QUOTE(Renata_Bo @ 2011 01 29, 02:40)
Turi buti jauku man ir mano seimai o ne kazkokiems ,, fenshuistams". Man tas FSH nesamone kazkokia. . Kaip gali pvz. padeti pastatytas tam tikroi vienoj baldas pinigams jei vyras kiaura diena ant sofos dripsta...Meile ir pagarba turi buti seimoj o visa kita atsiras, o jei nera nei to nei to tai jokia cia fen shui nepades.
tai energijos, mokslas. as mokykloje ir universitete labai megau fizika, del to lengvai tai priimu, tikiu ir suprantu. feng shui tai ne vien tik apie tai kaip baldus statyti. jei vyras kiaura diena ant sofos tai netrukdo, manau, moteriai pinigus uzdirbinet. kad pasikeistu aplinkinis pasaulis, pirmiausiai reikia paciam pasikeis. feng shui itakoja musu gyvenima 1/3.
Papildyta:
feng shui veikia nepriklausomai tiki tuo ar netiki. jeigu zinai feng shui taisykles, tai supranti kodel vyksta kas vyksta ir kaip istaisyti padeti, apsisaugoti nuo neigiamo ir sustiprinti tai kas teigiama
QUOTE(Brella @ 2011 01 23, 02:19)
Kai kuriems zmonems tai labai veiksminga.Jie tiki horoskopais,fengsui,prietarais,burtais,ziniuoniais ir tas juos veikia
.As nei velnio netikiu tuo.Gali juodi katinai skersai isilgai kelio lakstyt,bet man tai nei kiek netrukdys nuvaziuot ten kur reikia.Tai gal geriau tikekim musu lietuviskais dievais?Gal taip bus bent artimiau musu prigimciai?
Papildyta:
QUOTE(arvydas111 @ 2011 01 21, 23:49)
Iki ko zmones nusivaziavo? fengsui - susikure patys taisykles , ir mulkina vienas kita. Bet ir atsiranda lengvatikiu , kurie tiki visokioms nesamonems. Kodel zmogus negali gyventi be jokiu stabmeldysciu?
gali. tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas. feng shui 3000 metu.