Hm... Manau tobulai , geriame abu vitaminus , stengiames sveikiau maitintis. Nerukom , nevartojam alkoholio... daugiau ilsimes.
mes su vyru taip pat nevartojame alkoholio, tik su rukymu- kolkas - beda jau trecias men kaip vartoju pregnacare, rupinames vienas kitu, o daugiau tai nieko ypatingo
Mes kai pradėjome planuoti lelių, tai iš karto pradėjome vartoti folio rūgštį. (Pati vartojau ir MB duodavau ). O su rūkymų buvo sunkiau, aš ir MB rūkėme, per gimtadienius ir alkoholio išgerdavome, aišku stengdavomės ne po daug. Kai sužinojau kad iš karto mečiau rūkyti
QUOTE(ingutciuke @ 2009 06 02, 15:38)
na labai nesiveciam per galva bet stengiames, nevartojam alkoholio, as nerukau jau 5 metus vyras tai ruko geriu vitaminus PREGNACARE CONCEPTION . gal dar kas vartoja siuos vitaminus? ar jie padeda pastot?
As situos vitaminus vartoju,nusipirkau 3 pakuotes, neprireike nei vienos uzbaigti, kai suzinojau kad jau nescia...Nezinau ar jie cia taip padejo, bet aisku tikrai nepamaise...
Su tais vitaminais nieko nesuprantu sako nereikia gert,nes leliukas gimsta alergiskas,kiti sako reikia gert,tai ka daryt? MB pagalba rukyt jau pries pora metu meciau
mes su MB pradejom planuoti pries 9 men. aisku, nezinojom, kad tiek ilgai uztruks... pradejau gerti folio rugsti, ivairius vitaminus. kelis menesius pavartojau, o po to nustojau. dabar geriu tik siaip organizma stiprinanacius (kaip visada)
dar pries planavima sugalvojau neberukyti, nes supratau, kad tai visai man nereikalinga ir nenaudinga nuo to laiko neberukau ir nebenoriu dabar jauciuosi
o del alkoholio... taureles neatsisakau, bet ir nepadauginu manau truputis vyno, alaus ar dar kt nepakenks.
svarbiausia save saugoti ir myleti
dar pries planavima sugalvojau neberukyti, nes supratau, kad tai visai man nereikalinga ir nenaudinga nuo to laiko neberukau ir nebenoriu dabar jauciuosi
o del alkoholio... taureles neatsisakau, bet ir nepadauginu manau truputis vyno, alaus ar dar kt nepakenks.
QUOTE(*smilgele* @ 2009 06 03, 09:09)
taip ir mes panasiai, mes abu nerukome, pati tai geriu folio rugsti
QUOTE(jolie @ 2009 06 02, 22:03)
As situos vitaminus vartoju,nusipirkau 3 pakuotes, neprireike nei vienos uzbaigti, kai suzinojau kad jau nescia...Nezinau ar jie cia taip padejo, bet aisku tikrai nepamaise...
kaip fainai kad neprireike tikiuosi kad man ir neteks pirktis dar vieno pakelio tu vitaminu . labai laukiu tu II
planuoti pradejom dar tik pries menesiuka koki - geriam folio rugsti, apsilankiau pas ginekologe, mecau rukyti (vyras kol kas ne visiskai, bet bent jau gerokai apmazino), tik va su alkoholiu kiek sunkiau - kaip tik savaitgalis, vis kazkur sveciuoajmes - tai vynas, tai sampanas, tai alaus nera taip kad velniai zino kiek prigertume, ir dabar dar vis mazint pradejom. Viskas del to mazycio stebuklelio
Na ziurint, ka reiskia zodis tobulai Abu niekada ir nerukem, alkoholis visad svenciu proga, dabar apribota ir tai; pasitikrinom profilaktiskai sveikatas nuo/iki, vartoju foline rugsti, racione kuo daugiau vaisiu ir darzoviu, tai tiek
O man ten kai mina takus pas gines reikia/nereikia, stresuoja ir nervuojasi del kiekv.menkniekio, tai cia is to tobulumo siekimo man rodos nesamone gaunasi. Na bet cia tik mano nuomone
O man ten kai mina takus pas gines reikia/nereikia, stresuoja ir nervuojasi del kiekv.menkniekio, tai cia is to tobulumo siekimo man rodos nesamone gaunasi. Na bet cia tik mano nuomone
Pradėjau folinę rugštį gerti, mažinu kavą. Nerūkau, ir niekad nerūkiau, vyras irgi. Tik tiek, bet manau , pakanka. Vitaminų tai tik vyrui duodu. Bet ne tik dėl planavimo, apskritai.
dėl alkoholio, saikingai, būna baliukas, tai ir pavartojam kažkiek.
Su pirmu, jau pastojusi buvau, nežinojau dar, buvo vyro gimtadienis, gėriau šampės kokias 3 taures, ir nieko, sveikas vaikas. Dar ir pūslės uždegimas buvo, vaistus vartojau, irgi dar nežinojau, kad , bet nieko.
Aišku, geriau, kad to nebūtų, bet dažnai būna koks "zakon podlosti", būtinai būna koks nors trikdis, o žiūrėk, moteris būtent tada pastoja, kaip tyčia. Gyvenimo nesuplanuosi vis dėlto.
dėl alkoholio, saikingai, būna baliukas, tai ir pavartojam kažkiek.
Su pirmu, jau pastojusi buvau, nežinojau dar, buvo vyro gimtadienis, gėriau šampės kokias 3 taures, ir nieko, sveikas vaikas. Dar ir pūslės uždegimas buvo, vaistus vartojau, irgi dar nežinojau, kad , bet nieko.
Aišku, geriau, kad to nebūtų, bet dažnai būna koks "zakon podlosti", būtinai būna koks nors trikdis, o žiūrėk, moteris būtent tada pastoja, kaip tyčia. Gyvenimo nesuplanuosi vis dėlto.