šiaip dar kartą testą pirkau ir dariau vakar išpat pradžių rodė vieną juostelę, na iš nevilties jį ir palikau gulėti ant staliuko , o po kokių dviejų valandų pažiurėjau ir rodė dvi ,antra buvo neryški , na bet sakoma kad vėliau nei po 10 min testo nevertinti , tai manau kad nesu , nors draugė sakė kad didesnė tikimybė kad visdėlto esu
palauksiu dar šio mėnesio galo kaip tik kažkur jau nebeužilgo ir dienelės turėtų būti , na ir jei jų nesulauksiu tada eisiu kraujo tyrimą daryti
QUOTE(Rasutėlė @ 2007 06 14, 23:16)
šiaip dar kartą testą pirkau ir dariau vakar išpat pradžių rodė vieną juostelę, na iš nevilties jį ir palikau gulėti ant staliuko , o po kokių dviejų valandų pažiurėjau ir rodė dvi ,antra buvo neryški , na bet sakoma kad vėliau nei po 10 min testo nevertinti , tai manau kad nesu , nors draugė sakė kad didesnė tikimybė kad visdėlto esu
palauksiu dar šio mėnesio galo kaip tik kažkur jau nebeužilgo ir dienelės turėtų būti , na ir jei jų nesulauksiu tada eisiu kraujo tyrimą daryti
aha... na iš tiesų po kiek laiko , ypač po kelių val nebereikia vertinti, bet iš kur tos dvi tada... nu žiūrėk, darykis tyrimą ir žinosi..
QUOTE(Rasutėlė @ 2007 06 15, 08:03)
tai vat aš ir nelabai suprantu , bet daugumai taip yra buve , kad po val ar vėliau atsiranda
tai kad dar pirmadienį turiu testą daryti , nes labai intensyviai bandom susilaukti vaikelio
tai kad dar pirmadienį turiu testą daryti , nes labai intensyviai bandom susilaukti vaikelio
nu man neteko girdėti, kad atisradus po kelių val teigiamas, bet jei tau teko, tai tikėkis...
o šiiap jūs taikot ant dienų, nes juk visą laiką vaisingų tai nebūna
Rasutele, tikekimes kad greit tave jau sveikinsim
Mano pagrindinis tikslas buvo dantukus susitvarkyti. Šį mėnesį tikslas pasiektas (ilgai truko, nes stomatologe po kartą per mėnesį tik priimdavo). Kai pradėjom galvot apie leliuką skaičiau laaaaaaabai daug apie pasiruošimą, gimdymą. Supermamų forume turbūt visas temas perskaičiau su tuo susijusias . Planavau skiepintis nuo raudoniukės, bet to nepadariau (įrašo kortelėj nėra, kad būčiau skiepą gavus), o ir gydytoja kažkaip abejingai apie tuos skiepus ir tyrimus pažiūrėjo. Dar lyg supermamoj skaičiau, kad pačios medicinos sektoriaus darbuotojos nelabai veržiasi skiepintis .
Dar reikėtų mitybą susireguliuot, nes tikrai nekokia . Na ir vitaminus planuojančioms pastoti geriu.
Dar reikėtų mitybą susireguliuot, nes tikrai nekokia . Na ir vitaminus planuojančioms pastoti geriu.
Pirmą leliuką neplanavom, bet apie tai pradėjom šnekėti ir jau buvau nėščia nors pati to nežinojau, o va dėl antro, tai planuoju kolkas mintyse, realiai jokių veiksmų nedarau.
kai nutarem, kad planuosim, tai atsisakem cigaru ir alkoholio, ai, as dar kontraceptiniu tableciu atsisakiau gerai pailsejau, nuo dusios, gamtoj, miskuos, ezeruos, atsigavau kaip reikalas, tada nuejau pas daktare, pasisakiau, kad norim planuot, ji padare visus reikiamus tyrimus, apziurejo, ir iziurjo ovuliacija uz poros dienu - mes ja ir pagavom beje, is vyro "susilaikymo" nuo tabako ir alkoholio biski juokesi, nes organizmas issivalo ne per menesi, o ir sperma atsinaujina tik per puse metu sake, ka cia kankinates, gi ne alkoholikai esat.. Alkoholikai, ar ne, bet kad neruke, kol nescia buvau, tai gerai, nes vemiau ir be cigareciu smarves, o sampaniuko kaip norejosi visa nestuma, ziauru - siaip as jo nemegstu
Mes va dabar kaip tik esam planavimo stadijoj, iš tikrųjų jau buvom ir pastoję, bet deja sulaukėm liūdnų žinių ir 11 savaitę buvo atlikta abrazija Šiaip nieko specialiai nekeitėm savo gyvenime ir toliau nekeisim. Maitinamės gana sveikai, alkoholį vartojam kaip ir visi kiti normalūs žmonės. Aišku, aš gėriau vitaminus. Dabar gyjam ir toliau bandysim kviesti leliu, bet aš prieš tą tokį perdėtą rūpinimąsį savimi prieš pastojant. Manau pats geriausias variantas yra natūraliai į viską žiūrėti, nes kas iš to, kad stengsiesi, prisigalvosi sau ir vyrui visokiausių apribojimų, o galiausiai net nežinai kaip gali nutikti. Žodžiu, išvada tokia: kas per daug,tas nesveika
Mes pirma leliu planavome ir viskas mums išejo puikiai. Nutraukiau kontraceptikus, o du menesius pries pastojant geriau vitaminus ir suplanavom kad butent si menesi mums reikia leliaus, bet cia kaip tik is pirmop karto ir isejo. Tikiuosi su antru taip pat bus jau po keliu dienu pradesiu gerti vitaminus, ir planuosim pradejima rugseji, spali. Viliuos kad kaip suplanavome viskas pavyks. Nors savo draugiu rate vienintele kuri is karto su pirmu is pirmo karto pastojau. Tikuosi si karta musu Dievulis neapleis ir mes turesim antra leliu. taip kaip suplanavome.