Įkraunama...
Įkraunama...

Ar "tobulai" planuojate nėštumą?

QUOTE(giedradi @ 2006 08 04, 19:04)
kur čia pora metu gyvensi kaip krištole- niekaip neišeina ir tiesiog pavargsti nuo to

drinks_cheers.gif blush2.gif . Man irgi nepavyksta tobulai planuoti blush2.gif - vasara vis del to - baliukai, vakarėliai alc.gif blush2.gif, o ir vyro neprikalbinu visiškai alkoholio atsisakyti schmoll.gif . Gal ir negerai, kad neturim valios ax.gif. Na, bet bandysiu pasitaisyti bigsmile.gif .
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
as tai kazkaip stengiuosi maziau vartoti, ir tai jei kur tai tik buteliuka aisiuko blush2.gif doh.gif na o MB tai kazkaip jam alaus vakare tai pas draugus kai nuvaziuojame ax.gif nors dar kolkas neplanuojame, kaip minejau po triju keturiu men. bet vistiek kuo maziau tuo geriau biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na, as geriu folio rugsti, bet neiseis manau trys menesiai. Turiu jau pasiruosus vitaminu pregnacare, kartu negaliu vartoti su folio rugstimi nes butu jos perdaug (galima tik 400 mg). Nevartoju alkoholio ir jokiu vaistu. Ir laukiu, laukiu...
Atsakyti
As nieko sau nedraudziu - ir sokolado, ir kavos (du puodeliai per diena), ir alc.gif ( na su saiku blush2.gif ). Nerukau is viso, tai ir mestiu nereikia.
Geriau foline, Materna, Vitakur. Dabar tik foline ir vitamina E. Ir vis tiek nestuke.gif ner.
Atsakyti
Tobulai netobulai, bet galiu tik tiek pasakyti, kad jei nera nestuke.gif tai nera, o taure alkoholio ar cigarete netrukdo pastoti, ziurekit kaip kurios pumpuoja kaip kaminai ir ka, pastoja, pagimdo ir laimingai gyvena... Mano vyras visada man sako, kad nenustociau tik kvepuot del to laukiamo nestumo, sako, kad gyventi reikia, o nelaukti... Zinoma, mes moterytes tai paslapciom visko prisimastom ir daug ko atsisakom, bet kartais pagalvoju, kad turbut dauguma perdedam...
Atsakyti
As tai net gal per daug svajoju ir svaigstu del visko. Pro vaikiskus rubelius negaliu net praeiti, o nuo mergaitisku suknyciu net silpna, kaip grazu bigsmile.gif . Jau net kelias nupirkau, vistiek prireiks, TIKIUOSI rolleyes.gif .
Idedu mazos mergaites dainele, tokia miela, net susigraudinau kai isgirdau...
Nusiloudinkit:

http://www.sendmefile.com/00461997
Papildyta:
Paspaudus nuoroda, spausti: Download File
Atsakyti
O ka duoda E vitaminas? g.gif
Atsakyti
Gal tiesiog dažniau stebiu mažus vaikus, akį tarsi traukia visi maži "leliai" wink.gif
Atsakyti
Man regis, kartais ir perdėtai mes nėštumui ruošiamės.. Nes kai ateina laikas vaikeliui pas mus ateiti, tada jis pas mus ir atkeliauja smile.gif Tačiau norisi geriausio, ypač savo leliui smile.gif
Aš pati folinę rūgštį vartoju. Apsilankiau pas ginekolegę, pakalbėjome, kad planuosime lelių, patikrino kraują ir palinkėjo sėkmės smile.gif Dar stengiuosi mažiau alkoholio vartoti, bent jau stipresnio, bet retkarčiais vyno ar alaus tikrai nepakenks smile.gif
Atsakyti
O kur kiti atsakymai dingo g.gif
Atsakyti
aš manau, kad spėsit dar atsisakyti ir alkoholio ir cigareciu ir viso kito kai suzinosit kad pastojot, juk 2m. nieko negalesit daryt ir ne viska valgyt, o jei tas lelius ilgai nekibs tai visa gyvenima ir gyvensit taip po padidinamu stiklu, gerai čia vienai pasakė , kad tik kviepuoti nepamirstumėte doh.gif
Atsakyti
kai pirma karta planavau, nustojusi gerti KTabletes, geriau homeopatinius lasiukus organizmo valymui, po to foli, vitaminus planuojancioms pastoti. pastojau is pirmo bandymo, tik..... ta pacia diena, kai testas buvo teigiamas, pradejau kraujuoti ir jau jokie vaistai nesustabde.
po pusmecio vel ketinam, geriu folio rugsti, geriau vitaminus kraujui atsistatyti, bandau stiprinti imuniteta, nes vis puola pusleine..... tikiuosi, kad si karta irgi -"kaip tiktai - tai is karto" smile.gif
del alkoholio - abu menesi iki bandymu atsisakem visai, nebent kai negrazu issisukineti - sidro paragaujam smile.gif ai, dar vyras i sauna neina kaitintis, kad spermiukai nuo karscio neiskeptu smile.gif
Atsakyti