QUOTE(lauryna @ 2013 06 19, 15:35)
Merginos, rekomenduokit musu vaistinese folio rugsti.
as kai ziurejau, tik i kaina kreipiau demesi, nes sudetys visur absoliuciai identiska!!
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 23, 22:11)
Sveikos merginos,
esu siame forume naujoke o kiek laiko geriate folio rugsti? ka manote apie alkoholio vartojima ar reikia planuojant vaika jo atsisakyti visiskai? mityba keiciate?
esu siame forume naujoke o kiek laiko geriate folio rugsti? ka manote apie alkoholio vartojima ar reikia planuojant vaika jo atsisakyti visiskai? mityba keiciate?
siap rekomenduoja gerti 3 men pries pastojant, abiems partneriams, bent jau mes taip ir darom, kiek tai padeda ir t.t. neaisku, nes mano gine pries visokius vitaminus ir paildus, sako kam tau ta sintetika, tai as geriau visokius vitaminus spec. pastojimui, po jos patarimo palikau tik folio rugsti, ir tai savo nuoziura, mityba kaip kas, bet manau geriau atsisakyt visokio maist pilno E (cipsu, desreliu ir t.t., na zodziu skaityt sudety), alkoholis, ziurint kas jums yra daug, kas ne daug, mes visai nesam atsisake, vasara juk, o ir siaip norisi atsipalaiduot kartais, esam jauni juk ... t i musu gerimai tokie, kad vyras isgeria karta i dvi savaites alaus butely, as karta i tris - keturias sav. kokius 2-3 kokteilius max, nemanaukad smarkiai pakenkenks, tiesiog tuom dienom "ne gaminam" na vaziuosim ilsietis i siltus krastus, tai manau ten jau atostogausim kaip noresim, nevarzysim save, juk viskas galvoje pas mus uzsifiksuoja, reik atsipalaiduot ir miegautis gyvenimu
p.s. bent jau mano vienas is pasiruosimu pagrindiniu buvo svorio metimas, turejau apie 20 kg virsvorio, viska numeciau specialiai tam tikslui kad butu lengviau pastot ir lengviau per nestuma o siaip manau viskas labai indvidualiai, jei turit kokiu sveikatos problemu, tai reik ir ta srity pagidyt ir t.t.