek ilgai ir per tiek laiko nepastojote. doh.gif Na bandykite geriau pasidarbuoti per vaisingas dienas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 07 gruodžio 2013 - 14:57
QUOTE(lauryna @ 2013 12 07, 14:57)
Oho, tiek ilgai ir per tiek laiko nepastojote. doh.gif Na bandykite geriau pasidarbuoti per vaisingas dienas. biggrin.gif

Na as vis galvoju kad vyras greitas ir speja pabegt blush2.gif as turejau ginekologiniu bedu operacija nereguliarios menesines, bet KT negeriu o vietoje to geriu nakvisu alieju sureguliuoja man bent truputi mm ir palengvina pms, ar galiu gerti jas iki kol pavyks pastoti kartu su folio rugštim ar geriau nutraukti? Nes manau butu Labai sunku man ir Tas dienas paskaiciuot nes laaabai nereguliarus ciklas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ShihTzu: 07 gruodžio 2013 - 15:52
QUOTE(ShihTzu @ 2013 12 07, 16:50)
Na as vis galvoju kad vyras greitas ir speja pabegt blush2.gif  as turejau ginekologiniu bedu operacija nereguliarios menesines, bet KT negeriu o vietoje to geriu nakvisu alieju sureguliuoja man bent truputi mm ir palengvina pms, ar galiu gerti jas iki kol pavyks pastoti kartu su folio rugštim ar geriau nutraukti? Nes manau butu Labai sunku man ir Tas dienas paskaiciuot nes laaabai nereguliarus ciklas verysad.gif

Galima,man pati daktarė rekomendavo folio rūgštį ir nakvišų aliejų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2013 12 07, 15:50)
Na as vis galvoju kad vyras greitas ir speja pabegt blush2.gif  as turejau ginekologiniu bedu operacija nereguliarios menesines, bet KT negeriu o vietoje to geriu nakvisu alieju sureguliuoja man bent truputi mm ir palengvina pms, ar galiu gerti jas iki kol pavyks pastoti kartu su folio rugštim ar geriau nutraukti? Nes manau butu Labai sunku man ir Tas dienas paskaiciuot nes laaabai nereguliarus ciklas verysad.gif

As geriu foli ir Omega 3 kartu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 07, 16:56)
Galima,man pati daktarė rekomendavo folio rūgštį ir nakvišų aliejų smile.gif

O tai super!! O pastojus reikia nutraukti? Vyrui irgi vitaminu nupirkau! Sitam kartui tiek ziuresim kaip seksis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2013 12 07, 17:48)
O tai super!! O pastojus reikia nutraukti? Vyrui irgi vitaminu nupirkau! Sitam kartui tiek ziuresim kaip seksis 4u.gif

Kiek domejausi literaturoje, po pastojimo foli galima vartoti dar 3 men.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 12 09, 07:54)
Kiek domejausi literaturoje, po pastojimo foli galima vartoti dar 3 men.

Nakvisu alieju ar reikia nutraukti pastojus?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2013 12 09, 08:55)
Nakvisu alieju ar reikia nutraukti pastojus?wink.gif

Ivariu nuomoniu yra, vieni sako galima gerti, kiti - ne. Patarciau pasikonsultuoti su savo gydytoja arba daugiau info paieskoti intenete anglu kalba.
Atsakyti
Gal ka sudomins ovuliacinis testas Clearblue Digital su indikatoriumi ir 6 testais 4u.gif Kaina 55lt su siuntimu nestuke.gif Rasomes per AZ, temos neseku.

user posted image
Atsakyti