o mano buvo - tradicinis - prancuziskas
http://public.fotki....manikiuras.html
QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 06, 11:33)
grazus naguciai paprasti bet juk grozis paprastume pati irgi mastau apie prancuziska manikiura.
mano giliu isitikinimu prie vestuvines sukneles visokios ten gelytes ir kitokie spalvoti primarginimai visiskai nesiziuri...
QUOTE(Atiux @ 2007 06 06, 14:21)
grazus naguciai paprasti bet juk grozis paprastume pati irgi mastau apie prancuziska manikiura.
mano giliu isitikinimu prie vestuvines sukneles visokios ten gelytes ir kitokie spalvoti primarginimai visiskai nesiziuri...
pritariu o be to po to kuo puikiausiai gali vaikscioti su tokiu manikiuru ir po vestuviu ir dereti juk prancuziskas dera prie visko
QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 06, 11:33)
paprasta, bet grazu
QUOTE(Atiux @ 2007 06 06, 13:21)
Nebutina marginti spalvotai. Jie gali buti primarginti ir viena spalva, ivairiu tonu balta.
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 06 07, 12:34)
Nebutina marginti spalvotai. Jie gali buti primarginti ir viena spalva, ivairiu tonu balta.
na zinoma, kad nebutinai, bet ir viena spalva ismarginti nagai gali buti perdaug margi man kazkaip paprasti graziau....
kiekvienam savo
QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 07, 11:41)
man grazu, bet kasdieniska...
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 06 07, 13:34)
reikia dar kad blizgetu, man tai labai patinka, dievinu ta kas blizga..
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 07, 14:12)
tai manieji naguciai ir buvo padengti blizgesiu, bet tokiu ne itin krentanciu i akis, tik nuo apsvietimo priklauso kada jie blizga bet viskas proto ribose buvo
tik foto neturiu kur matytusi viskas naturaliau
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 07, 14:12)
as irgiii . As tai aplamai rezgu minti pati sau nagus nusilakuoti , galvoju reikes kada pasibandyti ir ziuresiu kaip iseis.
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 06 07, 13:34)
na matai, as kadangi kasdien su prancuzisku manikiuru nevaikstau, tai man jis buvo sventiskas