Įkraunama...
Įkraunama...

Ar "tobulai" planuojate nėštumą?

QUOTE(lauryna @ 2013 06 19, 15:35)
Merginos, rekomenduokit musu vaistinese folio rugsti.  4u.gif

as kai ziurejau, tik i kaina kreipiau demesi, nes sudetys visur absoliuciai identiska!!

QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 23, 22:11)
Sveikos merginos,

esu siame forume naujoke smile.gif o kiek laiko geriate folio rugsti? ka manote apie alkoholio vartojima ar reikia planuojant vaika jo atsisakyti visiskai? smile.gif mityba keiciate? smile.gif

siap rekomenduoja gerti 3 men pries pastojant, abiems partneriams, bent jau mes taip ir darom, kiek tai padeda ir t.t. neaisku, nes mano gine pries visokius vitaminus ir paildus, sako kam tau ta sintetika, tai as geriau visokius vitaminus spec. pastojimui, po jos patarimo palikau tik folio rugsti, ir tai savo nuoziura, mityba kaip kas, bet manau geriau atsisakyt visokio maist pilno E (cipsu, desreliu ir t.t., na zodziu skaityt sudety), alkoholis, ziurint kas jums yra daug, kas ne daug, mes visai nesam atsisake, vasara juk, o ir siaip norisi atsipalaiduot kartais, esam jauni juk ... blush2.gif t blush2.gif i musu gerimai tokie, kad vyras isgeria karta i dvi savaites alaus butely, as karta i tris - keturias sav. kokius 2-3 kokteilius max, nemanaukad smarkiai pakenkenks, tiesiog tuom dienom "ne gaminam" smile.gif na vaziuosim ilsietis i siltus krastus, tai manau ten jau atostogausim kaip noresim, nevarzysim save, juk viskas galvoje pas mus uzsifiksuoja, reik atsipalaiduot ir miegautis gyvenimu 4u.gif
p.s. bent jau mano vienas is pasiruosimu pagrindiniu buvo svorio metimas, turejau apie 20 kg virsvorio, viska numeciau specialiai tam tikslui kad butu lengviau pastot ir lengviau per nestuma smile.gif o siaip manau viskas labai indvidualiai, jei turit kokiu sveikatos problemu, tai reik ir ta srity pagidyt ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 06 23, 21:42)
as kai ziurejau, tik i kaina kreipiau demesi, nes sudetys visur absoliuciai identiska!!
siap rekomenduoja gerti 3 men pries pastojant, abiems partneriams, bent jau mes taip ir darom, kiek tai padeda ir t.t. neaisku, nes mano gine pries visokius vitaminus ir paildus, sako kam tau ta sintetika, tai as geriau visokius vitaminus spec. pastojimui, po jos patarimo palikau tik folio rugsti, ir tai savo nuoziura, mityba kaip kas, bet manau geriau atsisakyt visokio maist pilno E (cipsu, desreliu ir t.t., na zodziu skaityt sudety), alkoholis, ziurint kas jums yra daug, kas ne daug, mes visai nesam atsisake, vasara juk, o ir siaip norisi atsipalaiduot kartais, esam jauni juk ...  blush2.gif  t blush2.gif i musu gerimai tokie, kad vyras isgeria karta i dvi savaites alaus butely, as karta i tris - keturias sav. kokius 2-3 kokteilius max, nemanaukad smarkiai pakenkenks, tiesiog tuom dienom "ne gaminam" smile.gif na vaziuosim ilsietis i siltus krastus, tai manau ten jau atostogausim kaip noresim, nevarzysim save, juk viskas galvoje pas mus uzsifiksuoja, reik atsipalaiduot ir miegautis gyvenimu  4u.gif
p.s. bent jau mano vienas is pasiruosimu pagrindiniu buvo svorio metimas, turejau apie 20 kg virsvorio, viska numeciau specialiai tam tikslui kad butu lengviau pastot ir lengviau per nestuma  smile.gif  o siaip manau viskas labai indvidualiai, jei turit kokiu sveikatos problemu, tai reik ir ta srity pagidyt ir t.t.

aciu uz issamu atsakyma smile.gif mano gine irgi rekomenduoja folio rugsti gerti ir pakolkas daugiau nieko smile.gif buvo pasiule dar man pasiskiepiti nuo gripo ir t.t., bet as nesiskiepyjau, kiek girdejau iki nestumo galima skiepytis o per nestuma jau nebe smile.gif cipsus tai jau seniai nebevartoju,kukuruzos ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 24, 10:29)
aciu uz issamu atsakyma smile.gif mano gine irgi rekomenduoja folio rugsti gerti ir pakolkas daugiau nieko smile.gif buvo pasiule dar man pasiskiepiti nuo gripo ir t.t., bet as nesiskiepyjau, kiek girdejau iki nestumo galima skiepytis o per nestuma jau nebe smile.gif cipsus tai jau seniai nebevartoju,kukuruzos ir pan. smile.gif

as kadangi namuose turiu 2 kates ir suni, tai dariau tyrima del toksaplazmozes, tainesu ja sirgusi, reikes per 1 ir 2 trimestra daryt tyrimus, na ir dabar gyvunams neduodu zalios mesos, kad neuzsikriestu jie smile.gif na bendra tyrima pasidariau, eisiu dar pas endokrinologa, nes turiu cista skydliaukei, tai tiesiog ja patikrinti, ir tiek smile.gif

