Įkraunama...
Įkraunama...

Feng Shui

QUOTE(Baltija @ 2011 01 06, 14:22)
gal kas žinot, kaip reikia statyti vaiko lovytę??

Ten, kur nėra skersvėjų ir netrukdo judėti. smile.gif
Atsakyti
Skaičiau kelias knygas Feng Shui. Perstačiau savo kambarį maždaug kaip toje knygoje buvo aprašyta. Nenusivyliau lova, nes joje tikrai pradėjau žymiai geriau miegoti smile.gif Šiaip feng shui tikiu. Nes iš dalies tikrai keičia nuotaikas spalvos, daiktai, visokie kampai tušti.
Atsakyti
Sveiki, gal galetumete rekomenduoti gera knyga, lietuviu kalba, apie Feng Shui. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Iki ko zmones nusivaziavo? fengsui - susikure patys taisykles , ir mulkina vienas kita. Bet ir atsiranda lengvatikiu , kurie tiki visokioms nesamonems. Kodel zmogus negali gyventi be jokiu stabmeldysciu?
Atsakyti
Kai kuriems zmonems tai labai veiksminga.Jie tiki horoskopais,fengsui,prietarais,burtais,ziniuoniais ir tas juos veikia smile.gif .As nei velnio netikiu tuo.Gali juodi katinai skersai isilgai kelio lakstyt,bet man tai nei kiek netrukdys nuvaziuot ten kur reikia.Tai gal geriau tikekim musu lietuviskais dievais?Gal taip bus bent artimiau musu prigimciai?
Atsakyti
Turi buti jauku man ir mano seimai o ne kazkokiems ,, fenshuistams". Man tas FSH nesamone kazkokia. . Kaip gali pvz. padeti pastatytas tam tikroi vienoj baldas pinigams jei vyras kiaura diena ant sofos dripsta...Meile ir pagarba turi buti seimoj o visa kita atsiras, o jei nera nei to nei to tai jokia cia fen shui nepades.
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 01 29, 02:40)
Turi buti jauku man ir mano seimai o ne kazkokiems ,, fenshuistams". Man tas FSH nesamone kazkokia. . Kaip gali pvz. padeti pastatytas tam tikroi vienoj baldas pinigams jei vyras kiaura diena ant sofos dripsta...Meile ir pagarba turi buti seimoj o visa kita atsiras, o jei nera nei to nei to tai jokia cia fen shui nepades.

tai energijos, mokslas. as mokykloje ir universitete labai megau fizika, del to lengvai tai priimu, tikiu ir suprantu. feng shui tai ne vien tik apie tai kaip baldus statyti. jei vyras kiaura diena ant sofos tai netrukdo, manau, moteriai pinigus uzdirbinet. kad pasikeistu aplinkinis pasaulis, pirmiausiai reikia paciam pasikeis. feng shui itakoja musu gyvenima 1/3. 4u.gif
Papildyta:
feng shui veikia nepriklausomai tiki tuo ar netiki. jeigu zinai feng shui taisykles, tai supranti kodel vyksta kas vyksta ir kaip istaisyti padeti, apsisaugoti nuo neigiamo ir sustiprinti tai kas teigiama 4u.gif

QUOTE(Brella @ 2011 01 23, 02:19)
Kai kuriems zmonems tai labai veiksminga.Jie tiki horoskopais,fengsui,prietarais,burtais,ziniuoniais ir tas juos veikia  smile.gif  .As nei velnio netikiu tuo.Gali juodi katinai skersai isilgai kelio lakstyt,bet man tai nei kiek netrukdys nuvaziuot ten kur reikia.Tai gal geriau tikekim musu lietuviskais dievais?Gal taip bus bent artimiau musu prigimciai?

Papildyta:
QUOTE(arvydas111 @ 2011 01 21, 23:49)
Iki ko zmones nusivaziavo? fengsui - susikure patys taisykles , ir mulkina vienas kita. Bet ir atsiranda lengvatikiu , kurie tiki visokioms nesamonems. Kodel zmogus negali gyventi be jokiu stabmeldysciu?

gali. tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas. feng shui 3000 metu. 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik gimtadienio proga gavau knyga apie fengšui.
Pavarčius nieko nesupratau. Bet kai pradėjau skaityti nebuvo galima atsiplėšti.
Trumpai tariant fengšui tai filosofija ir logika pagrįstas būdas kaip susitvarkyti aplink save supančią aplinką.
Aš nekalbu apie horoskopus, ten iš tikro man mistika, bet visa kita yra labai logiškai pagrindžiami dalykai.
Atsakyti
beje netrukus jaunaties pirma diena. Gal kas dar darot ta laimes rata kur jaunaties pirma diena reikia daryt. ieskau kaip ji daryt

Skaiciau,jog labai blogai miegoti prie sienos, kuri kertasi su vonia, galva vakaru pusej, kojos rytu. Dabar miegu kojomis i duris, gautusi jog kojos i siaures puse. kaip miegot ?
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 02 01, 01:54)
beje netrukus jaunaties pirma diena. Gal kas dar darot ta laimes rata kur jaunaties pirma diena reikia daryt. ieskau kaip ji daryt

oho.. cia jau i raganavima man panasu... bigsmile.gif na kaip ten bebutu... mano nuomone geriau daugiau laiko seimai skirti negu nepaaiskinamiem dalykam.Manau reikia buti saziningam, mylinciam... tokiu dalyku negalima ismokti . Skaityk, mokykys, supk energijos ratus o viduj jei pas zmogu tuscia tai ir nieko napasikeis...bet... turiu saziningai prisipazint kad kaikurie komentarai priverte gerai susimastyt... Tiketi niekas neprivers o pasidomejus tuo mokslu manau nieko neprarasiu. 4u.gif
Atsakyti
turiu el variante knyga feng šui, 168 keliai į sėkmę, jei reikia atsiusiu
Atsakyti
QUOTE(jorng @ 2011 01 18, 23:45)
Skaičiau kelias knygas Feng Shui. Perstačiau savo kambarį maždaug kaip toje knygoje buvo aprašyta. Nenusivyliau lova, nes joje tikrai pradėjau žymiai geriau miegoti smile.gif Šiaip feng shui tikiu. Nes iš dalies tikrai keičia nuotaikas spalvos, daiktai, visokie kampai tušti.

betgi situos dalykus ir savaime galima atrasti. juk jei gyvename svarioje aplinkoje su sau ramiomis spalvomis savaime jauciames geriau, ir joks Feng Shui cia nei prie ko. senoves lietuviai irgi tikejo pagalbinemis medziagomis: pasaga virs duru, sermuksnio sakele uz staktos, sluota kampe, ratas ant sienos, pakampes be voratinkliu ir dar daugiau. jei viskuo tuop vadovausimes, nereikes varliu su pinigais burnose po laiptais (sorry, apie kiniecius ismanau maziau nei apie lietuvius). Beje Lietuvoje namus reikia orientuoti atitinkamai pagal vietos gamtines salygas, nes Kinijos ir Lietuvos vyraujantys vejai, dulketumas, saules kryptis stipriai skiriasi.... sekmes pritaikant uzsienietiskas technologijas Lietuvoje. juk pvz. Ispanijoj ar Indijoje pamatysime marmurines sienas ar grindis, o Lietuvoj labaiu megstame parketa ar medines lentas. o ka, jei marmuras turi geresne energija, tai vis tiek salsim nedeje parketo?
Atsakyti