Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 2

QUOTE(Viktorijavz @ 2007 05 24, 09:55)
Aga, net keista  ax.gif Juk paprasta manikiura kasdien prisinesioji...

As net kasdien kartais prisipaisau ant nagu ka nors tokio biggrin.gif

Man tai vienas manikiuras yra istriges, radau cia, tai pasikartosiu, sorry...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikkute: 24 gegužės 2007 - 09:36
QUOTE(erikkute @ 2007 05 24, 09:33)
As net kasdien kartais prisipaisau ant nagu ka nors tokio  biggrin.gif

Man tai vienas manikiuras yra istriges, radau cia, tai pasikartosiu, sorry...

drinks_cheers.gif
O sitas labai puosnus - nuotakai labai tiktu. Cia man atrodo, jau priauginimo metu ilieti tie blizguciai, ne? Tokio butent ir nori? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 05 24, 11:05)
drinks_cheers.gif
O sitas labai puosnus - nuotakai labai tiktu. Cia man atrodo, jau priauginimo metu ilieti tie blizguciai, ne? Tokio butent ir nori?  bigsmile.gif

Nezinau ar priauginimo metu, bet manau ir nulakuoti taip galima. Noreciau tokio, bet nezinau ar as padarys, bus matyt...O kazi ar gerai atrodytu jei pas mane prancuziskas manikiuras jau padarytas? g.gif . Man patinka kad blizga, megstu blizgucius bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 05 24, 10:15)
Nezinau ar priauginimo metu, bet manau ir nulakuoti taip galima. Noreciau tokio, bet nezinau ar as padarys, bus matyt...O kazi ar gerai atrodytu jei pas mane prancuziskas manikiuras jau padarytas? g.gif . Man patinka kad blizga, megstu blizgucius  bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kiek kitaip atrodytu, bet manau, kad iseitu graziai. Jau blizguciu gausi visur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 05 24, 11:32)
Kiek kitaip atrodytu, bet manau, kad iseitu graziai. Jau blizguciu gausi visur  lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif nu jooo, bet as noriu ir pedikiura priderinti, nes basutes turesiu reikia ir kojytes pasipuosti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 05 24, 11:40)
hihihi.gif  hihihi.gif nu jooo, bet as noriu ir pedikiura priderinti, nes basutes turesiu reikia ir kojytes pasipuosti  rolleyes.gif

na jei jau nori panasiai ir ant koju naguciu, tai jau pradek koju nagus auginti tongue.gif lotuliukas.gif zinoma juokauju. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 05 24, 09:15)
Nezinau ar priauginimo metu, bet manau ir nulakuoti taip galima. Noreciau tokio, bet nezinau ar as padarys, bus matyt...O kazi ar gerai atrodytu jei pas mane prancuziskas manikiuras jau padarytas? g.gif . Man patinka kad blizga, megstu blizgucius  bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip ta sarka is multiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 05 24, 12:03)

hihihi.gif Sarkyte... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 05 24, 13:03)

drinks_cheers.gif Butent!! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 05 23, 11:46)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif as lygiai taip pat galvoju, nes tikrai nesinori nieko perkrauta ax.gif

QUOTE(gala @ 2007 05 23, 12:47)
ir as tik uz prancuziska  drinks_cheers.gif

QUOTE(Prince @ 2007 05 23, 12:52)
As tai darysiuos prancuziska ,manikiura tik  su svarovskio akmenukais

ziuriu bendraminciu yra thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 05 23, 13:39)
AS buvau pries pora savaitciu pasidarius prancuziska ir tik an 2-ieju naguciu po svarovskio akmenuka thumbup.gif Kuklu ir grazu mirksiukas.gif

Merginos, o kur galima būtų nusipirkti Svarovskio akmenukų? Parašykit prašau 4u.gif
Atsakyti
man irgi jau padare manikiura siandien. esu labai patenkinta. Bandau kelti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carisma: 24 gegužės 2007 - 20:17