Įkraunama...
Įkraunama...

Ar "tobulai" planuojate nėštumą?

QUOTE(city @ 2007 08 01, 12:58)
Mes pirma leliu planavome ir viskas mums išejo puikiai. Nutraukiau kontraceptikus,  o du menesius pries pastojant geriau vitaminus ir suplanavom kad butent si menesi mums reikia leliaus, bet cia kaip tik is pirmop karto ir isejo. Tikiuosi su antru taip pat bus jau po keliu dienu pradesiu gerti vitaminus, ir planuosim pradejima rugseji, spali. Viliuos kad kaip suplanavome viskas pavyks. Nors savo draugiu rate vienintele kuri is karto su pirmu is pirmo karto pastojau. Tikuosi si karta musu Dievulis neapleis ir mes turesim antra leliu.  smile.gif  wub.gif taip kaip suplanavome. biggrin.gif

Tikiuosi Dievulis isiklausys i jusu planus wub.gif
Atsakyti
O aįš tai niekaip negaliu atsisakyt saldumynų, o derėtų man būti lerngvesnei, nei dabar, nes ir taip esu "nemaza", bet vat negaliu as pro juos ramiai praeiti. Visa laimė, kad niekada nemėgau kavos, jokio alkoholio, niekad ensu rūkiusi, tai nėra ko ir atsisakyti...Ai, geriu dar folinę rūgštį, rudenį vėl prie mamavit vietaminų grįšiu, dabar kai vasara, gal ir nėra reikalo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 02 rugpjūčio 2007 - 07:59
Is pradziu, tai as labai ziurejau tu visu iprociu. Per visa baliu isgurksnodavau tik taure vyno, nerukydavau, gerdavau folio rugsti (ir dabar tebegeriu). Bet, suprantat, nusibodo rupintis tuo vienai verysad.gif Mano vyras apie tai nemastydavo, kad gal reiketu maziau jam sikart isgerti, bent jau kai man vaisingos dienos... 2 men. kiekviena diena vis klausiau ar nusipirko E vitamino. Is principo jau nepirkau, galvoju paziuresiu, kiek tu ilgai kesi mano si burbejima. Ogi pasirodo kantrus vyras lotuliukas.gif Nezinau, gal visa tai del to, kad mano vyras jaunesnis uz mane ir dar jam sunku suvokti, kad tas darbelis priklauso nuo dvieju zmoniu... gal jis dar tam nesubrendes, nors sako, jog nori jau, bet gal tai sako del manes, nes as labai noriu unsure.gif

Tai vat griztant prie tu iprociu, tai negeriu alkoholio beveik visai, atsisakiau kavos, bet parukyt kartais parukau blush2.gif Ir vat vel is principo savo vyrui... Negerai taip, pati suprantu, bet tai vienintelis dalykas, kuris nepatinka mano vyrui, kaip ir man jo gerimas. Tad tenka su alkoholiu taip kovoti biggrin.gif Ir kartais padeda, na dar aisku kai pridedi, jog negausi meiles biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2007 08 02, 10:49)
Tai vat griztant prie tu iprociu, tai negeriu alkoholio beveik visai, atsisakiau kavos, bet parukyt kartais parukau  blush2.gif Ir vat vel is principo savo vyrui... Negerai taip, pati suprantu, bet tai vienintelis dalykas, kuris nepatinka mano vyrui, kaip ir man jo gerimas. Tad tenka su alkoholiu taip kovoti  biggrin.gif Ir kartais padeda, na dar aisku kai pridedi, jog negausi meiles  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Ar vyras daug išgeria? Maniškis kiekvieną vakarą išgeria alaus butelį arba vyno, kas man irgi nepatinka, be to ir laborantė, kuri tyrė grikiukus sakė, kad reiktų visai atsisakyt alkoholio, bet... schmoll.gif
O kas dėl kitų įpročių - kava kartą į dieną pasimėgauju doh.gif , nemanau, kad vienas puodelis kavos turi didelės įtakos.
Atsakyti
QUOTE(klein @ 2007 08 02, 11:05)
Ar vyras daug išgeria? Maniškis kiekvieną vakarą išgeria alaus butelį arba vyno, kas man irgi nepatinka, be to ir laborantė, kuri tyrė grikiukus sakė, kad reiktų visai atsisakyt alkoholio, bet...  schmoll.gif
O kas dėl kitų įpročių - kava kartą į dieną pasimėgauju  doh.gif , nemanau, kad vienas puodelis kavos turi didelės įtakos.

