Įkraunama...
Įkraunama...

Feng Shui

g.gif asmeniskai 1d. - 140 Lt g.gif , na nieko sau kainele
Atsakyti
As aisku galiu papasakoti tai , kas mano galveleje uzsilike wink.gif , bet mano tokia atmintis... doh.gif Labai nenoreciau cia pripaistyti "i pievas" .
Taigi kas del vaiku norejimo , jau lyg ir rasiau , kad savo lova teveliai turi statyti i 7 zona. Vaisinguma simbolizuoja obuolys . Tai gal tiktu i mot. zona pasideti pora vienodu obuoliuku( cia pati sugalvojau , nes nieko neradau uzrasuose smile.gif )
Dar prisiminiau viena "finta" (cia is kvapu terapijos) , norint sukurti namuose "tikru namu" jausma ( cia pvz.: jei vyras niekada neskuba pareiti i namus ) reikia namuose pasideti ciobreliu(dziovintos vaistazoles) Jo kvapo aisku nejusi ir nesuvoksi , bet jis veikia per pasamone . Kedras - nuima baime . Citrina -didina darbinguma . Apelsinas-susildo , gerai vaiku kambariuose . Sandalas-kelia dvasia . Kmynas-valo ora , tinka ofisuose ar kur bendraujama . Pusis -miegamuosiuose ir sergant. Meta-padeda pailseti. Visi kvapai turi buti naturalus , tegul ir nelabai juntami , bet jie atliks savo darba.
Dar prisiminiau svieziai iskeptu bandeliu kvapas gali padeti greiciau parduoti buta ar tai automobili ( I automobili reikia i salona isideti maiseli su dar siltom bandelem , tai kvapas labai greitai pasklinda) isbandytas reikalas.
Atsakyti
RADAU INTERNETINĮ PUSL. ( RUSŲ K. ):

http://home.comset.n...ek/interest.htm

O ČIA INTERNETINĖ " Feng-Shui " PARDUOTUVĖ ( RUSŲ K. ) . GALIMA PASKAITYTI KOKIA STATULĖLĖ KĄ SIMBOLIZUOJA :

http://shop.feng.ru/...var&id_rubric=1
Atsakyti
Turiu ir as ta Lilian knyga apie Feng Shui. Idomu man tokie dalykeliai, tik va viena karta sugalvojau pagal vyro ir savo gimimo datas nustatyt miegojimui palankias kryptis... Na kad visai i skirtingas puses gautusi, tikrai ne, gavosi tiksliai neprisimenu kaip bet mano galva turejo buti nukreipta i viena kambario siena o jo i kita, skirtumas 90 laipsniu, nagi galvoju gal paimt viduriuka, bet tada lova turetu stovet istrizai kambario laugh.gif laugh.gif laugh.gif dabar prisiminiau apie obuolius - per kaledas pas mama kai buvau jinai buvo gvazdikeliu i obuoli prismaigsciusi ir padejusi WC del kvapo, man taip patiko ideja, kad po nauju ir as apdeliojau visus namus obuoliukais su gvazdikeliais, kaip tik planavom vaikeli, dabar pabandziau mintyse suliniuot miegamaji ir kurioj vietoj obuoliukas buvo - iseina kad 2- moteriskoj zonoj... na paciam tos zonos krastelyje, sutapimas ar ne, nezinau, vasario menesi pastojau wub.gif
o dar MAGIC norejau paklaust, jei jau mano lova stovi 3 ir 4 zonose, kas manes laukia?
Atsakyti
Del lovos padeties , tai man paciai sunku suprasti , kaip ten ir kas .
Tik manau , jei nejauti diskomforto , tai ir yra gerai... Va mes pvz. kai planavom kur ka darysim bute ir issirinkom miegamojo vieta , tai ta moteris sake , kad nieko bloga tik pamiegosim daugiau smile.gif Ir is tikro as asmeniskai kasdien ismiegu vos ne po 12 val. , labai jau sunku atsikelti wink.gif
Va ka radau apie vaikisku loveliu vieta - berniukam 6 zona ; mergaitem 2 zona ; nepaklusniu vaiku galvugalis atsuktas i 4 zona.
Atsakyti
QUOTE (aukse @ 2004 06 01, 08:58)
Lovos galvūgalis negali būti nukreiptas nei į langą, nei į duris, geriausia ją statyti prie šoininės sienos, taip, kad energija galėtų laisvai vaikščioti wink.gif Dar reikia, kad tarp lovos ir elektros šakutės ar kokių nors elektros laidų, elektros prietaisų būtų bent 0,5 m. atstumas smile.gif Ir reikia kuo dažniau keisti čiužinius ir apskritai patalynę, nes ten nusėda visi rūpesčiai, blogi sapnai, ...Veidrodžiai negali žiūrėti į lovą. Kas ten dar? Reik pažiūrėt, gal dar ką rasiu. Apie pietus ar šiaurę nežinau g.gif

