Klausykit prašaū padėti labaj suominot.....
Pas mane kambary nera kaip lova stovi kojomis į duris ir jos galai aštūs kampaj..kas gali atsitikti jei taip yra ....?ar kam nors kas nors atsitiko...?
zurnale, kuri kiekviena menesi skaitau, visada yra skyrelis apie Feng Shui. kiekviena menesi buna parasyta, koki daikta ir kur deti pagal Bagua zemelapi, kad sustiprintum viena ar kita dalyka.
gal rasit sau naudingos info
Redbook Magazine:Feng Shui
gal rasit sau naudingos info
Redbook Magazine:Feng Shui
QUOTE(winona @ 2008 11 03, 20:36)
sveikos,
aš su klausimuku dar tik pradėjau domėtis ir kol kas mano žinios gan skurdžios.Pirmas darba kurį darau-metu lauk visą šlamštą tačiau parduotuvėj pavarčiau knyga feng shui ir pagalvojau:tas zonas nustato apskritai pagal visą butą ar galima ir vienam kambariui? jei galima vienam kambariui,tai pagal viską išeina,kad mano meilės zona-tai kampas,kurio siena pelyja dabar net nežinau ką daryt,nes planuojam kada keist gyvenamąją vietą,bet tai čia neaišku kada..negi niekaip neišeis pagerint padėties?
aš su klausimuku dar tik pradėjau domėtis ir kol kas mano žinios gan skurdžios.Pirmas darba kurį darau-metu lauk visą šlamštą tačiau parduotuvėj pavarčiau knyga feng shui ir pagalvojau:tas zonas nustato apskritai pagal visą butą ar galima ir vienam kambariui? jei galima vienam kambariui,tai pagal viską išeina,kad mano meilės zona-tai kampas,kurio siena pelyja dabar net nežinau ką daryt,nes planuojam kada keist gyvenamąją vietą,bet tai čia neaišku kada..negi niekaip neišeis pagerint padėties?
Budu manyciau yra daug (perskaiciusi nemazai knygu, straipsniu) - jei tai nuosavas bustas: gal net siulyciau susitvarkyti ta pelyjancia siena, o paskui kokia nors raudonesne spalva isdazyti ar prisikabinti paveiksliuku ar paveikslu vaizduojanciu poreles.
Galiausiai isirenk lentynele su kokiu apsvietimu ant tos sienos, kad ta vieta sustiprintum + pasideti daiktu visko po du ir t.t.
Gali net smilkalus ten padeginti , nes ir taip aktyvuosi ta vieta ir neleisi energijai uzsistoveti.
Sviestuva sienini gali pasikabinti.
Dar galima geliu vazona pasodeti, kurios ir siaip visas neigiamas situacijas pataiso (pvz., smailus kampus, tuscias erdves ir t.t.)
ir tai tikriausiai dar ne visi budai.
Siaip tai meiles kertele gali stiprinti viskuo kas vaizduojama, esama poroje ir statyti pietvakariu puseje.
Papildyta:
QUOTE(l-aura @ 2008 01 14, 12:47)
klausiau vienoj temoj, bet niekas neatsake, gal cia kas pades: ka daryt kai santuokos zona apima tulika ir vonia (jie salia vienas kito) - kriaukle, virykle sioje zonoje.. Kaip tik planuojam remonta, gal ka galima istaisyt, pvz kokia zpalva dazyt? Kaip sumazint neigiama poveiki?
Gal kas patars...
Gal kas patars...
kriaukle nuo virykles - jei imanoma atskirkit spintele
QUOTE(Jollam @ 2008 04 11, 23:16)
Besijuokiantis storuliukas Buda yra laimes ir sekmes simbolis. Turtu dievu laikomas Cai Šen Jan Paprastai vaizduojamas raitas ant tigro. Ji reikia statyti ant stalelio ar bufeto priesais priekines duris arba toje svetaines puseje, kuri yra priesais duris, istrizai joms. Turtu dievas turi buti atsigrezes i duris.
Negalima laikyti miegamajame ir valgomajame.
Rupuziukes ar varles irgi simbolizuoja sekme. Saugo nuo pavoju ir nesekmiu. Galima laikyti svetaineje ar valgomajame, atsuktas i kambario vidu. Jei bus atgrezta i duris, tai reiks turto netekima. Vieta tinka kaip ir Budai, istrizai duru, kur nors spintoj ar po stalu. Tiesa, kinieciai dazniausiai vaizduoja trikoje varle, isikandusia moneta. O tu kokias parsinesei?
Ai, varliu negalima laikyt miegamajame, vonioj, tualete ir virtuvej
Negalima laikyti miegamajame ir valgomajame.
Rupuziukes ar varles irgi simbolizuoja sekme. Saugo nuo pavoju ir nesekmiu. Galima laikyti svetaineje ar valgomajame, atsuktas i kambario vidu. Jei bus atgrezta i duris, tai reiks turto netekima. Vieta tinka kaip ir Budai, istrizai duru, kur nors spintoj ar po stalu. Tiesa, kinieciai dazniausiai vaizduoja trikoje varle, isikandusia moneta. O tu kokias parsinesei?
