Aš taip pat planuoju už poros mėnesiukų..... Dabar jau geriu folinę rūgštį, užsirašiau pas dantistą ir užsisakiau (nes bus tik šio mėnesio pabaigoje) skiepus nuo gripo. Alkoholio ir šiaip nedažnai vartoju ir tai tik lengvą, nerūkau, o va vitaminų sintetinių kol kas dar vengiu- valgau daug vaisų ir daržovių - juk pats sezonas....
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 09 15, 16:48)
būsimos mamytės, ar skiepijatės nuo gripo?
Siaubas, per tuos rupestelius buciau ir pamirsusi... reikia lekti !!!
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 09 16, 13:07)
Siaubas, per tuos rupestelius buciau ir pamirsusi... reikia lekti !!!
tai skiepysies? aš mąstau, norėčiau už/prieš argumentų išgirsti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 09 16, 15:31)
Aha, manau, kad reikia, nes planuoju , tai kas bus, jei susirgsiu sunkia gripo forma, esu skaicius, kad didele ivairiu apsigimimu tikimybe...kam rizikuoti?
Aš taip pat norėjau klausti dėl skiepų nuo gripo- bet matau mane jau aplenkė. Labai susinervavau, nes tik šis faktorius- t.y. skiepai nuo gripo mano planus nukelia mėnesiui, nes šiemečiai skiepai nuo gripo (ne kokie nuo senų metų užlikę) bus gauti (bent pas mus poliklinikoje) tik apie spalio vidurį, o po skiepų, manau reikia bent kelias savaites palaukt.... Va ir skaičiuoju- jei pastosiu lapkričio pradžioje, tai gimdymas jau ir į rugpjūtį nusikelia, o tai reiškia, kad visą vasarą reiks būt.... O vistik į pabaigą nelabai lengva būna, o kas žinodar kokie ora bus, o jei karštis kaip šiemet....
Ar skiepytis- aš tai skiepysiuos, nes dirbu nemažame kolektyve, tai nenoriu kokio viruso pasigaut, o dar ir šiaip, kai sistemingai kasmet skiepijuosi, tai ir šių metų nenoriu praleist, nes kol nesiskiepydavau, kasmet gripu sirgdavau, tikriausiai silpnesnis mano imunitetas.
Ar skiepytis- aš tai skiepysiuos, nes dirbu nemažame kolektyve, tai nenoriu kokio viruso pasigaut, o dar ir šiaip, kai sistemingai kasmet skiepijuosi, tai ir šių metų nenoriu praleist, nes kol nesiskiepydavau, kasmet gripu sirgdavau, tikriausiai silpnesnis mano imunitetas.
sveikos merginos laukiančios gandriukų,
skaitinėju šį puslapį ir mąstau, ne taip jau lengva suplanuoti kaip norisi. Mes su vyru bandom jau ir kaip nieko taip nieko. Tikiuosi, kad kažkada gal ir bus. O dėl skiepų tai čia jau turi kiekviena apsisprest kaip jos organizmas priima.
Sėkmės visoms.
skaitinėju šį puslapį ir mąstau, ne taip jau lengva suplanuoti kaip norisi. Mes su vyru bandom jau ir kaip nieko taip nieko. Tikiuosi, kad kažkada gal ir bus. O dėl skiepų tai čia jau turi kiekviena apsisprest kaip jos organizmas priima.
Sėkmės visoms.
As tai nieko ypatingo nedariau, alkoholio ir taip mazai vartojau, bet alucio, ar vyno ir siek tiek isgerdavau
Geriau folio rugsti ir atsisakiau produktu, kuriu sudety yra natrio gliutamato.Viskas.
Geriau folio rugsti ir atsisakiau produktu, kuriu sudety yra natrio gliutamato.Viskas.
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 09 16, 15:31)
yra daugybė gripo atmainų, o paskiepija tik nuo vienos kažkokios be to, po to skiepo dažniausiai paskiepytasis suserga, taigi tiek tos naudos...
Nesutinku, bent man tai labai padeda skiepai, nes pasikartosiu- anksčiau sirgdavau, net po kelis kartus per sezoną, o va kokie 3 metai skiepijuosi ir nebesergu...
O aš ir sakau, kad po skiepų reikia kokias 3 savaitėles palaukt..
Liutas 2006, tu jau antrą planuoji? Kiek suprantu, tavos pirmasis dar šių metų gimimo, tai tu šaunuolė, tikriausiai labai lengvai vaikiukas auginasi, kad noras nepraėjo Aš tai po pirmo kokis 3 metus negalėjau net pagalvot....
O aš ir sakau, kad po skiepų reikia kokias 3 savaitėles palaukt..
Liutas 2006, tu jau antrą planuoji? Kiek suprantu, tavos pirmasis dar šių metų gimimo, tai tu šaunuolė, tikriausiai labai lengvai vaikiukas auginasi, kad noras nepraėjo Aš tai po pirmo kokis 3 metus negalėjau net pagalvot....
Mes taip pat jau pradejome planuoti po truputi.. nuo kovo vidurio geriu Pregnacare, taip pat geriu zirniukus imunitetui stiprinti - nes po ziemos nusilpus biski jauciuosi, vis persalimais sergu, ir pusleline gan daznai buna pas mane.. tad manau, kad labai svarbu kiek imanoma sustiprinti savo organizma
Beje, isigyjome sulciaspaude pries kelias dienas, labai smagus daikciukas, dabar kasdiena geriame svieziai spaustas ivairiausias sultis - jauciu kaip savijauta pagerejo, energijos daugiau
O dar rytais darau preso pratimus jau kelias savaites. Siaip reiketu gal pasportuoti dar daugiau, cia jau as tingine esu
Pas dantiste ir ginekologe kita menesi planuoju eiti.
Stai toks mano pasiruosimas kol kas.
Beje, isigyjome sulciaspaude pries kelias dienas, labai smagus daikciukas, dabar kasdiena geriame svieziai spaustas ivairiausias sultis - jauciu kaip savijauta pagerejo, energijos daugiau
O dar rytais darau preso pratimus jau kelias savaites. Siaip reiketu gal pasportuoti dar daugiau, cia jau as tingine esu
Pas dantiste ir ginekologe kita menesi planuoju eiti.
Stai toks mano pasiruosimas kol kas.
Mes taip pat planuojam vaikeli jau..
Kolkas geriu folio rugsti, stengiuos beveik nevartot alkoholio, abu nerukom.. Laukiu kada atsiras svieziu darzoviu, salotu
Kolkas geriu folio rugsti, stengiuos beveik nevartot alkoholio, abu nerukom.. Laukiu kada atsiras svieziu darzoviu, salotu