Mes gyevnam 1 kambario bute ir nebezinau kaip ta lova statyt g.gif Atorod, visai normaliai ji stovi prie sonines sienos, bet tada galva i langa- negerai, jei atsigulam atvirksciai- galim grozetis rytine saulute, bet tada galva sonu gaunasi i lauko duris... wink.gif blink.gif Skaiciau, kad negerai... sad.gif Tai ka man dabar su ta lova daryt?.. Kazkaip nebegera dros nuot os minties, kad neteisingai miegu ohmy.gif
Atsakyti
"Siaip namuose nereiketu kabinti kryziu ( ne tik namuose , bet ir ant kaklo) "
Sakykit, prasau, o ka blogo tie kryziai daro? g.gif As taip megdavau eidama i egzaminus ant kaklo pasikabinti Popieziaus sventinta kryzeli... (beje, sekdavos tai nekaip mad.gif )
Atsakyti
Vis rasote apie buto zonas:6.7... Kaip jas nustatyti ir kur paskaityti, ka jos reiskia? Aciu.
Atsakyti
Magic, tikiuosi dar neatsibodom su savo klausimais.. wink.gif
Tu idejus bagua, kur zonos nustatomos pagal iejimo duris-daugumoje knygu taip ir siuloma daryt..

O va, nusipirkau butent tavo minetos Lilian Too knyga-ir ji zonas nustatineja ne pagal iejimo duris, o pagal pasaulio salis, su kompasais ir pan blink.gif
Vnz., kazkaip pasimeciau visai-tada gaunasi viskas kitaip unsure.gif

Tai kaip tada istikruju su tom zonom daryt g.gif
Atsakyti
Jau rasiau , kad galima zonas nustatineti ir pagal pasaulio salis ir pagal Bagua korta. Tik jei jau namas pastatytas arba jei gyveni daugiabuciame name , tai nusistacius pasaulio salis gali paaisketi , kad reiketu persukti visa nama... rolleyes.gif Todel ir yra Bagua korta , pagal ja paprasciau nusistatyti kur kokia zona yra , o toliau gali vadovautis viskuo kas parasyta knygoje : kur kokioj zonoj kas turi buti , nes zonos yra tos pacios .
O kas del kryziu , tai kiek zinau kryzius yra Jezaus kancios ir zmonijos nuodemiu atpirkimo simbolis (rozinis - nera kryzius) Juk ir pasakymas yra "nesa savo kryzeli"(apie vargana gyvenima) Mano asmenine nuomone , kad kryzius yra kryzius ir jam yra tam tikros vietos(baznycia , kapines)
Sekmes ir geros nuotaikos "studijuojant" feng shui subtilybes !
Linkiu , kad kiekviena ir kiekvienas susitvarkytu namus taip , kad gyventumete pertekliuje , meileje ir ramybeje!
Atsakyti
Dar zinau kad nepatartina namuose laikyti daug minkstu zaislu jeigu vaikais su jais nezaidzia, ir negalima laikyti suluzusius zaislus.
O gal kas zino kaip apskaiciuoti savo bagua skaiciu pagal metus? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 06 06, 23:04)
Mes gyevnam 1 kambario bute ir nebezinau kaip ta lova statyt  g.gif  Atorod, visai normaliai ji stovi prie sonines sienos, bet tada galva i langa- negerai, jei atsigulam atvirksciai- galim grozetis rytine saulute, bet tada galva sonu gaunasi i lauko duris... wink.gif  blink.gif  Skaiciau, kad negerai... sad.gif  Tai ka man dabar su ta lova daryt?.. Kazkaip nebegera dros nuot os minties, kad neteisingai miegu  ohmy.gif

Su ta lova ir as niekaip nesuprantu kaip geriau butu g.gif Taip kaip dabar stovi tai iseina kojos i langa kitaip sakant prabude ziurim sau pro langa,jei lova pasuksi, tai gausis kojom i duris, jei dar sutri tai jau galva i langa ir dar i radiatoriu o taip man nepriimtina. Tai gal galit pasakyti kaip maziau kenkia kojom i langa ar i duris g.gif g.gif Labai laukiu atsakymo ir aciu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgitaM: 09 birželio 2004 - 12:07