siap, nezinaukiek tame tiesios, bet skaiciau kad riebiu zuvu , tokiu kaip lasisa, skumbre, silke, nerekomenduoja valgyt nestumo metu ir planuojant taip pat, nes jos savyje kaupia didziausia kieki koncerogenu visokiu, o norvegijoje nesciosioms uzdrausta valgyt lasisa g.gif na as zuvi megstu, tai valgau, jeikas turi kokios info issamesnes apie tai, kokius produktus galima/negalima valgyt butu idomu isgirsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 06 24, 10:35)
as kadangi namuose turiu 2 kates ir suni, tai dariau tyrima del toksaplazmozes, tainesu ja sirgusi, reikes per 1 ir 2 trimestra daryt tyrimus, na ir dabar gyvunams neduodu zalios mesos, kad neuzsikriestu jie smile.gif na bendra tyrima pasidariau, eisiu dar pas endokrinologa, nes turiu cista skydliaukei, tai tiesiog ja patikrinti, ir tiek  smile.gif

siap, nezinaukiek tame tiesios, bet skaiciau kad riebiu zuvu , tokiu kaip lasisa, skumbre, silke, nerekomenduoja valgyt nestumo metu ir planuojant taip pat, nes jos savyje kaupia didziausia kieki koncerogenu visokiu, o norvegijoje nesciosioms uzdrausta valgyt lasisa  g.gif na as zuvi megstu, tai valgau, jeikas turi kokios info issamesnes apie tai, kokius produktus galima/negalima valgyt butu idomu isgirsti  4u.gif

apie lasisa nesu girdejusi,bet as jos ir taip nevalgau,nezinau kodel kokia zuvi valgyciau viskas ok o nuo lasisos bloga man darosi smile.gif siaip girdejau negalima valgyti suriu su pelesiu,cipsu, kiausiniu zaliu lygtais smile.gif reikia valgyti vaisius,darzoves, vyrams kiek girdejau gerai valgyti graikinius riesutus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 24, 12:58)
apie lasisa nesu girdejusi,bet as jos ir taip nevalgau,nezinau kodel kokia zuvi valgyciau viskas ok o nuo lasisos bloga man darosi smile.gif siaip girdejau negalima valgyti suriu su pelesiu,cipsu, kiausiniu zaliu lygtais smile.gif reikia valgyti vaisius,darzoves, vyrams kiek girdejau gerai valgyti graikinius riesutus smile.gif

taip ir vyrams negalima i pirti eit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 06 24, 15:22)
taip ir vyrams negalima i pirti eit smile.gif

kodel? sito negirdejau smile.gif
Atsakyti
siauri dzinsai, apatiniai, taip pat daznas ejimas i pirty pazeidzia kraujotaka dubenyje ir to pasekoje kraujas ne taip gerai cirkulioja , ir tas gali kenkti pastojimui, net senovei vyrai eidavo i pirti, o paskui pas mergas, specialiai po pirties kad jos nepastotu smile.gif))) v
elgi, cia visa info turiu is interneto, kiek tame tiesos nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 06 24, 15:54)
siauri dzinsai, apatiniai, taip pat daznas ejimas i pirty pazeidzia kraujotaka dubenyje ir to pasekoje kraujas ne taip gerai cirkulioja , ir tas gali kenkti pastojimui, net senovei vyrai eidavo i pirti, o paskui pas mergas, specialiai po pirties kad jos nepastotu smile.gif))) v
elgi, cia visa info turiu is interneto, kiek tame tiesos nezinau  ax.gif

gali buti smile.gif kiek zinau tai vyrams patartina sedeti ant salto, nes jai bus "ten" silta tai bus kiausiniene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 24, 17:18)
gali buti smile.gif kiek zinau tai vyrams patartina sedeti ant salto, nes jai bus "ten" silta tai bus kiausiniene  biggrin.gif

jo, na ir dar reziumuojant viska, tai vaisingos dienos buna ne kas menesi, ir man gine patare mylietis kas 3 dienas, butent per ta laika speja atsinaujint sperma, ir tikimybe didesne pagauti leliuka, nei tik per vaisingas dienas, na visos mano zinios tuom ir baigiasi smile.gif)

o jus tik planuojat, ar jau dirbat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 06 24, 16:42)
jo, na ir dar reziumuojant viska, tai vaisingos dienos buna ne kas menesi, ir man gine patare mylietis kas 3 dienas, butent per ta laika speja atsinaujint sperma, ir tikimybe didesne pagauti leliuka, nei tik per vaisingas dienas, na visos mano zinios tuom ir baigiasi smile.gif)

o jus tik planuojat, ar jau dirbat? smile.gif

ir man ta pati pasake smile.gif niu mes dirbom visus praeitus metus ir mums nesigavo sad.gif tai siais metais suzinojom problema, vyksta gydymas ir toliau dirbam, norisi, kad gautusi viskas naturaliai smile.gif o kiek laiko dirbat Jus?smile.gif
Atsakyti
mes tik tik pradejome, tai ne laukiu greito rezultato, o kame problema buvo, jeigu ne paslaptys?
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 06 24, 17:37)
mes tik tik pradejome, tai ne laukiu greito rezultato, o kame problema buvo, jeigu ne paslaptys?

problema pas vyra...
Atsakyti