MB isgeria mazdaug kas 2 savaites. O del kavos, tai vyrams net rekomenduoja. Kava skatina spermiuku aktyvuma. Tai irodyta. Ir dar, kuo dazniau mylesites, tuo jie aktyvesni ir gyvybingesni. O jei smileysex.gif tik retas svecias, tai spermiukai - tinginukai. Ir tai gali lemti nepastojima.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeja @ 2007 08 02, 18:38)
Ir dar, kuo dazniau mylesites, tuo jie aktyvesni ir gyvybingesni. O jei smileysex.gif tik retas svecias, tai spermiukai - tinginukai. Ir tai gali lemti nepastojima.
4u.gif

nu kad cia jau biski ne sakyciau, jiems reikia laiko (paros jei neklystu) atsinaujinti. tai jei mylies net po kelis kart i diena, tai nereiks, kad daug daugiau sansu isgyventi spermiukai turi, kas 2-3 dienos skaito reguliarus mylejimasis.

ir is dalies, jei sex retas svecias, tai taip, reiks nepastojima, nes kiek sansu kad pataikysi ant OO 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 02 rugpjūčio 2007 - 19:42
mes jau 9 mėnesius gandrų nesulaukiam, tai jei dar vitaminus šitiek laiko gert, rūpintis daug, tai išvis stogas nuvažiuotųdoh.gif o ir šiaip nei aš, nei mano mylimas nerūkom, negeriam, nenutukę... vasara, tai ir vitaminų trūkt neturėtų, kai tiek uogų, vaisių ir naminių daržovių prikertam.
svarbiausia, kokie gražūs ir sveiki gimsta netyčiukai!!! 4u.gif thumbup.gif dėl jų atėjimo nieks galvos nesuka, bet jie vistiek gerai prasisuka... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(klein @ 2007 08 02, 10:05)
Ar vyras daug išgeria? Maniškis kiekvieną vakarą išgeria alaus butelį arba vyno, kas man irgi nepatinka, be to ir laborantė, kuri tyrė grikiukus sakė, kad reiktų visai atsisakyt alkoholio, bet...  schmoll.gif
O kas dėl kitų įpročių - kava kartą į dieną pasimėgauju  doh.gif , nemanau, kad vienas puodelis kavos turi didelės įtakos.

Na sakyciau nemazai, ypac dabar kai kiekviena savaitgali balius. Tai zinai, po baliu buna pachmielas arba dar reikia dasipildyt wacko.gif O kas pikciausia, kad pvz. jam atsigerti vis reikia "limonado" - taip jis vadina sidra, fizza... Na, gal ir nieko limonadas su 4% alkoholio mad.gif O pavakaroti kartais man ir norisi, kai yra musu tarkim vestuviu metines, valentino diena, vardadienis. Tai baisu net vyno paprasyti, nes zinau, jog as isgersiu taure, o jis visa likusi... Tada taip ir norisi bash.gif

O del kavos, tai manau, kad vienas puodelis i diena tikrai nepakenks, tik po kavos isgerk tada stikline vandens. Nes kava labai varo skyscius is organizmo, su kuriais isvaro ir naudingas medziagas jam. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2007 08 03, 08:19)
O kas pikciausia, kad pvz. jam atsigerti vis reikia "limonado" - taip jis vadina sidra, fizza... Na, gal ir nieko limonadas su 4% alkoholio  mad.gif  O pavakaroti kartais man ir norisi, kai yra musu tarkim vestuviu metines, valentino diena, vardadienis. Tai baisu net vyno paprasyti, nes zinau, jog as isgersiu taure, o jis visa likusi...  Tada taip ir norisi  bash.gif

Va va, lygiai ta pati situacija. Man net nereikia prašyti, kad atsidarytumėmė vyno ir po taurę kokį vakarą išgertume, nes tai padaro pirmas ir pusė butelio kaip nebūta. Aš vistik manau, kad tai kažkiek įtakoja judrumui.
Atsakyti
sveikos, manau kad vistiek riekia pasisaugot ir kazkaip vengt tu zalingu iprociu, nors kai pamatai kokiu girtumo ir kokio baiosumo vaiksto moterys su pilvais ir gimsta sveiki vaikai, o cia saugais saugais, globoji save ir ziurek tai persileidi, tai gimsta su sveikatos bedom, man regis cia nesuprasi. Yra skirtumo kada foline gert? ryte ar vakare?
Atsakyti
o niekas negalvojo kaip nors organizma pasivalyti? pabadauti??? parazitus isvaryt??
as prisiskaiciau moksliniu faktu apie tai, kad 90 proc.zmonijos yra uzkriesti parazitu, nes del dabartines ekologijos musu imunine silpna ir neisglai apsisaugoti, ir kad vaikai del to ir gimsta dar silpnesni uz tevus, nes tevai savimi nesirupina...
kas nors taip gilinuosi i ta planavima...???
Atsakyti
blush2.gif Nezinau merginos kur rasyti, gal mane nukreipsit kur reikia.

iskilo man toks klausimukas... pries kelis men pas vyra, beciupinedama jo kiausiukus atradau keista dalyka, vienas tai normaliai kaip ir visada o kitas, taip apsiciuopia kaip butu du sujungti. nu toks jausmas, kad pas ji trys yra doh.gif sunku paaiskinti, bet zodziu tas antrasis vos ne dvigubai didesnis uz pirma, na jauciasi kitaip visai. nieko jam neskauda nei ka, pats kazkaip neatkreipe demesio. pas gyd aisku neis, nes jam neatrodo,kad kazkas cia negerai o mane tai neramina.
Ar kas nors ka nors zinot apie toki atveji, ir nuo ko cia gali buti?
Aciu 4u.gif
Atsakyti