Įkraunama...
Įkraunama...

Feng Shui

QUOTE(cir-vir-vir-pavasaris @ 2009 02 03, 19:48)
Tai jega! thumbup.gif

Siaip del tu duru miegamajam nebuvimo tai as sunerimus. Tos 'durys' pas amne siaures vakaruose(pagalbininku ir kelioniu zonoje), tai ar sitai nereiskia praradimo toje srityje? g.gif

o durys i vidu atsidaro ar i isore? Nes jei i isore tai gaunasi kad "isleidziam" energija; bet siulyciau nepergyventi del duru, nes yra svarbesniu dalyku
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2009 02 03, 22:15)
Piniginej realiai uztenka ir vienos; o jei kabinti tai geriau 3
Papildyta:
o durys i vidu atsidaro ar i isore? Nes jei i isore tai gaunasi kad "isleidziam" energija; bet siulyciau nepergyventi del duru, nes yra svarbesniu dalyku

Duru isvis nera, toks jau buto isplanavimas. As kazkaip ir nepergyvenu, nes man tos erdves labai graziai savaime atsiskiria, bet tiesiog kazkaip pagalvojau, koks tas poveikis yra. Duru statytis tikrai neplanuoju, bet kazkaip sirdis kuzda, kad pakabinciau koki varpeli, galbut angeliuko formos(nes labai megstu angelu figureles). Turbut taip ir padarysiu, nes feng shui is ties, manau, svarbu vadovautis intuicija. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, o ką reikėtų daryti, norint, kad būtų meilė ir santaika namuose?
Namas jau pastatytas, bet gal interjere ką nors dar galima būtų padaryt?
Atsakyti
QUOTE(mamune @ 2009 02 09, 16:41)
Sveiki, o ką reikėtų daryti, norint, kad būtų meilė ir santaika namuose?
Namas jau pastatytas, bet gal interjere ką nors dar galima būtų padaryt?

Dabar, kai namas jau pastatytas, belieka gerbti, mylėti ir įsiklausyti vienam į kitą bigsmile.gif Jokie gėlių vazonai viename kampe ar akvariumas kitame taip gerai nesuveiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2009 02 09, 19:20)
Dabar, kai namas jau pastatytas, belieka gerbti, mylėti ir įsiklausyti vienam į kitą  bigsmile.gif  Jokie gėlių vazonai viename kampe ar akvariumas kitame taip gerai nesuveiks  smile.gif

jo, cia pagrindas thumbup.gif
Atsakyti
kaip suprasti, jokie gėlių vazonai ar akvariumas taip gerai nesuveiks?
Ta prasme, akvariumas padėtų?
Atsakyti
QUOTE(mamune @ 2009 02 10, 10:46)
kaip suprasti, jokie gėlių vazonai ar akvariumas taip gerai nesuveiks?
Ta prasme, akvariumas padėtų?

Ta prasme, kad feng shui nėra kažkoks stebuklingas reiškinys ir, jei nebus santaikos tarp žmonių, namai, nors ir 100% įrengti pagal feng shui patarimus, neišgelbės. Ir nereikia vien į jį sudėti vilčių smile.gif
Atsakyti
Tai aš ir nededu verysad.gif , bet jei yra priemonės, tai ko nepasinaudoti.
Nesaku, kad namai be meilės, bet galėtų būti daugiau smile.gif .
Kaip suprantu, visi keliai veda į Romą, tik reikia eit.
Atsakyti
atsakykite i klausima....kodel bagua yra skirtingos..? ta parsme vienur raso kad turtu zona yra siaures vakarai kitur kad pietryciai......del to ir bagua zemelapis skiriasi.... turtu zona pagal viena bagua yra nuo duru priesingam kairiam kampe...pagal kita nuo duru is karto desiniam kampe...

tai cia dvi skirtingos mokyklos ar kaip...? g.gif
Atsakyti
Patarkit kur statyti Trikoję pinigų varlę? ar ją tinkama statyti šalia/priešais lauko duris?
Atsakyti
sveiki smile.gif Jus gal pries visokius Feng shui isirenginejimus pagalvokite ka darote, ar tai ne juokinga biggrin.gif . Jus supraskite , kad Feng shui tai kaip ir spalvos interjere vieniems tinka , kitiems ne. juk pasistacius lova pagal Feng shui gali buti , kad jus gal ir issimiegosite, o antra jusu puse gal kosmarus sapnuos biggrin.gif . O kas liecia turtu tai is vis klaunada biggrin.gif , norint daug uzdirbti pradekite dirbti ir ne tik fiziskai , o ir protiskai protingai galvoti, maziau vartoti zodzi "krize", maziau ziurekite TV, o ypac kur daug kalbama apie "Krize" ir tada pamatysite, kad nebereiks jokiu varliu su kapeikom, ar dar kokiu feng shui variantu. Gal ir pades tas Feng shui, bet tada jums reiktu tikrai nuo A iki Z daryti pagal Feng shui, o tai patikekit nemazai jums kainuos biggrin.gif , bet ir to kazin ar pades susikraut turtus, manau pades daugiau isleisti tu turtu biggrin.gif .Tad nusipirkus viena kazkoki skambaliuka, ar varle su kapeikom tikrai turtingi nepatapsite, jei taip butu mes visi butume labai turetingi ir laimingi biggrin.gif . tad pagalvokit pries darant pagal Feng shui.

p.s. o kad laimingi butumete daugiau sypsokites biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikita07: 17 birželio 2009 - 14:14
nikita07 ne tau spręsti kaip aš dirbu ir kiek uždirbu, kokius žodžius linksniuoju ir ar žiūriu televiziją. Man reikia patarimo, o kokiu tikslu aš tai darau - mano asmeninis reikalas.
Atsakyti