o pas mane sia tema paradoksas. kai pastojau-rukiau. kai tik suzinojau kad esu nescia-sumazinau iki vienos cigaretes per diena... kitaip neisejo... kai jau nusprendziau visai mesti- po dvieju dienu persileidau... va nuo tada ir nerukau. gerti-ir taip negeru. vartoju foline rugsti. lauksim vel!
QUOTE(*NAIDUTE* @ 2007 04 21, 09:29)
bet cia planuojamo menesio viduryje bus didele svente, tai dabar nezinau ka daryt su alkoholiu. Kazin ar pakenktu dar neapvaisintam, ar tik apvaisintam kiausineliui, ar vykstanciai ovuliacijai, jei as ta vakara vartociau alkoholio.
Kaip darytumet jus?
Kaip darytumet jus?
Pakenks - nepakenks... O kaip Tu tikiesi 9 mėnesius be alkoholio ištempti, jei taip sunku jo atsisakyti? Gal ir nepakenks, bet kam rizikuoti su visokiu, atsiprašant, brudu? Atsargumas gėdos juk nedaro.
O mes tai manau proto ribose didziajam ivykiui ruosiames. Geriau folio rugsti, dabar vitaminus su folio rugstimi. Pastaruosius 5 menesius stengiausi sveikai maitintis (meciau svori ), o ir mano brangusis siek tiek prisideda prie pasiruosimo. Minimaliai ruko, su alkoholiu niekad problemu nebuvo, maitinasi irgi sveikai. Pas visus reikiamus gydytojus apsilankiau, taip kad jauciuosi pakankamai pasiruosusi
QUOTE(erosi @ 2007 04 21, 21:11)
o pas mane sia tema paradoksas. kai pastojau-rukiau. kai tik suzinojau kad esu nescia-sumazinau iki vienos cigaretes per diena... kitaip neisejo... kai jau nusprendziau visai mesti- po dvieju dienu persileidau... va nuo tada ir nerukau. gerti-ir taip negeru. vartoju foline rugsti. lauksim vel!
Labai gaila, kad teko atsisakyti rūkimo tokia kaina Sekmės tau ateityje
Aš tai savo įpročių nekeičiu, nes žalingų neturiu, tik stengiuosi bent reguliariai maitintis ne visada pavyksta dėl darbo. Dabar pradėjau vartoti vitaminus, vengiu įtampos (jei tai įmanoma )
QUOTE(Lioka @ 2007 04 25, 06:22)
Labai gaila, kad teko atsisakyti rūkimo tokia kaina Sekmės tau ateityje
as nemanau,kad prarastas lialiukas buvo kaip kaina...tiesiog sutapo...kai tvirtai apsisprendziau nebekenkt sau ir lialiai,ivyko tai kas ivyko..dziaugiuos dabar,kad isejus is ligonines nesigriebiau cigaretes.nors ir labai norejosi po sesiu metu rukimo.vat ir toliau sekmingai laikausi.
na rukyt-nerukiau,narkotiku nevartojau ir nevartoju,o vyno taure tai manau nepakenks ir nepakenke.gyvenau taip kaip visada tik ,kad papildomai geriau vit,
Jei netyčiukas tai aišku nepasiruoši, bet jei planouji, tai kodel nuo pat pirmosios minutes neduot savo vaikučiui visko ko geriausio??? Ar nešito nori visi tevai savo vaikams.
Mes jau pora menesiu planuojam, geriam vitaminus, sveikai ir reguliariai maitintis stengiamas, apsilankiau pas gydytojus.
Žinoma nera taisykliu be išimties, jei pora yra sveika ir stengiasi sveikai gyventi, vartoja daug vaisiu ir daržoviu kad turetu visus tinkamus vitaminus, tai tada ir nereikia nieko papildomai vartuot gal.
Mes jau pora menesiu planuojam, geriam vitaminus, sveikai ir reguliariai maitintis stengiamas, apsilankiau pas gydytojus.
Žinoma nera taisykliu be išimties, jei pora yra sveika ir stengiasi sveikai gyventi, vartoja daug vaisiu ir daržoviu kad turetu visus tinkamus vitaminus, tai tada ir nereikia nieko papildomai vartuot gal.
QUOTE(zvaigzdute_as @ 2007 06 13, 13:48)
Mes taip pat su vyru ruošiamės nėštumui: aš geriu folio rūgštį, vyras - vitaminą E vartoja, visa kita manau gauname su maistu, aš alkoholio nevartoju, tik va vyras alų mėgsta, bet nedidelis kiekis gal neturi įtakos. Svarbu aš stengiuosi paruošti savo organizmą
As dar prie visa ko dantukus susitvarkiau
Zalingu iprociu neturiu,pasitikrinau pas ginekologe,pasidariau tyr.,geriu foline rugsti ir vitaminus,pradejau geriau maitintis,susitaisiau dantis.Vyras irgi geria vitaminus,neruko,negeria,tik alaus kartais,bandau ikalbet,kad ir jo negertu,bet vis pamirsta ir isgeria kokia skardine.
Bet ir paskutini karta pries metus tobulai ruosiausi,bet viskas baigesi nesivystanciu nestumu Bet sisyk tikiuosi pasiseks.
Papildyta:
Ziuriu,kad ne tik maniskis alaus neatsisako.Bet tikiuosi viena-kita skardine per savaite nepakenks.
Bet ir paskutini karta pries metus tobulai ruosiausi,bet viskas baigesi nesivystanciu nestumu Bet sisyk tikiuosi pasiseks.
Papildyta:
QUOTE(klein @ 2007 06 13, 14:02)
Mes taip pat su vyru ruošiamės nėštumui: aš geriu folio rūgštį, vyras - vitaminą E vartoja, visa kita manau gauname su maistu, aš alkoholio nevartoju, tik va vyras alų mėgsta, bet nedidelis kiekis gal neturi įtakos. Svarbu aš stengiuosi paruošti savo organizmą
Ziuriu,kad ne tik maniskis alaus neatsisako.Bet tikiuosi viena-kita skardine per savaite nepakenks.
nu taip atsisakiau visų žalingų įpročių , visad ruošiausi mes trukyt , na ir mečiau , nes planuojam turėti
o planuojant , manau visad reikia apsilankyti pas gydytojus viską išsitirti ir žinoma atsisakyti žalingų įpročių
niekada nepateisinau merginų , kurios laukdavosi ar ruošdavosi ir atseit mesdavo rukyti ar vartoti alkoholi . jei jau planuoji vaikuti tai ir nekenk jam
o planuojant , manau visad reikia apsilankyti pas gydytojus viską išsitirti ir žinoma atsisakyti žalingų įpročių
niekada nepateisinau merginų , kurios laukdavosi ar ruošdavosi ir atseit mesdavo rukyti ar vartoti alkoholi . jei jau planuoji vaikuti tai ir nekenk jam
QUOTE(Rasutėlė @ 2007 06 14, 10:50)
tai koks gi visgi tavo testo rezultatas buvo? ar ne?
aš neturėjau žalingų įpročių, bet šiaip pradėjau galvoti apie vaikutį jau seniai, prtadėjau gerti folio rūgštį ir mb liepiau kai ko pagert