Sveikutes, mes taip pat tikimes, kad neuzilgo pasirodys II
Na o kol tai dar neivyko, ziuriu, kad neblogai isnaudoju laika - apsilankiau pas savo gydytoja, baigiau tvarkytis dantukus, meciau rukyti, geriu vitaminus....na, manau einu gera linkme
Tikiuosi, kad kai jau busiu pakankamai "gera" ateis ir maziukas... Oi kaip noriu...
QUOTE(brunete @ 2006 03 30, 18:21)
Sveikutės ir planuojančios,
man įdomus toks dalykėlis - ar gali lankytis pas stomatologą? Ar tai gali kaip nors pakenkti vaikeliui?
P.S.Aš dar nesilaukiu, tik planuojam (bet pas stomatologą jau vaikštom ).
man įdomus toks dalykėlis - ar gali lankytis pas stomatologą? Ar tai gali kaip nors pakenkti vaikeliui?
Nėštukė gali 2 trimestre taisytis dantis.
Aš irgi jau pradedu ruoštis planavimui- geriu vitaminus-vieną dieną tik folio rūgštį, o kitą papildus "pregnacare". Nemanau,kad labai keisiu gyvenimo įpročius. Tik stengsiuosi nepadauginti alkoholio, kaip kartais per kokį vakarėlį nutinka.
niu zinai kai daugiau nei puse metu lauki nesulauki tu gandru tai praeina noras gyvent vakuumo salygomis... Tik foline rugsti gerdavau ir vsio...
Aš tai prisiklausiau jau turinčiu vaikucču draugių, labai gerų patarimų davė. Mes tai leliuką planuojam pradėt už 3 mėn, bet jau dabar pradėjau gerti magni su cinku, folio r., E. Patarė negerti vitaminu, kur yra vitaminas B, sako paskui lelius gali būti alergiškas.
Ieškodama informacijos apie sulfitus vyne radau straipsnį KAIP SUSILAUKTI NEALERGIŠKO KŪDIKIO?. Manau planuojančioms bus naudingas
QUOTE(brunete @ 2006 03 30, 18:21)
Sveikutės ir planuojančios,
jei nesusitvarkei dantų iki to laiko, tai tenka nėščiai tvarkytis keistas klausimas... va šian žinau, kad vienai nėščiai net apgamą išoperavo
QUOTE(Emanuela @ 2006 06 07, 21:50)
Aš tai prisiklausiau jau turinčiu vaikucču draugių, labai gerų patarimų davė. Mes tai leliuką planuojam pradėt už 3 mėn, bet jau dabar pradėjau gerti magni su cinku, folio r., E. Patarė negerti vitaminu, kur yra vitaminas B, sako paskui lelius gali būti alergiškas.
Na as irgi planuoju leliuka(labai norim mergytes) jau menesi geriu folio r,,,,ydomu kam reikia gerti magni su cinku????
Kiek zinau,planuojant nestuma svarbiausia gerti folio rugsti,bet magnio ir cinko nebutina.Nebet gydytojas individualiai paskirtu.
sveikos merginos, pas mane tokia situacija, kad jau 10-tas menuo planuojam ir nieko , o folio rugsti geriu jau kokius 6 menesius. Ana menesi pradejau gerti pregnacare vitaminus. Tai jei as vis nepastoju, ar man ir toliau juos gerti, ar jau neverta?
QUOTE(auksineblondine @ 2006 07 07, 13:49)
sveikos merginos, pas mane tokia situacija, kad jau 10-tas menuo planuojam ir nieko , o folio rugsti geriu jau kokius 6 menesius. Ana menesi pradejau gerti pregnacare vitaminus. Tai jei as vis nepastoju, ar man ir toliau juos gerti, ar jau neverta?
sako folio rūgštis nekenkia, tačiau manau padaryk pertrauką, nes organizmas jau prisisotinęs, o be to pirmaisiais nėštumo mėnesiais vistiek ją reikės gerti.
Nesisielok del nepastojimo.
Kai uzbaigsiu pakuote, tai daugiau jau nieko nebegersiu , va tada gal ir iseis kas nors. Jau ir BT nustojau matuot... O va dantukus butinai taisysiuos Man tik idomu ar norint pastot antroje ciklo puseje galima pliaze degintis? Girdejau, kad tai gali persileidima sukelt ? Bet tai negi dabar ir saulutes atsisakyt? Kaip jus manot?