Įkraunama...
Įkraunama...

Ar "tobulai" planuojate nėštumą?

Iškilo toks klausimas, nes pradėjom planuoti vaikelį ax.gif Ar nėštumo metu (ir bandant pastoti) galima naudoti kremą nuo celiulito? Jį pradėjau naudoti prieš kelias savaites, o dabar nusprendėm, kad norim vaikelio, tai nebežinau, ar man juo dar tepliotis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 05 30, 00:26)
Iškilo toks klausimas, nes pradėjom planuoti vaikelį ax.gif Ar nėštumo metu (ir bandant pastoti) galima naudoti kremą nuo celiulito? Jį pradėjau naudoti prieš kelias savaites, o dabar nusprendėm, kad norim vaikelio, tai nebežinau, ar man juo dar tepliotis... g.gif

Manau, akd jokio ryšio čia nėra tarp kremo ir žalos pastojimui/nešiojimui...tik tiek, kad tuo metu organizmą reiktų apsaugoti kuo mažesniu chemijos kiekiu tongue.gif padeda tau tas kremas išvengti celiulito? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 05 30, 12:29)
Manau, akd jokio ryšio čia nėra tarp kremo ir žalos pastojimui/nešiojimui...tik tiek, kad tuo metu organizmą reiktų apsaugoti kuo mažesniu chemijos kiekiu  tongue.gif  padeda tau tas kremas išvengti celiulito?  g.gif

Šiaip jaučiu, kad joks kremas nepadeda lotuliukas.gif .

Atsakyti
Nežinau, ar padeda, neseniai pradėjau naudoti ax.gif Niekada nenaudojau, bet dabar įkalbėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 05 30, 01:26)

geriau panaudok alieju naturalu..wink.gif pamasazuok juo tas vietas daugiau.wink.gif
Atsakyti
QUOTE(akkk @ 2011 05 26, 18:13)
Gal ir sutapimas, bet prieš metus aš irgi pabandžiau šiuos vitaminus - pastojau - irgi buvo nesivystantis...

Kokie gi tie vitaminai? Turiu negerą įtarimą, kad kai kurios žinutės su šio vitamino pavadinimu buvo ištrintos g.gif
Pačios pažiūrėkit - tarp 05 19 ir 05 26 žinučių nėra, tuo tarpu naujoke4 žinutę parašė 05 20...

Taip kad prašom paviešinti vitaminų pavadinimą.
Atsakyti
QUOTE(Satina @ 2011 06 08, 15:28)
Kokie gi tie vitaminai? Turiu negerą įtarimą, kad kai kurios žinutės su šio vitamino pavadinimu buvo ištrintos  g.gif
Pačios pažiūrėkit - tarp 05 19 ir 05 26 žinučių nėra, tuo tarpu naujoke4 žinutę parašė 05 20...

Taip kad prašom paviešinti vitaminų pavadinimą.

elementarus pregnacare vitaminai, visose vaistinese ju pilna irnesakyk.gif , man rodos, kad tiksliai sitie http://www_esamesvei...;category_id=21 ta mergina per daugybe temu pralele su ta vitaminu reklama irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 08 birželio 2011 - 17:17
QUOTE(Ingutevi @ 2011 06 08, 18:16)
elementarus pregnacare vitaminai, visose vaistinese ju pilna irnesakyk.gif , man rodos, kad tiksliai sitie http://www_esamesvei...;category_id=21 ta mergina per daugybe temu pralele su ta vitaminu reklama irnesakyk.gif

taip, šitie ax.gif
Atsakyti
pastojau surukydama 2 pakelius cigareciu per diena (zinau, kad esu durna...)
meciau jas ta pacia diena (apie 8 sav.), bet kankinuosi tai iki siol doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2011 06 14, 15:15)
pastojau surukydama 2 pakelius cigareciu per diena (zinau, kad esu durna...)
meciau jas ta pacia diena (apie 8 sav.), bet kankinuosi tai iki siol doh.gif

šaunuolė, kad taip padarei thumbup.gif pagalvok apie vaikutį, kad jis kartu rūkytų su tavimi ir ką? g.gif
Atsakyti
o as tai galvoju dabar: kas tas tobulas planavimas? kaip jums atrodo? 4u.gif
ramybe, vidinis dziaugsmas, butinu medziagu organizme pakankamumas, fizinis aktyvumas, harmonija santykiuose, dziaugimasis gyvenimu, noras ... kas dar?
o is kitos puse, juk skirtingiems zmonems tikslams pasiekti reikia skirtingu budu. sutinkat? juk net imunine sistema kartais pas zmones tokia zkirtinga, kad vienai moteriai tam kad isprestu visas nepastojimo bedas, tetruksta menesi pagerti vitaminu. o kita ruko, baliavoja, dziaugiasi gyvenimu, ir negalvoja, kad tos mazos nuodemes yra tragedija, tuomet suzino apie nestuma ir ramiausiai pavyzdingiausiai laukiasi.. g.gif
Atsakyti
Planuojame vaikeli jau antra menesi nuejus pas pediatre pasiule padaryti tyrima gymdos kaklelio vezio taip kai nebuvau darius, bet ar jai buciau nescia ar galima ji daryti? Nes dabar kaip ir nesisaugojom g.gif
Atsakyti