Įkraunama...
Įkraunama...

Ar "tobulai" planuojate nėštumą?

Sveikos,

O aš su tokiu klausimų. Nusprendėme pradėti planuoti leliuką. Man O bus maždaug už savaitės. Bet apytiksliai 8 dieną po O man turi rauti protinį dantį (galbūt ir 2).
Kaip manote, ar verta šį ciklą bandyti? Ar geriau atidėti iki kito ciklo? Kažkaip jau labai norisi pradėti bigsmile.gif Nors turbūt iš pirmo karto ir nesigaus vistiek... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nijntje @ 2013 03 30, 22:24)
Mes tikriausiai visai netobulai planuojam  biggrin.gif  Išskyrus tai, kad geriu folio rūgštį, ir nebegeriu alkoholio daugiau nieko papildomo nedarome. Tinkamiausių dienų neskaičiuojame, džiaugiamės  smileysex.gif nesisaugodami ir tiek  mirksiukas.gif
Manau jei per pusmetį angeliukas neužkibs, reikės keist taktiką  biggrin.gif

mes su tokia taktika pradejom ir iskart pasiseke bigsmile.gif sekmes ir jum 4u.gif

QUOTE(Miss Bennet @ 2013 05 17, 20:39)
Sveikos,

O aš su tokiu klausimų. Nusprendėme pradėti planuoti leliuką. Man O bus maždaug už savaitės. Bet apytiksliai 8 dieną po O man turi rauti protinį dantį (galbūt ir 2).
Kaip manote, ar verta šį ciklą bandyti? Ar geriau atidėti iki kito ciklo? Kažkaip jau labai norisi pradėti  bigsmile.gif Nors turbūt iš pirmo karto ir nesigaus vistiek... ax.gif

jei paprastas traukimas, tai nieko tokio, jei chirurginis, tada gali reikt profilaktiskai antibiotiku pagert, kad isvengt uzdegimo. Tai tas butu mano vienintele priezastis palaukimui g.gif Bet jei traukimas gan paprastas, tada manau nera reikalo atidet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 18, 05:57)
jei paprastas traukimas, tai nieko tokio, jei chirurginis, tada gali reikt profilaktiskai antibiotiku pagert, kad isvengt uzdegimo. Tai tas butu mano vienintele priezastis palaukimui  g.gif  Bet jei traukimas gan paprastas, tada manau nera reikalo atidet  4u.gif

Mano apatiniai protiniai dalinai retinuoti, todėl reikės turbūt pjauti. unsure.gif
O viršutiniai pilnai retinuoti doh.gif Tai juos paliksiu ramybėje.
Šiap man ir apatiniai neskauda, nepūliuoja. Nusprendžiau juos rauti tik dėl planuojamo nestuke.gif Nes, kaip sakė dantistė, esančiose dantenų kišenėse kaupiasi mikrobai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bennet @ 2013 05 18, 12:49)
Mano apatiniai protiniai dalinai retinuoti, todėl reikės turbūt pjauti. unsure.gif
O viršutiniai pilnai retinuoti  doh.gif Tai juos paliksiu ramybėje.
Šiap man ir apatiniai neskauda, nepūliuoja. Nusprendžiau juos rauti tik dėl planuojamo  nestuke.gif Nes, kaip sakė dantistė, esančiose dantenų kišenėse kaupiasi mikrobai.  g.gif

as jusu vietoj palaukciau, tas menuo nieko nepakeis, man rove visus 4 dantis, sake nieko baisaus, o vienas kazkaip nenorejo git, reikejo gert antibiotikus ir gan ilga laika... kam jums paskui maza kas atsitiks, kaltinsit save ... arba palaukit, arba neraukit dantu, as taip manyciau ... mes irgi laukiam, nors ir labainorisi, vaziuojam vasara i kalnus olsietis, na omaza kas, o jeigu iskart uzkibs, o kalnuose oro trukumas ir siap daug fiziniu jegu reikalaujanciu zygiu ir t.t., tai galvoju tas menuo nieko jau nepakeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 05 18, 13:42)
as jusu vietoj palaukciau, tas menuo nieko nepakeis, man rove visus 4 dantis, sake nieko baisaus, o vienas kazkaip nenorejo git, reikejo gert antibiotikus ir gan ilga laika... kam jums paskui maza kas atsitiks, kaltinsit save ... arba palaukit, arba neraukit dantu, as taip manyciau ... mes irgi laukiam, nors ir labainorisi, vaziuojam vasara i kalnus olsietis, na omaza kas, o jeigu iskart uzkibs, o kalnuose oro trukumas ir siap daug fiziniu jegu reikalaujanciu zygiu ir t.t., tai galvoju tas menuo nieko jau nepakeis  4u.gif

