į šiaurę
QUOTE(cudo @ 2008 02 20, 22:42)
O gal kas girdejot, pagal ta pati feng shui ar shiaip ish kitu protingu shaltiniu miegamajame lova statyt, kad galva butu i shiaure ar i pietus?
tik jokiu butu nestatyti kojugalio atsukto i duris.
QUOTE(cudo @ 2008 02 20, 23:12)
O gal kas girdejot, pagal ta pati feng shui ar shiaip ish kitu protingu shaltiniu miegamajame lova statyt, kad galva butu i shiaure ar i pietus?
Kiek as zinau- galva geriau i siaure.
QUOTE(remka @ 2003 10 30, 05:36)
[smiley=flowerface.gif]Man patinka paveikslai,bet sako,kad kai kurie skleidzia bloga energija{galima susirgti,ir dar ten visokiu nelaimiu buti},o is kur suzinoti apie ju tas energijas,tai as atsisakiau paveislu.Paskui lova turi buti pastatyta taip,kad miegant kojos butu i duru puse,nu tai irgi lova pastatem taip.As tai tikiu visokiais galais,akmenukais.Remontuodami namus,irgi rinkom tik ramias,svelnias spalvas,apie geles irgi skaitem,kad tam tikros skleidzia bloga lauka.Tikiu visokiom nesamonem,NEPAKENKS!!!! [smiley=Ignored.gif]
as pagal fengshui lova pasistaciau seimos zonoje.miegu kaip vaikas.reiskia ta vieta tiko.
Papildyta:
as apie fengshui pasisakiau kaktusiu skyrelyje,kad kaktusai pagal fengshui miegamajeme netinka,jie skleidzia bloga energija.ir taip toliau.tai likau giliai nesuprasta.ir aplamai mane ten suvalge su visais batais.
Kaip griaudu
Jei mumis čia ateitų kaktusus patart augint, nes jie labai gražūs, mieli, žydintys, puikiai papuoštų jūsų kambarius ir tt. manau, fengshui'ninkės lygiai taip pat mumis atsakytų. Nieko čia keisto.
Jei mumis čia ateitų kaktusus patart augint, nes jie labai gražūs, mieli, žydintys, puikiai papuoštų jūsų kambarius ir tt. manau, fengshui'ninkės lygiai taip pat mumis atsakytų. Nieko čia keisto.
o kaip jus manot,jum padeda gyvenime fengshui.as savo namuose esu suaktyvinusi 3 zonas.ir net nezinau ar kas veikia ar ne tik tiek ramiau kad namie geresne aura.
o kas jus esat pagal fengshui.as ugnis o mano draugas vanduo,tai ziauriai susinervinau kai perskaiciau kad jis tipo mane slopina.
o kas jus esat pagal fengshui.as ugnis o mano draugas vanduo,tai ziauriai susinervinau kai perskaiciau kad jis tipo mane slopina.
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 02 29, 14:41)
o kaip zinoti, kokiam tipui priklausai ?
QUOTE(vida777 @ 2008 02 29, 23:46)
o kaip zinoti, kokiam tipui priklausai ?
pagal gimimo metus ten skirstoma.dabar negaleciau pasakyt kas tu nes knyga esu paskolinus.as pvz 87 tai esu ugnis,88 medis, 83 vanduo,ir poto ten kas kazkiek kartojasi.
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 02 29, 00:31)
as pagal fengshui lova pasistaciau seimos zonoje.miegu kaip vaikas.reiskia ta vieta tiko.
Papildyta:
Papildyta:
O kaip sužinoti kur šeimos zona???
QUOTE(S@V@N@ @ 2008 03 01, 20:22)
O kaip sužinoti kur šeimos zona???
sunku papasakot supranti asturiu knyga ir joje viskas papaisyta,kur kokios zonos iejus i kambari.man gaunasi taip iejus i kambari pietvakariu puseje.
QUOTE(cudo @ 2008 02 20, 22:42)
siaip is tikruju reikia nustatyti savo Gua skaiciu, ir issiaiskinti savo palankias kryptis. Mano pvz. palankiausia kryptis yra pietvakariai - tai ir lova (galvugalis) yra nukreiptas i ta puse, ir dar gerai valgyti ziurint i pietvakarius, dirbti, bendrauti bei priimti svarbius sprendimus ziurint i savo laiminga krypti.
Cia kam idomu, rekomenduoju knyga Lillian Too "Feng sui Gyvenimas pagal kinu isminti"
Sveikutes Domiuosi feng shui nusipirkus esu drambliukus ju pas mane yra 9 drambiukai (ir dar dvi statuleles), taip pat turiu 6 budas (storapilvius) ir siandien dar namo parsinesiau nauja "augintine" rupuze Tai vat apie drambliukus zinau kad jie nesa sekme ir kad ju straubliukai turi buti iskelti i auksti, (o ne nuleisti) ir ziuretu i lango puse... O ka daro budos ir rupuze? kur juos statyt ir pan? Rupuze zinau kad su pinigais kazkas susije,ir statyt kad nugara butu atsukta i duris,o budos sekme berots
Pasakykit savo zinias apie sias statuleles ir kur jas laikyt kad butu sekmingas veikimas Nes nesu tikra ar mano zinios teisingos
Pasakykit savo zinias apie sias statuleles ir kur jas laikyt kad butu sekmingas veikimas Nes nesu tikra ar mano zinios teisingos