Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 2

QUOTE(gretchene @ 2007 05 27, 20:55)
Nu ir sudirbot jus cia  blink.gif  taigi skonio reikalas. Vienoms norisi paprasto prancuzisko, kitoms mandresnio, ir liuks kad nuomones tokios skirtingos  thumbup.gif  Juk butu baisu jei visoms vienodi patiktu  mirksiukas.gif

Nu tikrai drinks_cheers.gif . Man yra visai neblogu is siu nuotrauku idetu. Visu juk skoniai skirtingi. Ir pvz. man vestuvems norisi kazko grazesnio, puosnesnio, ne tik kuklaus prancuzisko manikiuro smile.gif
Atsakyti
na aisku kaip kas supranta grozi smile.gif
man tie nagai irgi baisus, sorry nerandu kito zodzio..
Atsakyti
as esu issirinkusi sitoki manikiura, tik pagrindas ryskesnis prancuziskas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 05 27, 21:24)
Nu tikrai  drinks_cheers.gif . Man yra visai neblogu is siu nuotrauku idetu. Visu juk skoniai skirtingi. Ir pvz. man vestuvems norisi kazko grazesnio, puosnesnio, ne tik kuklaus prancuzisko manikiuro  smile.gif

drinks_cheers.gif man keliu dizainas visai patiko... paprasta prancuziska as galiu bet kada pasidaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 05 28, 12:38)
as esu issirinkusi sitoki manikiura, tik pagrindas ryskesnis prancuziskas.  4u.gif

grazus kuklus thumbup.gif
Atsakyti
Si as tp savo kompe turiu, jis man labai grazus wub.gif user posted image
Manau, kad panasus bus "priesvestuvinis" biggrin.gif biggrin.gif
Vestuvems noriu be papaisymu, o su karoliukais ir baltom kriauklelem...
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 05 28, 15:21)
Si as tp savo kompe turiu, jis man labai grazus  wub.gif user posted image
Manau, kad panasus bus "priesvestuvinis"  biggrin.gif  biggrin.gif

o kaip tos kriaukleles atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 05 28, 13:21)
Si as tp savo kompe turiu, jis man labai grazus  wub.gif user posted image
Manau, kad panasus bus "priesvestuvinis"  biggrin.gif  biggrin.gif

niu nea schmoll.gif man per daug prikleckiota schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 05 28, 14:23)
o kaip tos kriaukleles atrodo g.gif

Tai spec manikiurams, kaip skeveldros tokios, tiksliau, sutrupintos kriaukleles. Jos taip kiek atsikise buna, man tai lb originaliai atrodo rolleyes.gif

O kokio tu manikiuro nori? Prie kukliuju prisidedi ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
aha kaip cia su tom kriauklelem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 05 28, 15:44)
Tai spec manikiurams, kaip skeveldros tokios, tiksliau, sutrupintos kriaukleles. Jos taip kiek atsikise buna, man tai lb originaliai atrodo  rolleyes.gif

O kokio tu manikiuro nori? Prie kukliuju prisidedi ar ne?  bigsmile.gif

prie originaliu ir super graziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 05 27, 21:24)
Nu tikrai  drinks_cheers.gif . Man yra visai neblogu is siu nuotrauku idetu. Visu juk skoniai skirtingi. Ir pvz. man vestuvems norisi kazko grazesnio, puosnesnio, ne tik kuklaus prancuzisko manikiuro  smile.gif

man tai irgi cia yra visai neblogu ideju.tik biskiuka fantazijos,kai kuriuos patrumpinai ir thumbup.gif toks jausmas,kad siu metu nuotakos dauguma minimalistes.dauguma su savo tuo prancuzisku kaip uzburtos man tai per daug nuvalkiojo,kad ji dar ir vestuvem darytis fear.gif
Atsakyti