Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 2

QUOTE(gala @ 2007 06 03, 22:15)
na as dabar perfectil'i geriu, tepuosi su tais apsauginiais, tai biski atsigavo naguciai

butent situ vitaminu nebandziau, bet galiu pasakyti, kad tas visu isgirtas nailtek man jokio rezultato nedave schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 03, 23:57)
ten nagams, plaukams ir odai, bet as tik ant nagu jauciu... tai plaukams pabandyk kokias kaukes deti ir pakirpk kas menesi galiukus.  g.gif

Patikek jau ko as neisbandziau.... ax.gif Ir nieko.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 06 03, 22:30)
As patarciau bent pries 3 - 4 dienas, kad priprastum, nes bent jau man, tai problematiska is pradziu buvo, tarkim, dzinsus uzsimauti  smile.gif As turejau akrilinius, tai lakas laiko patikek mirtinai, netgi po saunos nenusilupo, atlaike minimum savaite

ACIU, TAIP IR PADARYSIU drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Joa,2007 06 04, 09:35]
butent situ vitaminu nebandziau, bet galiu pasakyti, kad tas visu isgirtas nailtek man jokio rezultato nedave schmoll.gif
[/quote]

man nailtek irgi nieko, bet dabar nusipirkau "Sally Hansen" Diamond Strenght. sidabrinis buteliukas. tai va sitas visai nieko

[/QUOTE]Patikek jau ko as neisbandziau.... ax.gif Ir nieko.. schmoll.gif[QUOTE]

verysad.gif g.gif
Atsakyti
as prefectil geriau saziningai tris menesius,nes plaukuciai buvo pradeje labai skilinet ir tas pat su naguciais daresi,tai po triju menesiuku plaukai,nagai labai,lababi atsigavo.rezultatu buvau tikrai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 06 04, 18:58)
as prefectil geriau saziningai tris menesius,nes plaukuciai buvo pradeje labai skilinet ir tas pat su naguciais daresi,tai po triju menesiuku plaukai,nagai labai,lababi atsigavo.rezultatu buvau tikrai patenkinta.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
na jau tie antri tai jau ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 06 04, 18:58)

Vat ir as pradejau pries trys menesius iki vestuviu gerti, paziuresim koks bus rezultatas g.gif nes mano nagai, tai dar puse velnio, bet plaukai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 05 birželio 2007 - 17:26
QUOTE(gala @ 2007 06 05, 17:46)
na jau tie antri tai jau ne  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kazkokie er daug spalvoti schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 05, 16:55)

liux ideja tie antri nagiukai, gi tokia daile galima pasidaryti ir ant kitokios spalvos pagrindo( violetinis siek tiek ziaurokas vestuvems), pet ant lengvai rozines ax.gif gal ir nieko, reiks parodyt savo manikiuristei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 06 05, 20:30)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  kazkokie er daug spalvoti  schmoll.gif  schmoll.gif

..idomus ir nenuobodus rolleyes.gif vasariski! clap_1.gif
Atsakyti