Ai, varliu negalima laikyt miegamajame, vonioj, tualete ir virtuvej
O jei namie tik 2 miegamieji (tevu ir vaiku), virtuve ir vonia, nera nei svetaines, nei valgomojo, nei koridoriaus prie iejimo, tai visos sitos statuleles nenaudingos, nes ju nera kur pastatyti? KA tokiu atveju daryti? Kas pagal feng shui galetu pritrauti sekme ir pinigus?
dvi dienas skaičiau temą. pradžioje buvo įdomu, paskui jau vos ne įtikėjau, o pabaigoje jau ėmiau juoktis
nenuprotėkite tempdamos budos statulėles, rikiuodamos jas kažkokiose eilėse, kabindamos paveiksliukus ir tikėdamos, kad paveiksliukas su vandeniu ar kuo ten padės susirasti darbą ar sukalbėta atsiprašymo maldelė parnešant gėles namo neužtrauks nelaimės
maldeles dievuliui kalbėkite geriau
kad domisi rimtai - linkiu sėkmės studijuojant šį mokslą, o visoms mėgėjoms linkiu, kad tai būtų tik lengvas žaidimukas, kur paberi monetukių, o ne meldiesi diena dienon aktyviajam kampui...
mylėkite save, savo artimus, bendraukite su jais kuo daugiau, pasikliaukite savo intuicija, ieškokite gyvenime galimybių, šviesos
aleliuja
nenuprotėkite tempdamos budos statulėles, rikiuodamos jas kažkokiose eilėse, kabindamos paveiksliukus ir tikėdamos, kad paveiksliukas su vandeniu ar kuo ten padės susirasti darbą ar sukalbėta atsiprašymo maldelė parnešant gėles namo neužtrauks nelaimės
maldeles dievuliui kalbėkite geriau
kad domisi rimtai - linkiu sėkmės studijuojant šį mokslą, o visoms mėgėjoms linkiu, kad tai būtų tik lengvas žaidimukas, kur paberi monetukių, o ne meldiesi diena dienon aktyviajam kampui...
mylėkite save, savo artimus, bendraukite su jais kuo daugiau, pasikliaukite savo intuicija, ieškokite gyvenime galimybių, šviesos
aleliuja
man tai juokinga si tema . Cia taip isigilina, kad atrodytu nepadek monetos ar nepakabink paveiksliuko itam tikra vieta kur sakoma pagal feng shui, tai pasaulis apsivers aukstin kojom, nesekmes uzpuls
O jus nepagalvojot, kad Zmogus tai atskira asmenybe, kur vienam tinka- kitam gali netikti. Tai, kad pagalvokit pirma ar verta gaisti laika del visokiu menknekiu. Daugiau sypsokites, gerbkite viens kitus ir gyvent bus geriau ir be feng shui
Ir ypac juokinga kai norima pasidaryti viska pagal Feng shui musu naujios statybos dezutese , kur ir taip isplanavimai buna verti gero demesio ir reikalaujantis pasukti galva kaip ka ir kur suprojektuoti ir padeti.
O jus nepagalvojot, kad Zmogus tai atskira asmenybe, kur vienam tinka- kitam gali netikti. Tai, kad pagalvokit pirma ar verta gaisti laika del visokiu menknekiu. Daugiau sypsokites, gerbkite viens kitus ir gyvent bus geriau ir be feng shui
Ir ypac juokinga kai norima pasidaryti viska pagal Feng shui musu naujios statybos dezutese , kur ir taip isplanavimai buna verti gero demesio ir reikalaujantis pasukti galva kaip ka ir kur suprojektuoti ir padeti.
QUOTE(nikita07 @ 2009 01 29, 13:25)
man tai juokinga si tema . Cia taip isigilina, kad atrodytu nepadek monetos ar nepakabink paveiksliuko itam tikra vieta kur sakoma pagal feng shui, tai pasaulis apsivers aukstin kojom, nesekmes uzpuls
Man tai pavyzdziui nieko cia juokingo nera...
Kiekvienas zmogus tiki tokiais dalykais skirtingai, nori tiki nori ne...
O siaip tai yra skaiciuokle GUA kur kiekvienam galima iskaiciuoti jo skaiciu ir pagal ji jau kazka ziureti.
O del tinka-netinka tai
Labukas visiems!
Gal kas zino kur Vilniuje yra Feng-Shui parduotuve?
Gal kas zino kur Vilniuje yra Feng-Shui parduotuve?
Labdariu g. ezoterikos knygynas, o feng shui atributikos yra Senukuose dovanu parduotuvej, Banginyje , VCUP'e siek tiek
Beje mums labai veiksminga moneta, kuria nesiojames tiek piniginej , tiek ant vidines kambario duru rankenos tris suvertas laikom....
Beje mums labai veiksminga moneta, kuria nesiojames tiek piniginej , tiek ant vidines kambario duru rankenos tris suvertas laikom....
Pas mane nera kambario duru, o jeigu ta moneta laikyciau ant lauko duru vidines puses?
QUOTE(cir-vir-vir-pavasaris @ 2009 02 03, 14:41)
Pas mane nera kambario duru, o jeigu ta moneta laikyciau ant lauko duru vidines puses?
laisvai
QUOTE(dimming @ 2009 02 03, 14:42)
laisvai
Tai jega!
Siaip del tu duru miegamajam nebuvimo tai as sunerimus. Tos 'durys' pas amne siaures vakaruose(pagalbininku ir kelioniu zonoje), tai ar sitai nereiskia praradimo toje srityje?