As patarciau bent pries 3 - 4 dienas, kad priprastum, nes bent jau man, tai problematiska is pradziu buvo, tarkim, dzinsus uzsimauti As turejau akrilinius, tai lakas laiko patikek mirtinai, netgi po saunos nenusilupo, atlaike minimum savaite
as prefectil geriau saziningai tris menesius,nes plaukuciai buvo pradeje labai skilinet ir tas pat su naguciais daresi,tai po triju menesiuku plaukai,nagai labai,lababi atsigavo.rezultatu buvau tikrai patenkinta.
as prefectil geriau saziningai tris menesius,nes plaukuciai buvo pradeje labai skilinet ir tas pat su naguciais daresi,tai po triju menesiuku plaukai,nagai labai,lababi atsigavo.rezultatu buvau tikrai patenkinta.
liux ideja tie antri nagiukai, gi tokia daile galima pasidaryti ir ant kitokios spalvos pagrindo( violetinis siek tiek ziaurokas vestuvems), pet ant lengvai rozines gal ir nieko, reiks parodyt savo manikiuristei