Įkraunama...
Įkraunama...

Ar "tobulai" planuojate nėštumą?

QUOTE(Bitch_Intriguer @ 2013 02 17, 18:17)
tai jei per metus nepastosiu - tada ir eisiu pas gydytojus ir vyrą varysiu.

Aš sakyčiau, kad tą laiką trumpint reiktų iki pusmečio kokio. Nes nu, jei sekant tas dienas, planuojant nuo dūšios, kam viskas gerai - gi netrunka. O kartais užtenka mažo bruduko, kad nesigautų metų metus.
Atsakyti
sveiki, ar yra dar planuojanciu? ka darot? na as nuejau pas gydytoja, eisiu va pas infektologa, kardiologa, endokrinologa, pradesim vitaminus su MB gert, susilaikom nuo alkoholio, visokiu "negeru" produktu, aktyviai siaip gyvenam tai tas kaip ir liks g.gif ka dar jus darot kad greiciau ir sekmingiau pastoti? smile.gif na dar kaddangi turiu virssvori (virs normos 2 kg, virs idealo 8 kg) tai svori metu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 03 25, 16:10)
sveiki, ar yra dar planuojanciu? ka darot? na as nuejau pas gydytoja, eisiu va pas infektologa, kardiologa, endokrinologa, pradesim vitaminus su MB gert, susilaikom nuo alkoholio, visokiu "negeru" produktu, aktyviai siaip gyvenam tai tas kaip ir liks g.gif ka dar jus darot kad greiciau ir sekmingiau pastoti? smile.gif na dar kaddangi turiu virssvori (virs normos 2 kg, virs idealo 8 kg) tai svori metu smile.gif)

manau planuojančių visada buvo yra ir bus mirksiukas.gif
O pas visokius kardiologus ir t.t. tai aš asmeniškai nėjau. Tiesiog gyvenam įprastą gyvenimą neskaitant folio rūgšies gėrimo, bazinės temperatūros matavimo bei reguliarių santykių smile.gif
o nuo tų "negerų" produktų tai nei vienas neesam apsaugotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 03 25, 17:10)
manau planuojančių visada buvo yra ir bus  mirksiukas.gif
O pas visokius kardiologus ir t.t. tai aš asmeniškai nėjau. Tiesiog gyvenam įprastą gyvenimą neskaitant folio rūgšies gėrimo, bazinės temperatūros matavimo bei reguliarių santykių smile.gif
o nuo tų "negerų" produktų tai nei vienas neesam apsaugotas  smile.gif

o gal zinot siaip reguliarus santykiai cia kokiu daznumu turetu but?
Atsakyti
geriausia jau ta savaite kas antra diena, o daktarai bent jau man sako, tris kart per savaite, tai taip ir gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 03 26, 11:58)
geriausia jau ta savaite kas antra diena, o daktarai bent jau man sako, tris kart per savaite, tai taip ir gaunasi smile.gif

daug ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 03 26, 11:17)

Per daug negerai - nespėja spermiukai pasigamint mirksiukas.gif svarbiausia - reguliariai.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 03 26, 15:41)
Per daug negerai - nespėja spermiukai pasigamint mirksiukas.gif svarbiausia - reguliariai.

bet o kokiu daznumu rekomenduoja gydytojai? as skaiciua intike kad uztenka 1k per savaite
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 03 26, 19:55)
bet  o kokiu daznumu rekomenduoja gydytojai? as skaiciua intike kad uztenka 1k per savaite

Hm, tuomet kiekis gaunas didesnis biggrin.gif bet jei kas antra diena, tai spermiukai sviezesni biggrin.gif o jei per diena 6 kartus, tai 6 kartas tusciais soviniais biggrin.gif
Atsakyti
Kaip stresas tampa nevaisingumo priežastimi
Atsakyti
Mes tikriausiai visai netobulai planuojam biggrin.gif Išskyrus tai, kad geriu folio rūgštį, ir nebegeriu alkoholio daugiau nieko papildomo nedarome. Tinkamiausių dienų neskaičiuojame, džiaugiamės smileysex.gif nesisaugodami ir tiek mirksiukas.gif
Manau jei per pusmetį angeliukas neužkibs, reikės keist taktiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nijntje @ 2013 03 30, 23:24)
Mes tikriausiai visai netobulai planuojam  biggrin.gif  Išskyrus tai, kad geriu folio rūgštį, ir nebegeriu alkoholio daugiau nieko papildomo nedarome. Tinkamiausių dienų neskaičiuojame, džiaugiamės  smileysex.gif nesisaugodami ir tiek  mirksiukas.gif
Manau jei per pusmetį angeliukas neužkibs, reikės keist taktiką  biggrin.gif

O man atvirksciai atrodo, kad taip geriausia rolleyes.gif ! Manau, kad angeliuko pradejimas turi buti malonumas, o ne "darbas"! Nekalbu apie tuos, kuriems nesigauna ilgai ir turi ideti daugiau pastangu.
Sekmes visoms planuojancioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magucci: 08 balandžio 2013 - 17:25