Laba Aš tai pradžioje kažkiek bandžiau sveikiau gyvent,naudojau įvairius papildus ir folinę rūgštį; ir vyras metus nerūkė visiškai. Bet dabar jau kaip du metai,kai nepavyksta pastot,tai gyvenu įprastą gyvenimą. Ir jei bus lemta,tai gal kada ir sulauksim NT II
Neplanuojame tobulai.Planuojam normaliai.Abu nei rukom, nei esam alkoholikai, tai manau viskas normos ribose.
QUOTE(Ingutevi @ 2009 09 04, 09:41)
Pastojus BodyFlex negalima, bet siekiant pastoti - gal ir nebus didelis negerumas
mes tai abu ir šiaip nerūkantys buvom, tai net mesti nereikėjo. alkoholio nevengem kokios taurės vyno ar bokalo alaus per savaitę kartą, kitą. gėrėm vitaminus abu, aš ir folinę rūgštį. ir labai norėjom to leliuko
Pirmam (negimusiam) leliui ruosemes kaip imanydami, sveikas maistas, jokiu zalingu iprociu ir po 2 men leliukas nustojo vystytis, tai antram kazkaip ipatingai nebesiruoseme
Tobulai nesiruoseme, bet kadangi as buvau rukanti, tai zinoma nustojau rukyti, o daugiau viskas "normaliose normose" per daug jokiu vitaminu nevartojau, nes nemaciau poreikio bei zinoma alkoholio irgi nevartojau. Manau, kad daugelis elgiasi panasiai
As esu tokia tobuluole planuojanti, tai man sita tema aktuali. Nors leliukas atidetas metams - reikia susituokti, taciau jau dabar nerimstu Abu nerukom, taciau as galvoju, kad ne tik atsisakysiu visu vynu, taciau ir pradesiu mityba labiau reguliuoti. Kazkuria cia diena valgiau tas uzpilamas sriubas, kurios su visokia chemija. Tai sakiau, viskas, to nebendarysiu
Be to, dar planuoju ir islaidas. Norisi turetu siek tiek santaupu, kad nereiketu labai saves riboti, kai metus nedirbsiu, o islaidu padauges. Daugiau atrodo nieko labai tobulai nedarau.
Be to, dar planuoju ir islaidas. Norisi turetu siek tiek santaupu, kad nereiketu labai saves riboti, kai metus nedirbsiu, o islaidu padauges. Daugiau atrodo nieko labai tobulai nedarau.
labas pas mus planavimas ilgas ir nuobuodus...nors abu sveikai maitinames negeriam nerukom sportuojam taciau visus lanus sujauke gydytojai bet tai kaip neramu... reikia daug tyrimu pasidaryti ir tiek klausimu kyla ir daug kas neramina...skaiciau kad nuo hepatito b gali uztekti dvieju skiepu nors reikia darytis tris...gal zinot kas kokios informacijos?nes trys skiepai tai toks ligas laukimas vadinasi galesiu pastoti tik kazkur uz metu,nors gal cia ir i gera tiesiog reikia pasidaryti skiepus nuo hepatito b nes draugas yra nesiotojas bet as nuo jo neuzsikreciau tiesiog del vaikelio i ateiti ziurint daktare siulo pasiskiepyti, tada nueiti pas gine pasidaryi dar kelis tyrimus...tas nerimas zudo nes esu jautri ir bjau kad man ten kokiu blogybiu nerastu kankyneee gal per ta laukima dar ir vestuves iseitu issikelt...visokiu bedu bedeliu, nes planuojame viska labai jau kruopsciai ir atsakingai nors manau viskas butu gerai ir paprastai jei kazkas vyktu savaime...
QUOTE(Sandra29 @ 2009 09 06, 11:33)
Laba Aš tai pradžioje kažkiek bandžiau sveikiau gyvent,naudojau įvairius papildus ir folinę rūgštį; ir vyras metus nerūkė visiškai. Bet dabar jau kaip du metai,kai nepavyksta pastot,tai gyvenu įprastą gyvenimą. Ir jei bus lemta,tai gal kada ir sulauksim NT II
as lygiai taip pat na mano nepastojimo stazas truputi didesnis, bet is pradziu irgi ir vitaminus gerem ir salotas valgem o dabar gyvenam kaip gyvene, manau maziau galvot reikia o labiau atsipalaiduot
Mes turbut kaip ir didesne dalis - kad tobulai turbut negaleciau pasakyti, bet pakankamai atsakingai.
Kadangi turime mazamete, kuri jau valgo kartu su mumis, tai dabar ir patys renkames tik naturalu, kokybiska maista. Abu nerukom, nepiktnaudziaujam alkoholiu, pora men iki starto pradejau gerti folio rugsti. Vitaminu negerem nei vienas, nes maitinames pilnavertiskai, o kadangi dabar naturaliu vitaminu ir mineralu metas, tai stengiames juos imti tiesiai is gamtos.
Dar stengiuosi nestresuot ir nesinervinti
Kadangi turime mazamete, kuri jau valgo kartu su mumis, tai dabar ir patys renkames tik naturalu, kokybiska maista. Abu nerukom, nepiktnaudziaujam alkoholiu, pora men iki starto pradejau gerti folio rugsti. Vitaminu negerem nei vienas, nes maitinames pilnavertiskai, o kadangi dabar naturaliu vitaminu ir mineralu metas, tai stengiames juos imti tiesiai is gamtos.
Dar stengiuosi nestresuot ir nesinervinti
Meciau rukyti (tiesa tik kai suzinojau kad pastojau), aisku jokio alkoholio (na nebent taure vyno kai kokia proga rimtesne arba dar alaus is vyro pora gurksniu pavogiu). Is maisto buvo diskvalifikuoti cipsai, maistas kur PERdaug E (tame tarpe rukytos desros), cheminiai limonadai tipo sprite, apribojau (bet tikrai neatsisakiau) citrusinius vaisius ir pan. O siaip manau kiekviena jauciame, ko reiketu atsisakyti, o ka reiketu itraukti i raciona. As pries "nesveikai sveika" maista (tipo valgau viska tik ekologiska), nes vaikas tai gyvens ne tame idealiame pasaulyje, kuri jam 9 menesius kursite, o realiame.