Įkraunama...
Įkraunama...

Ar "tobulai" planuojate nėštumą?

QUOTE(auroryte @ 2009 08 28, 12:31)

Aišku, geriau, kad to nebūtų, bet dažnai būna koks "zakon podlosti", būtinai būna koks nors trikdis, o žiūrėk, moteris būtent tada pastoja, kaip tyčia. Gyvenimo nesuplanuosi vis dėlto. 4u.gif

Tikrai taip thumbup.gif pastebejau, kad likimas taip megsta smile.gif
Atsakyti
sveikos,
mes su vyru planuojam jau daugiau puse metu....na bet nepavadinciau to konkreciai planavimu, tiesiog matuoju BT kad isitikinciau kada O vyksta, bet ir tai per daug nesistengiu tiksliai, siaip pasikliauju ir savo kuno pojuciais ax.gif bet manau jei bus lemta planuok neplanaves....jei bus lemta bus, jei ne...gali skaiciuoti dienas, daryti OT bet nesulauksi II schmoll.gif nesuprasi to gyvenimo 4u.gif
Atsakyti
tingejau skaityti visa jūsų temą 4u.gif aš šiek tiek dar noriu numesti svorio ir seniau darydavau body flex. Jau kuri laika nedarau nes noriu pastoti, bet gal visdėlto galima daryti tempimo pratimus, ar visdėlto ne? g.gif kaip jus manote unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 09 02, 14:25)
tingejau skaityti visa jūsų temą 4u.gif  aš šiek tiek dar noriu numesti svorio ir seniau darydavau body flex. Jau kuri laika nedarau nes noriu pastoti, bet gal visdėlto galima daryti tempimo pratimus, ar visdėlto ne? g.gif kaip jus manote unsure.gif

o kodėl galėtų būti negalima? g.gif Sportuokit į sveikatą mirksiukas.gif
Atsakyti
tingejau skaityti visa jūsų temą 4u.gif  aš šiek tiek dar noriu numesti svorio ir seniau darydavau body flex. Jau kuri laika nedarau nes noriu pastoti, bet gal visdėlto galima daryti tempimo pratimus, ar visdėlto ne? g.gif kaip jus manote unsure.gif

Sveikas gyvenimo budas, sportas tikrai nemaiso vaikucio planavimui, ir nedaro itakos pastojimui 4u.gif
Atsakyti

Pastojus BodyFlex negalima, bet siekiant pastoti - gal ir nebus didelis negerumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 09 04, 10:41)
Pastojus BodyFlex negalima, bet siekiant pastoti - gal ir nebus didelis negerumas  g.gif

kažkaip šiuo metu viliuosiu kad pastojau, nes jau 8 d. kaip po ovuliacijos laikosi temperatura virs 37, tai va ir nzn ar daryti body flex ar ne? g.gif ax.gif kol kas nedarau nes bijau, kad gali tempimo pratimai pakenkti, o gal ne? ax.gif net pasimetusi esu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 09 04, 11:07)
kažkaip šiuo metu viliuosiu kad pastojau, nes jau 8 d. kaip po ovuliacijos laikosi temperatura virs 37, tai va ir nzn ar daryti body flex ar ne? g.gif  ax.gif  kol kas nedarau nes bijau, kad gali tempimo pratimai pakenkti, o gal ne? ax.gif  net pasimetusi esu doh.gif

Tada nedaryk. Lauk arba iki mm arba iki II. Jei sulauksi mm (ko aišku nelinkiu) tada iki O vėl gali užsiimt bodyflexu 4u.gif
Atsakyti
Ingutevi, ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 09 04, 13:18)
Ingutevi, ačiukas 4u.gif

Prašau bigsmile.gif tai gi negaila bigsmile.gif
Atsakyti
Prieš pastojant tikrai nereikėjo atsisakyti, nes ir taip nei rukiau, nei daug alkoholio vartojau, tik puodelis kavos per diena smile.gif

O ir jokiu temperaturu nematavau ir vaisingu dienu nesaiciavau, tiesiog su vyru gyvenom iprastu ritmu ir laukem kas bus smile.gif
Atsakyti
Specialiai kažko neatsisakinėjau, nes nevartojau nieko neleistino, arba nuodingo organizmui, bet likimas iską sutvarkė savait, ty kai planavom - gandro nepagavom,o kai planavimą atidėjom nesulaukiau mmm, it net nejutau, kad esu nestuke.gif
Atsakyti