Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 2

QUOTE(erikkute @ 2007 06 13, 13:20)
Nu, jei jums taip patinka, tai va dar keletas  4u.gif

ir sitie grazus wub.gif , ypac pirmas
Atsakyti

Labai grazus dar nebuvai maciusi tokiu wub.gif wub.gif
Atsakyti
man tai jau per daug visko, dar ant kiekvieno po sirdute priklijuota, oi ne, cia ne man schmoll.gif
Atsakyti

erikkute, kokie visi gražūs wub.gif Iš kur tokius trauki? Gal dar turi?
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 06 13, 19:53)
erikkute, kokie visi gražūs  wub.gif Iš kur tokius trauki? Gal dar turi?

radau sian psl. www.schmucknaegel.de, bet ten visokiu yra. Ir dar parodyta kaip galima pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikkute: 13 birželio 2007 - 19:47
QUOTE(erikkute @ 2007 06 13, 20:45)
radau sian psl. www.schmucknaegel.de, bet ten visokiu yra. Ir dar parodyta kaip galima pasidaryti mirksiukas.gif

Ačiūkas!
Pasižiūrėjau į tuos nagučius ir pati užsinorėjau tokių ilgų wub.gif
Atsakyti
visai nieko
user posted image
paprasta ir gražu
user posted image
Papildyta:
O čia truputis melynumo wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 06 13, 22:59)
visai nieko
user posted image
paprasta ir gražu
user posted image
Papildyta:
O čia truputis melynumo  wub.gif
user posted image
user posted image

Melyni tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 06 13, 12:20)

As tai niekad nebesidedu tu akuciu, kazkaip man jos kristi jau pirma diena pradeda doh.gif ir manikiuras jau su defektais lieka... O jums ne???
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 06 14, 12:19)
As tai niekad nebesidedu tu akuciu, kazkaip man jos kristi jau pirma diena pradeda  doh.gif ir manikiuras jau su defektais lieka... O jums ne???

As buvau uzsidejus tik viena karta, tai atsimenu pakankamai greitai nukrito. Bet galvojau gal del to, kad pati dejausi, sakau, gal salone geriau padaro g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 06 14, 12:19)
As tai niekad nebesidedu tu akuciu, kazkaip man jos kristi jau pirma diena pradeda  doh.gif ir manikiuras jau su defektais lieka... O jums ne???

QUOTE(erikkute @ 2007 06 14, 12:21)
As buvau uzsidejus tik viena karta, tai atsimenu pakankamai greitai nukrito. Bet galvojau gal del to, kad pati dejausi, sakau, gal salone geriau padaro  g.gif  rolleyes.gif

O aš nenumaniau, kad taip greit gali nukristi unsure.gif Tikrai negerai,jei manikiūras sugadintas lieka. Reikės klaust pas manikiūrininkę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 06 14, 10:19)

Na man kai dejo tai laike visa savaite thumbup.gif, nors ir dirbau visus darbus namuose kaip visada ax.gif Paskui vienas nukrito, o kita turejau pati nuimti, dar ne taip lengvai nusieme doh.gif amnau kad cia turbut nuo kliju priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti