Įkraunama...
Įkraunama...

Ar "tobulai" planuojate nėštumą?

QUOTE(Saulytele @ 2004 09 09, 13:39)
Noreciau pasitikrinti, ar tik as viena tokia super susirupinusi.  g.gif Skaiciau nemazai apie tai, kaip tobulai suplanuoti nestuma. 

Na, pavyzdziui, dar pries nestuma rekomenduojama sveikai maitintis ir teciui ir mamai, geriausia nevartot alkoholio, nerukyti. Busimai mamytei 3 menesius iki pastojimo vartoti folio rugsti. Pasitikrinti pas gydytojus, sutaisyti dantis... ir taip toliau.

Ir ketinu visu siu patarimu laikytis. Gal todel, kad mano pirmasis vaikas buvo netyciukas, ir nestumo metu buvo neramu, ar nepakenkiau jam netycia, kol apie ji nezinojau. Taigi, norisi, kad si karta viskas vyktu tobulai (nors, aisku, nelaime visuomet gali ivykti).

Parupo suzinoti, o  jus ar rimtai atsizvelgiate i panasias gydytoju rekomendacijas, ar jau dabar (t.y. dar iki nestumo) pakeitete savo iprocius ir gyvenimo buda? Ar ta ketinate padaryti tik pastojusios?

Gal is tikruju nera reikalo taip skrupulingai planuoti nestuma?  g.gif

mum nedaug iki "tobulo" nestumo. alkoholio nevartojam, nerukom, jau senai nors esam dar jauni. ir su draugais baliukai be alkoholio faineu nei su juo. foline nezinojau kad reik gert, bet gavosi kad geriau. sveikai maitinstis irgi bandom daug metu
Atsakyti
atsisakiau visu vaistu, o taure vyno retkarciais isgert nemanau, kad blogai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afute28: 11 rugsėjo 2010 - 13:52
kur dingo visos planuojancio smile.gif
Sveikutes,
jungiuosi prie jusu. Mes irgi planuojam smile.gif Atsisakem alkoholio, sveikiau maitinames, sportuojam truputi, geriam vitaminus ir laukiam mazo stebukliumo smile.gif
Na o taure vyno manau kad tikrai niekam nepakenks smile.gif
Atsakyti
kai planavom abu nėštumus nieko neatsisakėm. gyvenom kaip visada. abu nerūkom ir taip, išgeriam tik progų metu.
tik aš folį gėriau, vienintėlis dalykas kas buvo daroma ne kaip visada
Atsakyti
Na mes irgi planuojam. Aš geriu folio rūgštį, ir visai nebegeriu alkoholio, nors ir taip išgerdavau tik kokių progų metu, MB irgi sumažino alučio kiekius biggrin.gif. Maitinamės mes normaliai, nepropaguojam sveikos mitybos, bet ir nesimaitinam nesveikai biggrin.gif. Na, o ką čia daugiau ir pakeisi smile.gif. Manau, kad nereikia per daug persistengti smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 03 05, 23:52)
Na mes irgi planuojam. Aš geriu folio rūgštį, ir visai nebegeriu alkoholio, nors ir taip išgerdavau tik kokių progų metu, MB irgi sumažino alučio kiekius biggrin.gif. Maitinamės mes normaliai, nepropaguojam sveikos mitybos, bet ir nesimaitinam nesveikai biggrin.gif. Na, o ką čia daugiau ir pakeisi smile.gif. Manau, kad nereikia per daug persistengti smile.gif.

Na su tuo maitinimusi tai tikrai nepasidarem sveikuoliai ax.gif tik tiek kad as ir pati stengiuosi jei yra galimybe pasirinkti kazka sveikiau smile.gif
Ir mano MB beveik atsisake alucio, budavo kad daznai pagurksnoja ypac savaitgali, o dabar jau ramus, buvo draugai sveciuose tai taip fainai prie arbateles visi pasedejom, nors anksciau vyrukai be alucio neapsieidavo smile.gif dabar vitaminus geria smile.gif tik kad su rukymu jam sunkiau verysad.gif labai noreciau kad bent sumazintu, bet gal per mazai stengiasi unsure.gif
Atsakyti
man domina ar mazai sportuojancios merginos, imasi kokiu veiksniu??
nes sako po gimdymo sunkiau atsistato pilvo raumenys g.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 03 24, 15:50)
man domina ar mazai sportuojancios merginos, imasi kokiu veiksniu??
nes sako po gimdymo sunkiau atsistato pilvo raumenys g.gif

Ta prasme sunkiau atsistato sportuojancioms ar nesportuojanciom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanaxxxx: 24 kovo 2011 - 16:15
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 24, 18:12)
Ta prasme sunkiau atsistato sportuojancioms ar nesportuojanciom?

Nesportuojančioms rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 03 26, 23:28)
Nesportuojančioms  rolleyes.gif .

g.gif as sportuoju dar tik apie 6 men.apie 5 men jau kaip planuojam. Tai dabar idomu ar toks trumpas mano sportavimas tures tam reiksme. Nors is kitos puses dar neaisku kada cia mums pavyks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 27, 02:59)
g.gif as sportuoju dar tik apie 6 men.apie 5 men jau kaip planuojam. Tai dabar idomu ar toks trumpas mano sportavimas tures tam reiksme. Nors is kitos puses dar neaisku kada cia mums pavyks  doh.gif

taip nesportuojancioms, poto bus sunkiau 4u.gif
mes dar neplanuojame taip kad jau darom, bet planuojanciaia planuojam tai ir apie sporta pagalvoju 4u.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Aš nesportuoju, ir kažkaip neimu į galvą blush2.gif .
Atsakyti