Turbūt esate teisi. Aš ir pati taip galvoju, kad vienas menuo nieko neduos. Eh...palauksiu. Gal kokius tyrimus padarysiu kol kas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 18, 04:57)
mes su tokia taktika pradejom ir iskart pasiseke  bigsmile.gif  sekmes ir jum  4u.gif

Mums irgi iškart užkibo, deja pabėgo... Dabar luktelsim kol atsigausim, ir vėl bandysim smile.gif
Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bennet @ 2013 05 18, 11:49)
O viršutiniai pilnai retinuoti  doh.gif Tai juos paliksiu ramybėje.
Šiap man ir apatiniai neskauda, nepūliuoja. Nusprendžiau juos rauti tik dėl planuojamo  nestuke.gif Nes, kaip sakė dantistė, esančiose dantenų kišenėse kaupiasi mikrobai.  g.gif

tokiu atveju arba palikciau juos ramybej, nes problemu neduoda arba luktelciau menesiuka, nes gali antibiotiku reiket, tai paskui tik pergyvensit, ar jie nepakenke zirniukui jei iskart uzkibtu ax.gif

QUOTE(nijntje @ 2013 05 18, 13:11)
Mums irgi iškart užkibo, deja pabėgo... Dabar luktelsim kol atsigausim, ir vėl bandysim  smile.gif
Aukit sveiki ir laimingi  4u.gif

gaila unsure.gif sekmes gaudant vel 4u.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 19, 04:13)
tokiu atveju arba palikciau juos ramybej, nes problemu neduoda arba luktelciau menesiuka, nes gali antibiotiku reiket, tai paskui tik pergyvensit, ar jie nepakenke zirniukui jei iskart uzkibtu  ax.gif

Taip, kol kas problemų nėra, bet gydytojai sako, kad gali jų atsirasti, nes ten kaupiasi mikrobai. Tai nesinori, kad nėštumo metų tas įvyktų ir reikėtų rauti be nejautros. g.gifO šiaip labai bijau tos procedūros
Atsakyti
QUOTE(Miss Bennet @ 2013 05 19, 21:50)
Taip, kol kas problemų nėra, bet gydytojai sako, kad gali jų atsirasti, nes ten kaupiasi mikrobai. Tai nesinori, kad nėštumo metų tas įvyktų ir reikėtų rauti be nejautros. g.gifO šiaip labai bijau tos procedūros

Pati esu išsirovusi visus keturis - dėl tos pačios priežasties - galimos infekcijos.. Antibiotikus beveik visuomet paskiria, ypatingai, jei rauna su pjovimu.. O dar ir gijimo procesas ne iš maloniųjų (bet raučiaus dar kartą ir viską iškęsčiau dėl šventos ramybės)..
Siūlau luktelti ir ramiai planuoti nuo kito mėnesio 4u.gif sėkmės nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(@Feja@ @ 2013 05 19, 22:18)
Pati esu išsirovusi visus keturis - dėl tos pačios priežasties - galimos infekcijos.. Antibiotikus beveik visuomet paskiria, ypatingai, jei rauna su pjovimu.. O dar ir gijimo procesas ne iš maloniųjų (bet raučiaus dar kartą ir viską iškęsčiau dėl šventos ramybės)..
Siūlau luktelti ir ramiai planuoti nuo kito mėnesio  4u.gif  sėkmės  nestuke.gif

4u.gif Ačiū. Taip ir padarysiu. Kažin po kiek laiko po antibiotiko vartojimo galima planuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bennet @ 2013 05 20, 08:36)
4u.gif Ačiū. Taip ir padarysiu. Kažin po kiek laiko po antibiotiko vartojimo galima planuoti?  g.gif

jei iki kitos ovuliacijos baigsi gerti, tai ir gaudykit leliuka nestuke.gif
Atsakyti
Sianakt sapnavau kad supuoju savo leliuka ant ranku, apziurineju ji, buciuoju. Sapnas ziauriai tikroviskas buvo, taip aiskiai maciau vaikuti, kad atsikelus ryte pagalvojau ar cia istikro buvo ar sapnas cia smile.gif
Atsakyti