Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 2

QUOTE(VEJUNE @ 2006 09 29, 10:33)
visai nieko daro Irma is Aleksto. geliniu nagu priauginimas su daile pas ja kainuoja 75lt

aciuks.gif Tik gelinei labai kenkia nagui verysad.gif geriau acrylic, juolab kad jie geriau ir laiko
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 09 29, 14:03)
Ir sitie visai nieko mirksiukas.gif  wub.gif

Labai grazutis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 29, 15:42)
aciuks.gif Tik gelinei labai kenkia nagui verysad.gif geriau acrylic, juolab kad jie geriau ir laiko

nesioju gelinius jau puse metu bet nieko blogo negaliu apie juos pasakyti, tiesa nebandziau akriliniu, bet kiek pazistamu turi akrilinius, tai skundziasi, kad daznai nudauzia, jie trapesni, o geliniai lankstesni. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 09 28, 17:00)

Man grazus trecias variantas thumbup.gif
Atsakyti
parodysiu ir aš savo nagučius ax.gif Man tai buvo labai gražu...nors nesu ir priekabi - turbūt betkoks variantas būtų buvęs gražus bigsmile.gif [attachmentid=73601]
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2006 10 12, 17:07)
parodysiu ir aš savo nagučius  ax.gif Man tai buvo labai gražu...nors nesu ir priekabi - turbūt betkoks variantas būtų buvęs gražus  bigsmile.gif [attachmentid=73601]

Labai gražus, neperkrautas manikiūras thumbup.gif. Be to, dar man labai patinka, kad ir ne per ilgi nagučiai biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Dange-: 12 spalio 2006 - 15:34
QUOTE(Deire @ 2006 10 12, 16:07)
parodysiu ir aš savo nagučius  ax.gif Man tai buvo labai gražu...nors nesu ir priekabi - turbūt betkoks variantas būtų buvęs gražus  bigsmile.gif [attachmentid=73601]

labai grazu

o kaip tos gelytes padarytos g.gif turbut lietos i vidu ania ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 12, 16:34)
labai grazu

o kaip tos gelytes padarytos g.gif turbut lietos i vidu ania ax.gif

nagučiai mano natūralūs, tai su perilgais nesusitvarkau. O tas gėlytes labai įdomiai piešė...ant neišdžiuvusio pagrindo dėjo lašelį lako, ir iš karto su smailu įrankiu ištampė per galus...nežinau ar suprantamai parašiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2006 10 12, 16:07)

thumbup.gif Labai gražus manikiūras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2006 10 12, 17:12)
thumbup.gif  Labai gražus manikiūras wub.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2006 10 12, 16:59)
nagučiai mano natūralūs, tai su perilgais nesusitvarkau. O tas gėlytes labai įdomiai piešė...ant neišdžiuvusio pagrindo dėjo lašelį lako, ir iš karto su smailu įrankiu ištampė per galus...nežinau ar suprantamai parašiau  ax.gif

o as maniau kad cia priauginti doh.gif

ir as esu bandziusi taip piesti, bet su dantu krapstuku dariau tas gelytes bigsmile.gif
Atsakyti
mano buvo prancuziskas paprastas, be dailes, tik akmenukas ant bevardzio pirsto nago buvo klijuotas rolleyes.gif
Atsakyti