Įkraunama...
Įkraunama...

Ar "tobulai" planuojate nėštumą?

labiausiai naudinga turbūt - įsileisti į save mintį, jog ruoši savy namus būsimam 2.gif , ir tas noras bei pasiryžimas pats padiktuos, kaip tobulai planuoti...
Atsakyti
vajei jau geriau butau nelindus cia, o tai daba galvisu dien anakti ko cia priskaiciau..pirmo leliuuko neplanavom viskas gavos savaime, nei kokiu dietu laikemes, nei vitaminu gerem..mes abu nerukom, o vyno, alaus ar sampano isgeriam savaitgaliais...ir dukriukas gime sveikute, grazute..daba planuojam antra, tai jau dabar gailiuos kad pradejau slaitinet ko galima, ko ne...nes pagal musu gyvenmim ritam negalim planuot leliuko, nes daug dirbam, mazai poilsio, vyras pagurksnoja alaus savaitgaly, as vyno..vajei..ir neuztenka juk savaite pailset, negert alaus kad organizmas issivalytu...ar maitintis sveikai kokia savaite..
Atsakyti
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2012 04 18, 17:16)
vajei jau geriau butau nelindus cia, o tai daba galvisu dien anakti ko cia priskaiciau..pirmo leliuuko neplanavom viskas gavos savaime, nei kokiu dietu laikemes, nei vitaminu gerem..mes abu nerukom, o vyno, alaus ar sampano isgeriam savaitgaliais...ir dukriukas gime sveikute, grazute..daba planuojam antra, tai jau dabar gailiuos kad pradejau slaitinet ko galima, ko ne...nes pagal musu gyvenmim ritam negalim planuot leliuko, nes daug dirbam, mazai poilsio, vyras pagurksnoja alaus savaitgaly, as vyno..vajei..ir neuztenka juk savaite pailset, negert alaus kad organizmas issivalytu...ar maitintis sveikai kokia savaite..

O tai kokio velnio dabar desperadiskai vadovautis forumo nurodymais? doh.gif lotuliukas.gif Gi jau turit patirti gera, tai ir atkartokit viska ka daret teisingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniau, kad planuojame tobulai - negeriam, geriu folio rūgštį, mankštinuosi, paįvairinau mitybą...

Tačiau dabar, kai įtariu, jog nėščia - kraupstu nuo to, kokias pasekmes gali turėti tai, jog nespėjau išsigydyti visų dantų (gydausi pamažu, bet jų tiek daug sugedusių), ir mažytis peršalimas - ar nebus fatališkas?..

Tikriausia, tobulai priplanuoti neįmanoma... Labai norėčiau paskaityti kur nors laimingų istorijų, kaip pirmam trimestre buvo prisisirgta, o vaikelis gimė sveikas... oi kaip padrąsintų... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 21, 22:28)
Tikriausia, tobulai priplanuoti neįmanoma... Labai norėčiau paskaityti kur nors laimingų istorijų, kaip pirmam trimestre buvo prisisirgta, o vaikelis gimė sveikas... oi kaip padrąsintų...  blush2.gif

Na mano pirmagimis neplanuotas buvo, nei vitaminu geriau, dirbau juodai,streso daug buvo ir t.t. Apie 6-ta nestumo savaite stipriai sirgau gripu(gerai,kad pora dienu pries suzinojau apie nestuma), o dar po savaites teko pagulet ligoninej del beprotisko vemimo... Pacioj nestumo pabaigoj teko apturet nemazai streso
Vaikas gime sveikutelis mirksiukas.gif

O va dabar pradedam samoningai planuot ir kazkodel man toks itarimas, kad kuo daugiau isijauciam i planavima, tuo didesnis sh... mums gausis unsure.gif bandau kazkaip mintis nukreip nuo to, atsipalaiduot ir megautis gyvenimu thumbup.gif ir bus kaip bus. Kada lemta pastot man,tada ir pastosiu, na o jei nepavyks, ka padarysi (aisku, liudna bus)...
Atsakyti
QUOTE(mushmush @ 2012 04 22, 23:13)
Na mano pirmagimis neplanuotas buvo, nei vitaminu geriau, dirbau juodai,streso daug buvo ir t.t. Apie 6-ta nestumo savaite stipriai sirgau gripu(gerai,kad pora dienu pries suzinojau apie nestuma), o dar po savaites teko pagulet ligoninej del beprotisko vemimo... Pacioj nestumo pabaigoj teko apturet nemazai streso
Vaikas gime sveikutelis  mirksiukas.gif

O va dabar pradedam samoningai planuot ir kazkodel man toks itarimas, kad kuo daugiau isijauciam i planavima, tuo didesnis sh... mums gausis  unsure.gif bandau kazkaip mintis nukreip nuo to, atsipalaiduot ir megautis gyvenimu  thumbup.gif ir bus kaip bus. Kada lemta pastot man,tada ir pastosiu, na o jei nepavyks, ka padarysi (aisku, liudna bus)...

Ačiū, mushmush, padrąsinanti istorija. O dėl planavimo - aš manau, kad kai labai sekame organizmą, tuomet tiesiog labiau fiksuojame, pavyko-nepavyko, ir tiek, o šansai - tie patys. Aš dabar sergu "pastojimo karštlige", bet man atrodo, kad ne be rezultatų... Na, aišku, dar anksti spėliot, bet aš jaučiuosi geriau, kai seku ciklą, sąmoningai planuoju, sveikiau gyvenu ir t. t.
Atsakyti
tiesiog apie planavima, protinga o ne tobula mirksiukas.gif , protingas straipsnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nutelita @ 2012 09 30, 22:21)
tiesiog  apie planavima, protinga o ne tobula mirksiukas.gif , protingas straipsnis thumbup.gif

Kur? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nutelita @ 2012 09 30, 22:21)
tiesiog  apie planavima, protinga o ne tobula mirksiukas.gif , protingas straipsnis thumbup.gif

http://seimos.sveika...uojant_nestuma/

Atsakyti
Netobulai, bet su protu planuojame smile.gif
Gyvenimo būdas mano aktyvus, nemažai judu, tiek darbe, tiek po jo.
Rūkyt abu nerūkom, išgeriam kartas nuo karto šiek tiek. Bet mane labiausiai neramina klausimas vienas- kaip bus su sportais jau pastojus? unsure.gif
Tikrai nenoriu apkerpėti. Krosų bėgioti nesiruošiu, bet aktyviai pasivaikščioti, kažkokių tai mankštelių atlikti..Be to, esu didelė žirgų entuziastė.... kaip su jojimu kažin? Teks atsisakyti? g.gif
Su dideliu pilvu, kad ant arklio nešuoliuosiu, tai suvokiu, bet iki kol pilvukas matysis? Ar nekenkia? g.gif
Atsakyti
Na jodinejimo atsisakyciau tiksliai ax.gif
Atsakyti
Na, kaip ir dauguma planuojančių, pradėjau gerti folinę rūgštį ir kiek spėsiu, susitaisysiu dantukus. Dar buvau profilaktiškai pas ginekologę pasitikrinti ir įspėti, kad gal jau greitai ateisiu su kruopele ir matysimės dažniau.
Ech, kai jau antrą planuoju, nebesu tokia smulkmeniška biggrin.gif.
Atsakyti